Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Jimmy from the hood
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Jimmy from the hood » 29 avg 2011, 00:22

Jeste, Coates je štoper

/

S.o.u.r.c.e.s have informed me that Liverpool have made an approach for Arsenal's Van Persie. Comoli was in the stands watching him today. A bid has been made for £17 million. :roll:
Vjerovatno u ovome nema istine, ali bilo bi dobro kada bismo se dočepali WC napadača.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 29 avg 2011, 00:24

Jimmy from the hood je napisao/la:Jeste, Coates je štoper

/

S.o.u.r.c.e.s have informed me that Liverpool have made an approach for Arsenal's Van Persie. Comoli was in the stands watching him today. A bid has been made for £17 million. :roll:
Vjerovatno u ovome nema istine, ali bilo bi dobro kada bismo se dočepali WC napadača.
Pa ako ga Wenger proda, lično ću da ga ubijem.

Doduše, u tome nema ni 5% istine, i da, Persie Arsenal ni u najgoroj situaciji neće napustiti :D

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 29 avg 2011, 00:26

/

on i Suarez u napadu..najjaci napad u EPL definitvno !!
poslije Suareza bi bio najbolji transfer u zadnjih 6-7 godina,mada cisto sumnjam da ce se ovo realizovat
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 29 avg 2011, 00:29

Šteta zbog ove pauze, a igrači su tamam ušli u formu. Možda je opet i bolje, jer se na teren vraćaju Meireles i Gerard :?

Sada nam slijede dva teška gostovanja, prvo Stoke pa onda Tottenham. Ako uzmemo tri boda kod Stoka nadoknadićemo ona dva izgubljena protiv Sunderlanda jer tamo ne može svako osvojiti bod(ove). U toj utakmici očekujem najviše od Carrola, jer će ga čuvati igrači tipa Hutt i Showcross a on takve jede za užinu.

Ne znam kako će se Tottenham oporaviti od današnje tekme, ali pauza će im svakako dobro doći. Ta utakmica će biti poslastica sa puno golova. Ako u ove dvije tekme uzmemo četiri boda onda možemo računati na LP a ako kojim slučajem uzmemo 6 bodova onda ni titula nije bauk.

Sve u svemu, tek poslije 9 kola nama slijede one, narodski rečeno, lakše utakmice. U svakoj utakmici se mora ići na bodove jer sezona je tek počela a imamo dosta kandidata za titulu ove sezone u EPL.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 29 avg 2011, 00:38

Rizah je napisao/la:Šteta zbog ove pauze, a igrači su tamam ušli u formu. Možda je opet i bolje, jer se na teren vraćaju Meireles i Gerard :?

Sada nam slijede dva teška gostovanja, prvo Stoke pa onda Tottenham. Ako uzmemo tri boda kod Stoka nadoknadićemo ona dva izgubljena protiv Sunderlanda jer tamo ne može svako osvojiti bod(ove). U toj utakmici očekujem najviše od Carrola, jer će ga čuvati igrači tipa Hutt i Showcross a on takve jede za užinu.

Ne znam kako će se Tottenham oporaviti od današnje tekme, ali pauza će im svakako dobro doći. Ta utakmica će biti poslastica sa puno golova. Ako u ove dvije tekme uzmemo četiri boda onda možemo računati na LP a ako kojim slučajem uzmemo 6 bodova onda ni titula nije bauk.

Sve u svemu, tek poslije 9 kola nama slijede one, narodski rečeno, lakše utakmice. U svakoj utakmici se mora ići na bodove jer sezona je tek počela a imamo dosta kandidata za titulu ove sezone u EPL.
ja mislim da ce nam gostovanje kod Stoke-a bit medju 3 najteza u EPL ove godine,i misljenja sam da ce nam tu biti teze nego u Londonu..i kao sto si rekao,trebali bi biti zadovoljni sa 4 boda ..
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 29 avg 2011, 01:06

