ono sto su jucer pokazali nije ni blizu konkurenta, ne mogu hodati iza 60 min, al et nije suditi po jednoj utk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa upravo je zeljescar domacin onog narednog okupljanja svih klubova lige, eto im teme za sastanak.
Dok cjelokupan broj navijaca koji je prijavljen mupu ne stigne na stadion, nema pocinjati utakmicu.
Zrinjski nam nije nikakav konkurent, odnosno nije niko. Ovo je nasa godina, prejaki smo.
Dok cjelokupan broj navijaca koji je prijavljen mupu ne stigne na stadion, nema pocinjati utakmicu.
Zrinjski nam nije nikakav konkurent, odnosno nije niko. Ovo je nasa godina, prejaki smo.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Po meni borba za titulu mi, zeljeznicar, zrinjski. Mi imamo prednost 3-5 bodova i kup ne igramo tako da smo u blagoj prednosti. Al još 12 kola, 36 bodova u igri ni blizu kraja nije. Za nas je ohrabrenje sto su igraci mirni u glavi sto je najbitnije mislio sam da ce biti nervoze zbog pritiska i svi desavanja al Vinko je to za sad dobro odradio.
Pa konacno neka korist od tromjesečne pauze izmedju jesenjeg i proljetnog dijela prvenstvabordobijeli je napisao/la: ↑05 mar 2020, 10:48Po meni borba za titulu mi, zeljeznicar, zrinjski. Mi imamo prednost 3-5 bodova i kup ne igramo tako da smo u blagoj prednosti. Al još 12 kola, 36 bodova u igri ni blizu kraja nije. Za nas je ohrabrenje sto su igraci mirni u glavi sto je najbitnije mislio sam da ce biti nervoze zbog pritiska i svi desavanja al Vinko je to za sad dobro odradio.

Pyro is not a crime !
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Ja bih da sacekamo jos jedno 2, ili 3 naredne utakmice. Onda cemo realno moci pricati i o Vinku i njegovom ucinku s ekipom, i porediti sta bi a sta ne bi Husref.
Realno mi jesmo demolirali TC ali isto tako realno imali su crveni, koji je sigurno imao puno uticaja na krajnji rezultat. Realno jesmo razbili Borac ali isto tako, ja sam to govorio sve vrijeme a i sinocnja utakmica je pokazala, da Borac nerealno leti, i da ce se raspasti ta njihova prica. Guranje sudija i kiksevi vodecih ekipa su doveli Borac u situaciju kao da bori se za titulu a u sustini realno je da se bore za EL.
S druge strane susjedi koji su nam direktni konkurenti, su sinoc pokazali da nije bas to ekipa koja ce se moci boriti sa svojom kratkom klupom, dva fronta i da im nije igra Bog zna sta. 2 gola koja se daju jednom u 50 utakmica, tj autogol i majstorija Stilica, ne pokazuju njihovu snagu niti kranji domet. Opet povrda Jovanocia i mislim Boje sinoc, i vec imaju problem.
je sinoc pokazao da ce preduzeti sve, legalno i ilegalno, da dodje do cilja. Ponisteni gol TC je dokaz za to i na to moramo biti spremni, na penale, golove iz ofasjda, ponistene golove itd. I kao sto je Borac to dovelo u utrku za titulu, njih ce siguran sam to cuvati u istoj.
No pored svega ovog gore, mi smo sami sebi najbitniji. Najvise me raduju, i daju nadu u titulu su forme Rahmanovica prije svega, pa onda Benje, Ahmetovica, Serbecica, Kovacevica (2 odlicne intervencije), Oremusa pa i Susica.
Prvi trojac uz dobrog Jukica ce razapinjati odbrane i donositi pobijede. Plus Zinedin u slucaju da Raha zakaze, a Zinedin je itekako pokazao da moze. Zato kazem hajmo sacekati jos ove 3 aBd tekme na Kosevu gdje ce nam se sve kazati. No sve je ovo opet samo 2 utakmice koje mogu biti slika ali mogu i zavarati nas pa da se vec pocnemo smatrati nepobjedivim itd, sto je najopasnije.
Niti jednu utakmicu ne smijemo shvatiti olahko, sjetim se prosle godine i prica protiv Krupe (2. utakmica) ma to cemo s drugom ekipom bla bla, i onda dodje kiks Krupa, uvuce se nervoza, pa kiks Zrinjski panika, pa poslije spasavaj se kako Boga znate. Cupaj, vadi jedva izgurasmo. Sto zbog opustanja ekipe. Istini za volju dosta je tu kumovalo i Husrefovo narusavanje atmosfere u svlacionici ali da ne sirim previse.
