FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koji igraci imaju 2 zuta kartona?Treba to ocistit sad da ne izvise za derbi.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Vremenska prognoza za subotu:
- Orangina85
- Kontakt:
aBd kad balja uzme 3 boda na sadaka-areni u nedjelju, odosmo mi na +6 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
TheIvicnjak je napisao/la: ↑05 mar 2020, 17:24U subotu na Kosevu: Kovacevic, Dupovac, Pidro, Salcin, Kurdic, Sabanovic, Djokanovic, Handzic....
Sa druge strane Hadzic, Sadiku, Veladzic....
I haj ti tu ostani normalan![]()
Dodas jos B.Dizdarevica, D.Islamovica, A.Hasanovica ,A.Imamovica i eto ekipe za sredinu tabele , a sljedece sezone borba za Evropu .
Jesi li me to prozvao ahbabu ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Samo cu ti jednu rijec napisati ahbabuSamozdravlje je napisao/la: ↑05 mar 2020, 23:50TheIvicnjak je napisao/la: ↑05 mar 2020, 17:24U subotu na Kosevu: Kovacevic, Dupovac, Pidro, Salcin, Kurdic, Sabanovic, Djokanovic, Handzic....
Sa druge strane Hadzic, Sadiku, Veladzic....
I haj ti tu ostani normalan![]()
Dodas jos B.Dizdarevica, D.Islamovica, A.Hasanovica ,A.Imamovica i eto ekipe za sredinu tabele , a sljedece sezone borba za Evropu .![]()
![]()
Jesi li me to prozvao ahbabu ?![]()
A K A D E M I J A !
-
Historicar
- Kontakt:
Možda ne bi bilo loše, malog Hadžića vratiti na ljeto.
Daj ba kralju nemoj se zezatiHistoricar je napisao/la: ↑06 mar 2020, 00:52Možda ne bi bilo loše, malog Hadžića vratiti na ljeto.
NEMA NAZAD
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakav Hadžić, to je propali slučaj.
Stariji forumaši se mogu sjetiti kad sam u ono vrijeme govorio da nema snagu i da nema fizikalije za prve ekipe, pa me napadali argumentima kako nije bitna fizika, kako će nadoći godinama, kako je mali Suljić igrao onomad itd. Tad su skoro svi bili u delirijumu, zabio preko 100 golova bla bla.. Na momku se vidi da on nema šta tražiti i da mu je konstitucija nikakva. Otišao je u Portugal, naravno tamo nije mogao meda jer ne odskače ni u kakvom segmentu od jakih Brazilaca. Potom povratak u BiH, i to bi bilo što se tiče ozbiljne karijere, baš kao i u slučaju Veladžića i Sadikua. Nema od njih ništa, nažalost, a najviše sam nade polagao u Sadikua.
Stariji forumaši se mogu sjetiti kad sam u ono vrijeme govorio da nema snagu i da nema fizikalije za prve ekipe, pa me napadali argumentima kako nije bitna fizika, kako će nadoći godinama, kako je mali Suljić igrao onomad itd. Tad su skoro svi bili u delirijumu, zabio preko 100 golova bla bla.. Na momku se vidi da on nema šta tražiti i da mu je konstitucija nikakva. Otišao je u Portugal, naravno tamo nije mogao meda jer ne odskače ni u kakvom segmentu od jakih Brazilaca. Potom povratak u BiH, i to bi bilo što se tiče ozbiljne karijere, baš kao i u slučaju Veladžića i Sadikua. Nema od njih ništa, nažalost, a najviše sam nade polagao u Sadikua.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
-
michplatini
- Kontakt:
Ostace prosjecni premijerligaski igrac,fizika mu je ista kao u juniorima,limitiran za ozbiljnog napadaca.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 mar 2020, 02:30Kakav Hadžić, to je propali slučaj.
Sadiku je imao veliku pauzu ali mislim da je prespor sto ce se vidjeti i u nedelju.
Veladjica nisam ni gledao dugo i nemam pojma u kom je stanju.
