MocMahale444 je napisao/la:Gdje sad admin je li cita ove stvari ili ce samo nako radi reda opomenuti Samketa, Ririja I mene.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Ingram je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/spanac-javier-h ... onu/19995/
Ovo je jedan od najvećih transfera u historiji FK Željezničar i prvi španski državljanin koji će nastupati za FK Željezničar. Akvizicije FK Željezničar u igračkom i stručnom segmentu su na liniji vizije Kluba koja podrazumijeva model evropskog Željezničara.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ipak 7% preveliki zalogaj pa se mora negdje štediti!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 19 jul 2016, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
koje je smeće ovaj Hervas, on samo za pare hoće da igra...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
heller okreno rodjaka na raznju
ovi glupi sisojini potomci i radovanovi sljedbenici stvarno misle da nekog provociraju kad napisu da jedu krmetinu?!?!?

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ajde ajde, nije Admin homofobičan.MocMahale444 je napisao/la:Gdje sad admin je li cita ove stvari ili ce samo nako radi reda opomenuti Samketa, Ririja I mene.
Rođak, prvi ste vi pokušavali podjebavat pišući nam da jedemo slaninu.admirr je napisao/la:heller okreno rodjaka na raznju![]()
ovi glupi sisojini potomci i radovanovi sljedbenici stvarno misle da nekog provociraju kad napisu da jedu krmetinu?!?!?
![]()
![]()
![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MocMahale444
Stipu levata, stvarno je grozan seljoberadmirr je napisao/la:heller okreno rodjaka na raznju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nesto glumi nekog šalabajzera skrece paznju na sebe glupostima.
1000 puta je ponovio krme, gica, prase, klempo itd.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
nije levat nego cetnicic. njegovi su ginuli u borbi protiv nas. nisu samo kladuscani bili u cetnicima.MocMahale444 je napisao/la:Stipu levata, stvarno je grozan seljoberadmirr je napisao/la:heller okreno rodjaka na raznju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Sta kazu, raskida ugovor zbog psa lutalice

nije dao pare za stoliceIngram je napisao/la:Sta kazu, raskida ugovor zbog psa lutalice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dobro ba Taliban naporan si s tom pričom. Idi svrši sad na Erdogana par puta.admirr je napisao/la:nije levat nego cetnicic. njegovi su ginuli u borbi protiv nas. nisu samo kladuscani bili u cetnicima.MocMahale444 je napisao/la:Stipu levata, stvarno je grozan seljoberadmirr je napisao/la:heller okreno rodjaka na raznju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nullius in verba
nisam taliban, ali jesam pripadnik ARBiH. znam da te to boli, misu mali.Heller je napisao/la:
Dobro ba Taliban naporan si s tom pričom.
Na zvanicnoj onda napisase jedno od najvecih pojacanja u historiji, a sad na lobotomija forumu pisu kako se nece ni osjetiti da je otisao. Tacno ova zeljkanova uprava ne zna nekad sta pise po ovim forumima! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
davno sam im ja pisao da su se miske i siljak zamalo potukli, i to je bilo bas zbog dovodjenja igraca i trenera, ali oni misle da sam se salio.. meni je zao ovih njihovih pravih navijaca kao muha, ali oni tamo na onom forumu su teski glupsoni. a 80% svih nickova su im clanovi uprave, pa ni ne cudi sto im je sve tako bajnojoker90 je napisao/la:Na zvanicnoj onda napisase jedno od najvecih pojacanja u historiji, a sad na lobotomija forumu pisu kako se nece ni osjetiti da je otisao. Tacno ova zeljkanova uprava ne zna nekad sta pise po ovim forumima!
Dobar si ti trol admire, imo si potencijala dok nisi posto ratnik.
Nullius in verba
sve najbolje tebi i tvojim najmilijima i svim fuFarama sirom svijeta, povodom ovog velikog blagdanaHeller je napisao/la:Dobar si ti trol admire, imo si potencijala dok nisi posto ratnik.
http://www.telegraf.rs/vesti/2257836-da ... da-uradite
Stari borac. Čuj on član armije BiH... Možda u mahali se igra sa osatlom djecom rata pa se istripovo da je zlatni liljanHeller je napisao/la:Dobar si ti trol admire, imo si potencijala dok nisi posto ratnik.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
hahahahahahahah pa nisi normalanadmirr je napisao/la:sve najbolje tebi i tvojim najmilijima i svim fuFarama sirom svijeta, povodom ovog velikog blagdanaHeller je napisao/la:Dobar si ti trol admire, imo si potencijala dok nisi posto ratnik.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.telegraf.rs/vesti/2257836-da ... da-uradite
Jeste li to vi odsad u mirnodopskim odnosima?samirr je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Gdje sad admin je li cita ove stvari ili ce samo nako radi reda opomenuti Samketa, Ririja I mene.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Stariji kažu da je Sveti Sisoje najveći prognitelj svih đavola koji napadaju fukare. Zbog toga se veruje da danas fukare mogu ostati napolju i noću, jer svi demoni beže i kriju se.
Ma de druže ostavi se foruma idi kradi torbice i bodi momke po stanicama kao i sva ostala sarajevska djecaadmirr je napisao/la:Stariji kažu da je Sveti Sisoje najveći prognitelj svih đavola koji napadaju fukare. Zbog toga se veruje da danas fukare mogu ostati napolju i noću, jer svi demoni beže i kriju se.![]()
![]()
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.