Navijači Liverpoola nisu jedini kojima se sviđa stil igra koju njihovi nogometaši prikazuju pod Kennyjem Dalglishom.
Daniel Agger tvrdi kako igrači uživaju u "pass and move" stilu igre, filozofiji nogometa po kojoj Dalglish živi.
Redsi su u novu sezonu krenuli s 3 pobjede i jednim remijem, a rezultati su pojačani napadačkim stilom igre koji podsjeća na Kennyjev prvi menadžerski mandat u 80-ima.
"Moja filozofija nogometa i onog kako želim igrati poklapa se s onim što Liverpool trenutno prezentira. To je nogomet kakav cijela momčad želi igrati."
"U momčadi imamo nekoliko igrača koju znaju s loptom, igrati od noge do noge, po travnjaku. Navijači vole gledati takav nogomet. Rezultati su najvažniji, no ako imate ovakvu igru, to je dodatni plus."
"Igrate dobar nogomet, stvari se odvijaju u pravom smjeru i svi uživaju u takvoj situaciji."
Henderson i Adam postigli su svoje prve pogotke za klub protiv Boltona, a novaci Enrique i Downing također su impresionirali.
"Za momčad kao što je Liverpool, koja želi stalni napredak, sjajno je što je stiglo toliko kvalitetnih igrača. To nam je potrebno da bi ojačali momčad. S velikim zadovoljstvom pristupamo treninzima u Melwoodu."
"Za dobar početak sezone zaslužna je kombinacija nekoliko faktora, a to su snažna ekipa, dobar menadžer i dobri treneri. No, još uvijek ima dosta prostora za napredak, a za to trebamo biti dosljedni."
"Odigrali smo samo tri prvenstvene utakmice, stoga smatram da je prerano govoriti kakve su nam mogućnosti i što možemo napraviti."
Nakon što je zbog ozljede koljena propustio završetak prošle sezone, Agger je započeo sve tri prvenstvene utakmice u novoj 2001/12. sezoni.
"Polako hvatam formu, ali imam još puno toga za dati."
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI