[youtube][/youtube]Lakoste je napisao/la:Eh sutra da Husref uzme bod Celi pa da skine gace u srijedu
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Dobro uprati ko je najavljivao to tipa razbicemo, pišat cemo. Mislim da ovdje raja nikad realnije nije komentarisala kao u zadnje vrijeme. Zajebancije tipa 12-0-0 i pišanje je samo zajebancija.hule_barca je napisao/la:Ove dvije današnje utakmice Sarajevskih velikana su valjda konačno dokazale da je konačno vrijeme da se euforija spusti na normalan nivo, to se posebno odnosi na Sarajevo. Najavljivanja tipa razbićemo sve i slično treba okačiti mačku o rep. Da je danas kojim slučajem remi bio, tražila bi se ostavka Ješića, a do 5 sati ranije je bilo osvojićemo sve. Sve u svemu, Sarajevo se provuklo, da nije slavilo, mogućih -8 bi bilo skoro pa nenadoknadivo, ovako će biti i dalje zanimljivo, te bez obzira na nešto laganiji raspored na papiru u sljedećih nekoliko kola, Sarajevo mora ići utakmicu po utakmicu da bi nešto napravilo. Btw očekujem strašnu utakmicu na Tušnju u srijedu.
Dosta smo mi svjesni da nemamo ekipu za takvo nešto..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Hahah oštećeni ste, sta drugo da ti se kaže? Ne znam ni jel bio regularan ovaj drugi go?tareizo je napisao/la:tacno tako nakon gola u 93 igraci sarajva su se samo valjali po terenu naseg najveceg stadiona , i umjesto da glavni arbitar/sudac/kabadahija to sakcionose jos sa 6 minuta(ko sto kaze doticni gospodin) ON i ti 6 minuta ne ispostuje ZASTORinuka je napisao/la:Trebalo je biti jos 6.. A gol je postignut u 93-ojNYKnicks Fan je napisao/la:Da li je bilo opravdano tih 6 minuta nadoknade?
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- hule_barca
- Kontakt:
Nisam mislio bukvalno pred ovu utakmicu, već prije početka ove polusezone. To nije ništa novo, tako je u svakom klubu, ali eto mislim da je u Sarajevu konkretno to najviše izraženo, a vjerovatno razlog tome su i najveća pojačanja i finansijska moć kojom Sarajevo raspolaže.MosaaRajvosa je napisao/la:Dobro uprati ko je najavljivao to tipa razbicemo, pišat cemo. Mislim da ovdje raja nikad realnije nije komentarisala kao u zadnje vrijeme. Zajebancije tipa 12-0-0 i pišanje je samo zajebancija.hule_barca je napisao/la:Ove dvije današnje utakmice Sarajevskih velikana su valjda konačno dokazale da je konačno vrijeme da se euforija spusti na normalan nivo, to se posebno odnosi na Sarajevo. Najavljivanja tipa razbićemo sve i slično treba okačiti mačku o rep. Da je danas kojim slučajem remi bio, tražila bi se ostavka Ješića, a do 5 sati ranije je bilo osvojićemo sve. Sve u svemu, Sarajevo se provuklo, da nije slavilo, mogućih -8 bi bilo skoro pa nenadoknadivo, ovako će biti i dalje zanimljivo, te bez obzira na nešto laganiji raspored na papiru u sljedećih nekoliko kola, Sarajevo mora ići utakmicu po utakmicu da bi nešto napravilo. Btw očekujem strašnu utakmicu na Tušnju u srijedu.
Dosta smo mi svjesni da nemamo ekipu za takvo nešto..
