@emire
a dobro,to onako zeza..svi znaju da si ti fin momak..to sto nekad razbijes izlog,jbg-a svima se desava
Moderator/ica: insider
Usmrdila bi se ulica... Neki dan krecio mescini trebat ce opetBianconeri1988 je napisao/la:Otvori prozor i prozraći sobuHZ_ilidzaa je napisao/la:Znali iko ista protiv izduvnih gasova ? U sat vremena sam najmanje 50 tihomira raspalio , ne moze se trpiti nema sanse...Stari maloprije ulazi u sobu mal se nije onesvjestio , al bukvalno ... nije sala , bez zezanja..![]()
![]()
![]()
![]()
Al zato ne'aš guzicu ko ja.Ipak sam ja forumaš s najboljom guzomT-MAC je napisao/la:sarajlice da me vidis bolan...ljepota sam prava..i to prirodna..to kosuljica,frizura,starke,,ma hejj...evo nek mi emir neda lagat...
@emire
a dobro,to onako zeza..svi znaju da si ti fin momak..to sto nekad razbijes izlog,jbg-a svima se desava
Vazda je sa curama,svi ga hoceT-MAC je napisao/la:sarajlice da me vidis bolan...ljepota sam prava..i to prirodna..to kosuljica,frizura,starke,,ma hejj...evo nek mi emir neda lagat...
@emire
e'o ovako:Emir ZENICA je napisao/la: Vazda je sa curama,svi ga hoce![]()
Pa to se trazi,fin decko hahaha e jbg pokvari sad sve,cuj izloge hahahade jos reci da dilam i meni dosta reklame
![]()
![]()
ma emire pokusaj, razmisli i probajEmir ZENICA je napisao/la:Vazda je sa curama,svi ga hoceT-MAC je napisao/la:sarajlice da me vidis bolan...ljepota sam prava..i to prirodna..to kosuljica,frizura,starke,,ma hejj...evo nek mi emir neda lagat...
@emire
a dobro,to onako zeza..svi znaju da si ti fin momak..to sto nekad razbijes izlog,jbg-a svima se desava![]()
Pa to se trazi,fin decko hahaha e jbg pokvari sad sve,cuj izloge hahahade jos reci da dilam i meni dosta reklame
![]()
![]()
ajmo cure javljajte se .A ja zaboravio da se nalazim u coporu vukovaT-MAC je napisao/la:
e'o ovako:
emir je od ministra sin...trenutno je treca godina masinskog fakelteta..sve u roku ispite daje..sve same desetke...planira naslijediti svog oca u biznisu...ima djevojku s kojoj me 5 godina u vezi..po zavrsetku faksa s njom ce se ozenit i planira dvoje djece s njom,,eto
Sretno picko jedna. U srijedu cu da te uhvatim negdje na tribini da ti sve racune naplatimDevil je napisao/la:Probudi mi se cale znaci vreme je za kretanje,cujemo se sutra,@Emire s tobom se i pogodim.
Cartman je napisao/la:Ima video koji pokazuje da mu nije stao na glavu.
ja kenjam, jel ? ja sam kreten sto uopste i odgovaram na ovo lozenje....LudLo 4 je napisao/la:Nemoj da si bezobrazan,mnogo si faca na forumu,a ?Papastathopoulos je napisao/la:ma ja...7 dana...rogeRF je napisao/la:@Papastathopoulos - otkad tebe nije bilo, da nisi i ti popio koji ban?
lbj ma zajebava on racku moj....
p.s. sad ti tek vidjet post,koliko god da sam bio/jesam dobar sa tobom,nemoj puno da kenjas po forumu,prijatelju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.