Zato je prebitna ova tekma sa MDK da se nastavi niz a jos bitnija aBd naredna sa Zvijezdom 09 gdje bi se mogla povecati bodovna razlika nad nekim konkurentima i isto tako uigrati dodatno za derbi koji ce najvjerovatnije biti u 2. kolu.
Zato zovite familiju, raju, djevojke, zene, djecu na tekmu da napravimo ludilo i slavimo pobjedu.
Realno mi jesmo demolirali TC ali isto tako realno imali su crveni, koji je sigurno imao puno uticaja na krajnji rezultat. Realno jesmo razbili Borac ali isto tako, ja sam to govorio sve vrijeme a i sinocnja utakmica je pokazala, da Borac nerealno leti, i da ce se raspasti ta njihova prica. Guranje sudija i kiksevi vodecih ekipa su doveli Borac u situaciju kao da bori se za titulu a u sustini realno je da se bore za EL.
S druge strane susjedi koji su nam direktni konkurenti, su sinoc pokazali da nije bas to ekipa koja ce se moci boriti sa svojom kratkom klupom, dva fronta i da im nije igra Bog zna sta. 2 gola koja se daju jednom u 50 utakmica, tj autogol i majstorija Stilica, ne pokazuju njihovu snagu niti kranji domet. Opet povrda Jovanocia i mislim Boje sinoc, i vec imaju problem.
je sinoc pokazao da ce preduzeti sve, legalno i ilegalno, da dodje do cilja. Ponisteni gol TC je dokaz za to i na to moramo biti spremni, na penale, golove iz ofasjda, ponistene golove itd. I kao sto je Borac to dovelo u utrku za titulu, njih ce siguran sam to cuvati u istoj.
No pored svega ovog gore, mi smo sami sebi najbitniji. Najvise me raduju, i daju nadu u titulu su forme Rahmanovica prije svega, pa onda Benje, Ahmetovica, Serbecica, Kovacevica (2 odlicne intervencije), Oremusa pa i Susica.
Prvi trojac uz dobrog Jukica ce razapinjati odbrane i donositi pobijede. Plus Zinedin u slucaju da Raha zakaze, a Zinedin je itekako pokazao da moze. Zato kazem hajmo sacekati jos ove 3 aBd tekme na Kosevu gdje ce nam se sve kazati. No sve je ovo opet samo 2 utakmice koje mogu biti slika ali mogu i zavarati nas pa da se vec pocnemo smatrati nepobjedivim itd, sto je najopasnije.
Niti jednu utakmicu ne smijemo shvatiti olahko, sjetim se prosle godine i prica protiv Krupe (2. utakmica) ma to cemo s drugom ekipom bla bla, i onda dodje kiks Krupa, uvuce se nervoza, pa kiks Zrinjski panika, pa poslije spasavaj se kako Boga znate. Cupaj, vadi jedva izgurasmo. Sto zbog opustanja ekipe. Istini za volju dosta je tu kumovalo i Husrefovo narusavanje atmosfere u svlacionici ali da ne sirim previse.
Zato je prebitna ova tekma sa MDK da se nastavi niz a jos bitnija aBd naredna sa Zvijezdom 09 gdje bi se mogla povecati bodovna razlika nad nekim konkurentima i isto tako uigrati dodatno za derbi koji ce najvjerovatnije biti u 2. kolu.
Zato zovite familiju, raju, djevojke, zene, djecu na tekmu da napravimo ludilo i slavimo pobjedu.
Još je ovo daleko, titulu nam garantuje samo 34 od 36 bodova do kraja.
A da ide sve svojim tokom i da nam sve ide na ruku, to svakako.
Treba iskoristiti ove naredne tri utakmice kući i gust raspored konkurenata koji će se međusobno krviti u Kupu.
Najvažnije je da sami o sebi ovisimo, iako već u narednom kolu Borac i Zrinjski imaju teška gostovanja, a i željezničar domaću ne baš laku utakmicu.
A da ide sve svojim tokom i da nam sve ide na ruku, to svakako.
Treba iskoristiti ove naredne tri utakmice kući i gust raspored konkurenata koji će se međusobno krviti u Kupu.
Najvažnije je da sami o sebi ovisimo, iako već u narednom kolu Borac i Zrinjski imaju teška gostovanja, a i željezničar domaću ne baš laku utakmicu.
-
- Kontakt:
Jedno je sigurno , spremniji smo duplo od pocetka sezone , mislim sa ovom spremom da bi se ponosali sa Bateom , jedino sto sam zamjerio Marinkovicu u Banja luci je kasne izmjene , ostalo ok ..