Mes Que Un Club
Ma pisaj po sirotinji 10-0-0

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
tacno tako nakon gola u 93 igraci sarajva su se samo valjali po terenu naseg najveceg stadiona , i umjesto da glavni arbitar/sudac/kabadahija to sakcionose jos sa 6 minuta(ko sto kaze doticni gospodin) ON i ti 6 minuta ne ispostuje ZASTO[/quote]
Hahah oštećeni ste, sta drugo da ti se kaže? Ne znam ni jel bio regularan ovaj drugi go?[/quote]
gol je okay al moje pitanje je bilo potpuno u drugom smjeru

Hahah oštećeni ste, sta drugo da ti se kaže? Ne znam ni jel bio regularan ovaj drugi go?[/quote]
gol je okay al moje pitanje je bilo potpuno u drugom smjeru
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Zato sto smo mu nakon postignutog gola javili da moze i ranije svirati krajtareizo je napisao/la:tacno tako nakon gola u 93 igraci sarajva su se samo valjali po terenu naseg najveceg stadiona , i umjesto da glavni arbitar/sudac/kabadahija to sakcionose jos sa 6 minuta(ko sto kaze doticni gospodin) ON i ti 6 minuta ne ispostuje ZASTORinuka je napisao/la:Trebalo je biti jos 6.. A gol je postignut u 93-ojNYKnicks Fan je napisao/la:Da li je bilo opravdano tih 6 minuta nadoknade?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
@tareizo Dosta mu bilo vašeg valjanja citavo drugo poluvrijeme pa nije mogao gledati i naše valjanje, zato je svirao 15 sekundi prije isteka 6 min, eto ti smijera...
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Kakvo je bilo?pinoglavi je napisao/la:S obzirom kakvo je sudjenje bilo, nadoknada je zlatna.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Najdrazi gol u ovoj sezoni definitivno, valjajte se sad u autobusu do Zenice. Svaki kontakt u zadnjih 15 min sto je bio, ulaze doktori i izvode igraca Celika!
Koji odron jbt! Ona zavrsnica i gol Sarajeva je kosmicka pravda protiv pogani!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hvala savezu sto je stao na stranu istinskih i pravih vrijednosti fudbala , a ne na stranu antipropagande fudbala.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kriminalno, da se ne lažemo. Nije nikog gurao, jednostavno je loše odsudio.Bolanos je napisao/la:Kakvo je bilo?pinoglavi je napisao/la:S obzirom kakvo je sudjenje bilo, nadoknada je zlatna.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kao i obično kad je pištaljka kod Vlade. K.určevo.Bolanos je napisao/la:Kakvo je bilo?pinoglavi je napisao/la:S obzirom kakvo je sudjenje bilo, nadoknada je zlatna.
Trebalo je biti jedno 12 minuta sudijske nadoknade za vrijeme koje je ukrao smrad na golu i ostatak druzine epilepticara, ali i 6 se pokazalo dovoljnim kad ima pravde!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
VelikiKemo
- Kontakt:
jbt koliko su mediji napuhali ekipu i igru Sarajeva....protiv onakvog Čelika bez pola ekipe jedva na guzove ...ako nista Čelik bio ravnopravan i po igri,i zalaganju i udaranju a i valjanju.bas me interesuje jesul pravi navijači zadovoljni ovakvom igrom svoje ekipe...ni blizu za titule igra ni blizuuuuuu
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Ok ali i mi i oni imamo sta zamjeriti.Pappy je napisao/la:Kao i obično kad je pištaljka kod Vlade. K.určevo.Bolanos je napisao/la:Kakvo je bilo?pinoglavi je napisao/la:S obzirom kakvo je sudjenje bilo, nadoknada je zlatna.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A kako to sloboda igra,ti zamijenio borusiju D i slobodu!Vise je vama krivo nego zenicanima!
Svakako. Vlado nije neko ko će namjerno zajebati. Jednostavno ne zna. Za razliku od nekih koji znaju al' vole zajebat više nego se hljeba najesti.Bolanos je napisao/la:Ok ali i mi i oni imamo sta zamjeriti.Pappy je napisao/la:Kao i obično kad je pištaljka kod Vlade. K.určevo.Bolanos je napisao/la: Kakvo je bilo?
- amazon
- Kontakt:
Dobari ovi debeli Brazilci u Sarajevo. Kad upalim TV, kao da gledam Bracinu Vrbanjusu 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.