Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Jimmy from the hood
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Jimmy from the hood » 28 avg 2011, 10:28

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Wayne Rooney ulovi zlatnu ribicu:
- Pusti me i ispunit ću ti tri želje.
A on će na to:
- Želio bih driblati kao Messi, pucati kao Ronaldo i trčati kao Usain Bolt...
I zlatna ribica ga pretvori u Luisa Suareza... :D
Jesi li ti ovo smislio ili su ti pomogli drugovi iz razreda? :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 28 avg 2011, 12:49

Kad skontas da Henderson tek ima 21 godinu a da vec se oslobadja i pocinje igrati na vrhunskom nivou sta ce tek biti sa 25 :D

Kuyt usporava akcije i ja nisam neki njegov ljubitelj sada kad je mator jer imam misljenje da mladji i talentovaniji trebaju da dobiju priliku al stvarno ne bih zelio da Kuytacha ode jer ima toliko iskustva i radilica je na terenu, moze on biti dobar backup za napad i krilo ;)

Volim sto nam ekipa izgleda odlucno, sve sami gladijatori nema niko kao Benayon da kazes odbit ce se od nekog.. Sve jaki zdravi pravi :twisted: :twisted:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 avg 2011, 13:08

koji mladi igrac treba da dobija sansu na kuytovoj poziciji ?
ne treba ni pretjerivati sa mladima ne zelimo valjda da postanemo novi arsenal... ko zasluzi sansu dobice je kod kinga sigurno.
You are someone else I am still right here

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 28 avg 2011, 13:27

fera je napisao/la:koji mladi igrac treba da dobija sansu na kuytovoj poziciji ?
ne treba ni pretjerivati sa mladima ne zelimo valjda da postanemo novi arsenal... ko zasluzi sansu dobice je kod kinga sigurno.
Henderson je jucer i protiv Arsenala vecinu vremena provorio na desnom krilu ili desnom veznom i stvarno ima dobar ubacaj ostar, mislim kad se vrati Gerrard, da moze komotno Kuyt na klupu da se napravi mjesto kapitenu a da Hendo igra Kuytovu poziciju.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 28 avg 2011, 13:56

Lucas stvarno postaje igracina htjeli mi to priznati ili ne.. Veoma vaznu ulogu igra u nasem timu.

[youtube][/youtube]

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 28 avg 2011, 13:58

Već prošle sezone je pokazao o kakvom se igraču radi, na stranu to što drugi ne žele vidjeti da...
..
Red Assassin je napisao/la:Veoma vaznu ulogu igra u nasem timu.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 28 avg 2011, 14:07

Luis Suarez
Yesterday we won the match and I'm very happy for the victory. Every match that we do I feel more proud of this team!

Mislim da mu je malo bilo krivo kad je izasao, al mislim da to sve Kenny radi sa razlogom i da ce od Suareza napraviti velikog profesionalca i igracinu jer ne smije se ponasati kao u Ajaxu.. Ipak Kenny drzi sve u rukama ne Suarez mada je on najbitniji igrac. Lijepo da je ovo Suarez napisao..

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 28 avg 2011, 14:30

Jimmy from the hood je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Wayne Rooney ulovi zlatnu ribicu:
- Pusti me i ispunit ću ti tri želje.
A on će na to:
- Želio bih driblati kao Messi, pucati kao Ronaldo i trčati kao Usain Bolt...
I zlatna ribica ga pretvori u Luisa Suareza... :D
Jesi li ti ovo smislio ili su ti pomogli drugovi iz razreda? :mrgreen:

Ja.