Jel komsije cekaju Celika prvo kolo ili gostuju? Valjda ovi rijese do tada registraciju stranaca.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Vidite, ovako stoje stvari.holyman je napisao/la: ↑05 mar 2020, 10:46Pa upravo je zeljescar domacin onog narednog okupljanja svih klubova lige, eto im teme za sastanak.
Policija daje krajnju rijec za sigurnosnu situaciju i kada ce navijaci uci ili nece i kada ce izaci. Ukoliko komandir procijeni da je nesigurno da navijaci dolaze na pocetak utakmice, nema te osobe u savezu ili klubu koji mu moze narediti da ih pusti ranije.
Ti si napisao da nema pocetka utakmice. To bi bilo cisto inacenje sa policijom koje nikad nikom nista dobro nije donijelo.
Kada se najavljuje javna prireda u sta utakmica spada po zakonu, na osnovu rasporeda i dodjeljenih satnica najavi se okvir od kad do kad se igra. Ne mozes poceti ni ranije niti mozes produziti mimo najavljenog. Sve mimo toga rizikujes da policija kaze nema utakmice nikako. Ili da organizatoru, spuca kaznu da mu se glava zavrti.
Romanticno je to sto se misli da klubovi nekim dopisima, pritiscima, ili bilo kakvim djelovanjima mogu uticati na bilo sta. To je prica za malu djecu. Mozes samo pasti u nemilost policije pa da ti se sveti, a nasa infrastruktura i kapaciteti klubova su takvi da u svakom momentu imaju osnova ili da zabrane skup/utakmicu, ili da ti spicaju kaznu koja se zavrsava sa tri nule.
Policija je takva da ce radije kasniti 20 minuta, jer ih boli briga za navijace, nego da rizikuju belaj, povrijedjene osobe, razbijene glave, i svoje i navijaca, pa da onda komandir mora sjediti cijelu noc pisati izvjestaj.
Ovo su vam rijeci komandira PU Centar u Sarajevu.
Zadnja izmjena: revolt, dana/u 05 mar 2020, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
Realno, za nas je dobra stvar sto je je Zrinjski prosao dalje a i komsija...
Taman ce i jedna i druga ekipa uletiti u tezak raspored u prvenstvu plus kup... Zeljo bi tu mogao imati problema, dok zrinjski mozda i manje.. jer i oni imaju siru klupu...
Od tekme do tekme... Al svakako imamo set loptu sa ove tri domace utakmice...
Taman ce i jedna i druga ekipa uletiti u tezak raspored u prvenstvu plus kup... Zeljo bi tu mogao imati problema, dok zrinjski mozda i manje.. jer i oni imaju siru klupu...
-
- Kontakt:
Dobro bi bilo da Zrinski ne dobije dole Sirokog , onda bi se odlijepili fino Zrinskom .. Sto se tice Zelje , bolje da imas jednog konkurenta nego dva ili tri ...Zip je napisao/la: ↑05 mar 2020, 11:21Realno, za nas je dobra stvar sto je je Zrinjski prosao dalje a i komsija...
Sve su to neke stvari koje nam idu na ruku...HeraklitMracni je napisao/la: ↑05 mar 2020, 11:38Dobro bi bilo da Zrinski ne dobije dole Sirokog , onda bi se odlijepili fino Zrinskom .. Sto se tice Zelje , bolje da imas jednog konkurenta nego dva ili tri ...Zip je napisao/la: ↑05 mar 2020, 11:21Realno, za nas je dobra stvar sto je je Zrinjski prosao dalje a i komsija...
Realno, mi imamo razlog da budemo optimisti sto se tice titule...
Krenes od rasporeda ova prva tri kola, pa sve sto nam se potrefilo.. pa i ovo u Kupu.. Kad smo vec ispali, bolje je da nam kunkurenti idu do kraja.. Znamo svi kako se lose ekipe iz PLBIH spremaju, da je gotovo nemoguce irati na dva fronta bez 18 kvalitetnih igraca...
Ako budemo pametni, i ne pocnemo se bahatiti i podcjenjivati, siguran sam u pozitivan ishod...
Ja se sad najvise bojih podcjenjivanja od strane nas navijaca i i graca...