Carlo je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Henderson mi je stvarno začepio usta :mrgreen: Osim gola, fakat je napredovao u odnosu na utakmicu protiv Arsenala i Sunderlanda. Odavde ide samo na bolje,ja se nadam :D S druge strane Carroll...pa valjda je KK skont'o da je bacio pare.
I Carroll će ti ubrzo začepiti usta :mrgreen:
Nadam se, ali on nema vadione kao Henderson,da je tek dosao,nova sredina....On je tu od januara i dao je dva gola protiv Citya i to je to. Radijus kretanja nula,ustopaju ga defanzivci tipa Wes Brown,ponekad bljesne u skoku i to je to. Ali opet kazem nadam se da ce mi zacepiti usta.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 29 avg 2011, 01:11

Coyle wants Ngog deal to be finalised tomorrow.
Akobogda da bude završen ovaj transfer sutra, kada se probudim da vidim na oficijelnoj stranici N'Gog leaves Reds (valjda tako ide). :mrgreen:

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... rpool.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Espanyol želi Poulsena na jednogodišnju posudbu, ne bih ga slao na posudbu, bolje da ga prodamo, ako niko ne želi da otkupi njegov transfer, treba ga pustiti džabe.

Downing i Carroll su pozvani za utakmicu protiv Bugarske, naravno utakmicu Engleska v Bugarska.
Jordan Henderson, Andre Wisdom i John Flanagan su također pozvani za reprezentaciju Engleske, naravno oni su pozvani za mladu do 21 godine.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 29 avg 2011, 01:50

dobra je stvar sto sa tottenhamom igramo sad jer se jos uvijek nisu uigrali a mi izgledamo dobro...dobro je rijesiti tako tesko gostovanje sad...

a kad bi RvP dosao bili bi prejaki :D
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 avg 2011, 02:03

Han!$;Lfc je napisao/la:Coyle wants Ngog deal to be finalised tomorrow.
Akobogda da bude završen ovaj transfer sutra, kada se probudim da vidim na oficijelnoj stranici N'Gog leaves Reds (valjda tako ide). :mrgreen:

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... rpool.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Espanyol želi Poulsena na jednogodišnju posudbu, ne bih ga slao na posudbu, bolje da ga prodamo, ako niko ne želi da otkupi njegov transfer, treba ga pustiti džabe.

Downing i Carroll su pozvani za utakmicu protiv Bugarske, naravno utakmicu Engleska v Bugarska.
Jordan Henderson, Andre Wisdom i John Flanagan su također pozvani za reprezentaciju Engleske, naravno oni su pozvani za mladu do 21 godine.
Vala i ovaj N'Gog prelazi već najmanje mjesec dana.Moguće je da Kenny prvo želi naći zamjenu za N'Goga pa tek onda ga prodati.

Što se tiče Poulsena,nek ide i na posudbu,samo nek ide.

I fino je vidjeti sve veći broj Engleza u timu Liverpoola. 8-)
FK Pjetlovi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 29 avg 2011, 02:31

@reds, samo nek idu, jel da ? :mrgreen: Stvarno su mi smješne izjave Poulsena, ostajem u Liverpoolu, želim da se borim za svoje mjesto :lol: Pa ne zaslužuje da igrau rezervnom timu a kamoli u prvom.

btw. Čestitke meni na hiljaditom postu na ovom forumu. 8-)
slika
YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 avg 2011, 11:27

Han!$;Lfc je napisao/la:@reds, samo nek idu, jel da ? :mrgreen: Stvarno su mi smješne izjave Poulsena, ostajem u Liverpoolu, želim da se borim za svoje mjesto :lol: Pa ne zaslužuje da igrau rezervnom timu a kamoli u prvom.
Da,samo nek idu ! 8-)

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... oving-this" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... n-play-now" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... -do-better" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... want-to-be" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Pjetlovi

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 avg 2011, 12:06

reds je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:Coyle wants Ngog deal to be finalised tomorrow.

Vala i ovaj N'Gog prelazi već najmanje mjesec dana.Moguće je da Kenny prvo želi naći zamjenu za N'Goga pa tek onda ga prodati.

Što se tiče Poulsena,nek ide i na posudbu,samo nek ide.