Nisam.... :D

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 28 avg 2011, 14:46

Jest mirno na temi, nema navijača Arsenala koji bi nam pričali kako je Henderson promašaj ( jer pazi čuda, sam Henderson je dao više golova nego cijeli Arsenal u novoj sezoni :mrgreen: ) i nema onih izdajnika na našoj temi što su dolazili samo kad izgubimo. Život je lijep :ugeek:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 28 avg 2011, 15:42

jesmo li mi koji smatramo da je Carrol promasaj izdajnici? :D
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 28 avg 2011, 16:29

Henry je u jednoj izjavi objasnio stanje oko stadiona. Uglavnom, ne zeli da se gradi zajednicki stadion Evertona i Liverpoola, a posto se ne moze nista uraditi na Anfieldu ( zbog okruzenja stadiona), izgradnja novog stadiona bi bila odlican izbor. Medjutim, stvar je u tome sto bi, u slucaju izgradnje stadiona od 60 000 mjesta bilo potroseno oko 300 miliona funti, a kapacitet bi se povecao za samo 15 000 mjesta, sto nije narocito isplativo, tako da se jos uvijek traze pravi partneri koji bi pomogli u izgradnji stadiona.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 28 avg 2011, 16:41

Šta ovo nije niko danas potpisao ? :mrgreen: Očekivao sam da kada se probudim da će bar jedan igrač potpisati Coates/Bellamy, al' biće uskoro sigurno. :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 28 avg 2011, 18:15

Han!$;Lfc je napisao/la:Šta ovo nije niko danas potpisao ? :mrgreen: Očekivao sam da kada se probudim da će bar jedan igrač potpisati Coates/Bellamy, al' biće uskoro sigurno. :mrgreen:
pa Coates je bio na tribinama na jucerasnjoj tekmi..zar to nije vec gotovo ??
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 28 avg 2011, 18:16

Konkurencija nam je isto prejaka, sve ce zavisiti od toga ko ima bolji vezni red i odbranu, skoro svi veci klubovi imaju odlicne napadace samo je pitanje kako ce suparnicka odbrana igrati..

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 28 avg 2011, 18:17

I know the headlines tomorrow will be about Suarez, Henderson and Adam, but Lucas was again immense today, did his job to total perfection
John Bradley, LFC TV commentator :D :D :D

Koji kralj 8-)
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 28 avg 2011, 19:05

danas se vidjelo da ne bi trebalo biti problema za osiguravanje lige prvaka...Tottenham i Arsenal su prelosi i nece nam predstavljati nikakvu smetnju...mislim da smo pokazali u ovih par meceva da smo favorit iz sjene za osvajanje i EPL iako se ne treba previse nadati...

PS kad Tottenham dolazi na red??
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 28 avg 2011, 22:18

bimbrlica je napisao/la:danas se vidjelo da ne bi trebalo biti problema za osiguravanje lige prvaka...Tottenham i Arsenal su prelosi i nece nam predstavljati nikakvu smetnju...mislim da smo pokazali u ovih par meceva da smo favorit iz sjene za osvajanje i EPL iako se ne treba previse nadati...

Poslije Stokea, ako se ne varam :)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 28 avg 2011, 23:01

bimbrlica je napisao/la:danas se vidjelo da ne bi trebalo biti problema za osiguravanje lige prvaka...Tottenham i Arsenal su prelosi i nece nam predstavljati nikakvu smetnju...mislim da smo pokazali u ovih par meceva da smo favorit iz sjene za osvajanje i EPL iako se ne treba previse nadati...

Igramo protiv Stokea 10og septembra, odmah poslije te utakmice, igramo protiv Tottenhama u gostima.

Navodno je DC bio na Old Traffordu i posmatrao dva igrača, Van Persia i Wallcota, vidjećemo šta će se desiti, sve je moguće, nakon ovog sramotnog poraza Arsenala.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 28 avg 2011, 23:37

Han!$;Lfc je napisao/la:

Igramo protiv Stokea 10og septembra, odmah poslije te utakmice, igramo protiv Tottenhama u gostima.

Navodno je DC bio na Old Traffordu i posmatrao dva igrača, Van Persia i Wallcota, vidjećemo šta će se desiti, sve je moguće, nakon ovog sramotnog poraza Arsenala.
Ne trebaju nam ni jedan ni drugi. 8-)

4.mjesto je po meni zagarantovano,ako se uspije nešto više uraditi dobro je.Kenny je sam izjavio da se neće zadovoljiti sa samo 4.mjestom. 8-)
FK Pjetlovi

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 29 avg 2011, 00:05

Je li Coates stoper ?

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.