Jedini vrijedan paznje i ko bi mogao imati mjesta kod nas je Nikolic(u svakom pogledu veci potencijal i kvalitet od Sabanovica i Hodzica)ali ali on je Olimpijakosov igrac.
Koliko je problem kod hadzica i igraca koja izlaze iz juniora, toliko je i problem u struci koja vodi brigu o mladim igracima.
Losi treninzi, slab rad na fizici... Misle dobili Ilijas sa 10 golova razlika i misle da se dobro radi... Al ne radi..
Zbog toga nam i propadaju talenti kad treba za prvi tim da zaigra...
Ako vidis da je talenta, guraj ga u teretanu, angazuj trenera da radi sa njim... Neka ima full pomoc od kluba i kad udje u prvi tim da bude ravnopravan clan..
Kod nas je sve, samo ce doci... Hoce qurac...
Zao mi ovih mladih igraca, iskreno najvise bih volio da vratimo Sadikua...
Losi treninzi, slab rad na fizici... Misle dobili Ilijas sa 10 golova razlika i misle da se dobro radi... Al ne radi..
Zbog toga nam i propadaju talenti kad treba za prvi tim da zaigra...
Ako vidis da je talenta, guraj ga u teretanu, angazuj trenera da radi sa njim... Neka ima full pomoc od kluba i kad udje u prvi tim da bude ravnopravan clan..
Kod nas je sve, samo ce doci... Hoce qurac...
Zao mi ovih mladih igraca, iskreno najvise bih volio da vratimo Sadikua...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko zna, u utakmici protiv Širokog je zabio gol i asistirao za drugi.michplatini je napisao/la: ↑06 mar 2020, 09:26Ostace prosjecni premijerligaski igrac,fizika mu je ista kao u juniorima,limitiran za ozbiljnog napadaca.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 mar 2020, 02:30Kakav Hadžić, to je propali slučaj.
Sadiku je imao veliku pauzu ali mislim da je prespor sto ce se vidjeti i u nedelju.
Jedini vrijedan paznje i ko bi mogao imati mjesta kod nas je Nikolic(u svakom pogledu veci potencijal i kvalitet od Sabanovica i Hodzica)ali ali on je Olimpijakosov igrac.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nema Serbecica, evo prilike za nekog akademca
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
Historicar
- Kontakt:
Ranije je, i Borcu zabio lijep gol za 1:1.Nije mi jasno, zašto je ovim iz kluba toliki problem da kažu, kakva je situacija oko Pidre i kada bi mogao da konkuriše za utakmice.Od ovih naših novinarskih ubleha, nisam ni očekivao da će pitati Vinka, maloprije na pressu.MortemHz je napisao/la: ↑06 mar 2020, 09:49Ko zna, u utakmici protiv Širokog je zabio gol i asistirao za drugi.michplatini je napisao/la: ↑06 mar 2020, 09:26Ostace prosjecni premijerligaski igrac,fizika mu je ista kao u juniorima,limitiran za ozbiljnog napadaca.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 mar 2020, 02:30Kakav Hadžić, to je propali slučaj.
- robertkosar
- Kontakt:
Cuj ovog igracine iz seoske ekipe mladosti idu na pobjedu a skutorija im odnijela bodove

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Od Pidre nema nista minimalno do pocetka trece faze takmicenja, ako je vjerovati ovima sto mahalaju. Nece da rizikuju, a navodno nije zalijecio povredu u potpunosti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Pa nece reci "idemo izgubiti"...robertkosar je napisao/la: ↑06 mar 2020, 11:14Cuj ovog igracine iz seoske ekipe mladosti idu na pobjedu a skutorija im odnijela bodove![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bolje da igraju na pobjedu nego zatvoreno ko zadnjih sezona svaka iole losija ekipa igra zatvoreno, pa dok probijes bunker izgubis volju za fudbalom.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
Samozdravlje
- Kontakt:
TheIvicnjak je napisao/la: ↑06 mar 2020, 04:06
I nije Ti neki fazon . Koga provociras navijace Zelje ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.