I fino je vidjeti sve veći broj Engleza u timu Liverpoola. 8-)
To ne bi bio nikakav problem, samo ode na trening akademije i pokaze prstom na bilo kojeg igraca koji igra u napadu
nema potpisa

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 avg 2011, 12:12

/

Pa prije bi Walcotta uzeo nego V P :? :? :?

bolje nek Lennona uzme i zavrsi :mrgreen:

Oni nama walcotta mi njih pojacamo sa Poulsenom,Ngog-om da mogu dominirati i da se Paja moze diciti :lol: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 avg 2011, 12:30

Ponos Torina je napisao/la:

/

Oni nama walcotta mi njih pojacamo sa Poulsenom,Ngog-om da mogu dominirati i da se Paja moze diciti :lol: :lol: :lol:
Lennona? Taj nema mozga, trči ko muha bez glave :mrgreen:

Navodno očekuju se ponude za Adama Johnsona, ne znam koliko bi bilo pametno njega dovesti. Ipak, mislim da se to neće desiti, ali odličan je igrač.

http://www.skysports.com/story/0,,11679_7136668,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 avg 2011, 12:32

Carlo je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:

/

Lennona? Taj nema mozga, trči ko muha bez glave :mrgreen:

Navodno očekuju se ponude za Adama Johnsona, ne znam koliko bi bilo pametno njega dovesti. Ipak, mislim da se to neće desiti, ali odličan je igrač.

http://www.skysports.com/story/0,,11679_7136668,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa Johnson je gori od Lennona po tom pitanju lik sam sebe dribla svaku utakmicu nikad stati,zato ga nebi nikad volio vidjeti u Liverpool-u..... :)

Zao mi Parka... :cry:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 29 avg 2011, 13:14

Navijači Liverpoola nisu jedini kojima se sviđa stil igra koju njihovi nogometaši prikazuju pod Kennyjem Dalglishom.
Daniel Agger tvrdi kako igrači uživaju u "pass and move" stilu igre, filozofiji nogometa po kojoj Dalglish živi.
Redsi su u novu sezonu krenuli s 3 pobjede i jednim remijem, a rezultati su pojačani napadačkim stilom igre koji podsjeća na Kennyjev prvi menadžerski mandat u 80-ima.
"Moja filozofija nogometa i onog kako želim igrati poklapa se s onim što Liverpool trenutno prezentira. To je nogomet kakav cijela momčad želi igrati."
"U momčadi imamo nekoliko igrača koju znaju s loptom, igrati od noge do noge, po travnjaku. Navijači vole gledati takav nogomet. Rezultati su najvažniji, no ako imate ovakvu igru, to je dodatni plus."
"Igrate dobar nogomet, stvari se odvijaju u pravom smjeru i svi uživaju u takvoj situaciji."
Henderson i Adam postigli su svoje prve pogotke za klub protiv Boltona, a novaci Enrique i Downing također su impresionirali.
"Za momčad kao što je Liverpool, koja želi stalni napredak, sjajno je što je stiglo toliko kvalitetnih igrača. To nam je potrebno da bi ojačali momčad. S velikim zadovoljstvom pristupamo treninzima u Melwoodu."
"Za dobar početak sezone zaslužna je kombinacija nekoliko faktora, a to su snažna ekipa, dobar menadžer i dobri treneri. No, još uvijek ima dosta prostora za napredak, a za to trebamo biti dosljedni."
"Odigrali smo samo tri prvenstvene utakmice, stoga smatram da je prerano govoriti kakve su nam mogućnosti i što možemo napraviti."
Nakon što je zbog ozljede koljena propustio završetak prošle sezone, Agger je započeo sve tri prvenstvene utakmice u novoj 2001/12. sezoni.
"Polako hvatam formu, ali imam još puno toga za dati."
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 29 avg 2011, 13:52

Benayoun je napustio Chelsea, i navodno je u pregovorima sa Liverpoolom...
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 avg 2011, 13:58

Han!$;Lfc je napisao/la:Benayoun je napustio Chelsea, i navodno je u pregovorima sa Liverpoolom...
Nedaj boze te surove istine :roll: :cry:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 avg 2011, 14:37

Samo ne njega
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 29 avg 2011, 14:46

Han!$;Lfc je napisao/la:Benayoun je napustio Chelsea, i navodno je u pregovorima sa Liverpoolom...
Nedo Bog te nesrece da nam on dodje.Nek ide u Arsenal njima bio bio pojacanje
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.