- HordasOdMalena
- Kontakt:
U kakvom svijetu ovaj živi? Kakve crvene kartone spominje, je l' dobar lik? Uskoro ćeš i ti iza rešetaka, Sisoje."Najgore od svega je što bh. sudije znaju suditi, ali oni sude direktno i prave namjerne greške, rekao bih diktatorske jer im neko tako naredi. Pričali smo o Sarajevu, prvoj utakmici kojoj smo izgubili, a niko neće da kaže da je kod njihovog prvog gola navučen korner, pa nakon toga aut, nakon čega smo primili gol. Nakon toga sudija nije svirao čist prekršaj poslije kojeg je morao dati crveni karton igraču Sarajeva, ali zato ga nije ni svirao da bi mi ostali s igračem manje. Što bi rekao naš trener, nismo mi Real Madrid, a u ovoj državi kome se pruži 10 posto bolje suđenje, on će biti prvak", smatra Husić.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Ja sam pisao da ce tuzla i borac otpasti iz borbe za titulu i da su komsinice glavni konkurent. Igraju sezonu iz snova, bore se za duplu krunu, vec dva puta su nas pobijedili, eto natkrili su i istok na stadionu, imaju tu euforiju i pozitivu. Moramo ih sto ozbiljnije shvatiti i prestati misliti kako se na njih ne racuna i slicno.
Derbi na Kosevu ce puno toga reci, valjda ne moze gore od zadnjeg derbija. Sve je do nas! Svaku utakmicu treba maksimalno ozbiljno shvatiti, pocevsi od mladosti
Derbi na Kosevu ce puno toga reci, valjda ne moze gore od zadnjeg derbija. Sve je do nas! Svaku utakmicu treba maksimalno ozbiljno shvatiti, pocevsi od mladosti
@revolt to je to, ne treba ništa više dodavat. MUP se pita, nemamo mi šta bojkotovat, samo se možemo u probleme uvalit.
Nego, šta ovo najavljuju da će zbog korone igrat bez publike? Yebala im korona majku, tek sam polusezonsku kupio.
Nego, šta ovo najavljuju da će zbog korone igrat bez publike? Yebala im korona majku, tek sam polusezonsku kupio.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Kako je ovaj Azmir iritantan lik,pa to je nevjerovatno.
-
- Kontakt:
Evo kakav je Asmir sličan kao Šerifajdohordas je napisao/la: ↑05 mar 2020, 12:05Kako je ovaj Azmir iritantan lik,pa to je nevjerovatno.
Dragan Petrović nam sudi u subotu.
Asistenti Maksimović i Kačavenda, 4. je Bilbija.
Skor s Draganom 17p-3n-2i (kući 12-2-1)

Asistenti Maksimović i Kačavenda, 4. je Bilbija.
Skor s Draganom 17p-3n-2i (kući 12-2-1)

Svjestan sam da se mup pita, kazete mozemo se u probleme uvaliti, ja koliko vidim vec smo u ogromnim problemima. Ne smijes otici u listicu jer policija brani, prodjes pola drzave da bi gledao tim u bl nekih 20-30 minuta itd itd. Ne govorimo o ulasku navijaca u 15oj minuti nego u 45oj. Druze 45 minuta...Kada bi se svi klubovi slozili definitivno bi to imalo nekog uticaja i na mup, moglo bi se nesto korigovati, naci zajednicki jezik.
Da se vratim na temu, ljudi sirina i samo sirina. Sirina ekipe pogotovo u zavrsnom dijelu takmicenja donosi titulu, tu nam niko u ligi nije ravan. Pa nama su igraci tipa djokanovic mustedanagic dupe krle saban i handzic na klupi i spremni za rotaciju plus jos pidro, dok nam tzv. konkurenti igraju na dva fronta. Mozemo mirne glave spavati. Novi stari prvak je sa Koseva
Ps. Pa mi imamo lazica koji nam je na tribinama jer nece produziti ugovor, u svakom drugom klubu bi bio najjaci igrac.
Da se vratim na temu, ljudi sirina i samo sirina. Sirina ekipe pogotovo u zavrsnom dijelu takmicenja donosi titulu, tu nam niko u ligi nije ravan. Pa nama su igraci tipa djokanovic mustedanagic dupe krle saban i handzic na klupi i spremni za rotaciju plus jos pidro, dok nam tzv. konkurenti igraju na dva fronta. Mozemo mirne glave spavati. Novi stari prvak je sa Koseva
Ps. Pa mi imamo lazica koji nam je na tribinama jer nece produziti ugovor, u svakom drugom klubu bi bio najjaci igrac.
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 05 mar 2020, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bordo10, Bosanac1991, Burberry46, bvsic, ErosViverosViv, hadzibake, jurisicduska, Kyle88, perodeformero, plisek, Rule_hz, sekac, ubipara i 86 gostiju.