Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Cim je glupi babun Alardayce poceo nesto da filozofira po medijima Arsenalu i politici prodaje igraca sa svojim kritikama htio sam jutros da napisem kako obicno ovakvi glupi kvazistrucnjaci poslije utakmice zavrse sa nekim debaklom, i tako je i zavrsilo i neizmjerno mi je drago. Njemacki panzer Podolski je veoma koristan igrac to svi znaju a Giroud se morao iskupiti za svoje promasaje protiv Chelsija.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Arsenal jednom kad da gol to je druga ekipa na terenu.
nego to me ne zanima, raspravljate se nakon 5 komada. Šta je bilo sa onim igračem ?
, nešto mi svejedno bilo i za utakmicu. haman je ozbiljno nešto 
joj samo da sve bude OK, da mogu uživat u pobjedi, nešto mi fakat svejedno za utakmicu čitavu jbt
nego to me ne zanima, raspravljate se nakon 5 komada. Šta je bilo sa onim igračem ?
joj samo da sve bude OK, da mogu uživat u pobjedi, nešto mi fakat svejedno za utakmicu čitavu jbt
Vođa zna.
Nije tacno da nismo dobili nijedan derby. Liverpool i Tottenham su pali. Inace treba sad' hladno gaziti i u naredne 2 domace utakmice. K'o sto sam rek'o ranije, 3 uzastopno ako pobjedimo (domace/uzastopne), imamo najbolju situaciju za top 4, jednu smo odradili ostaju jos 2. Nadajmo se najboljem.
Je li ovo istinaArsenal ponudio 8 mil.eura za Emanuelsona što je Milan odbio,sada se je u trku uključio i Man.United!
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Sta ja znam, mozda si ti neki Robertov skaut, znam za vaš adet da volite made in ArsenalPa kako si drugo mislio da sam ga upratio
Eto kad covjek koji podrzava drugi tim kaze da je Frimpong dobar, a ovi naši palamude ovdje
Cim je glupi babun Alardayce poceo nesto da filozofira
Meč je strašan bio. Jedva čekam utakmicu sa Liverpoolom ! Samo šteta što mi je Frimpong ostao na klupi

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
- Cautinho
- Kontakt:
Meni je ovo ispalo kao da prijetis nekome...meho-medo je napisao/la:Je li ovo istinaArsenal ponudio 8 mil.eura za Emanuelsona što je Milan odbio,sada se je u trku uključio i Man.United!
Keep walking.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Sranje, taman kad je u finu formu ušao, vezao 2-3 dobre utakmice odmah povreda.Arsenal.com @Arsenal
Wenger on Vermaelen: 'He is a doubt for Saturday, he has an ankle problem' #AFCvWHU
Arsenal.com @Arsenal
Wenger on signings: 'No . That is why I have to shorten the press conference, because I have to do some work!'
ako anckle nema njega po navici nekih 3 mjeseca. Tipično Arsenalovski. Ma dobro iskreno se i ne brinem. Koscielni će njega zamijenit u potpunosti, siguran sam
Vođa zna.
Theo Walcott - 16 goals 12 assists
Lukas Podolski - 12 goals, 10 assists
Olivier Giroud - 12 goals, 10 assists
Santi Cazorla - 9 goals, 9 assists

Lukas Podolski - 12 goals, 10 assists
Olivier Giroud - 12 goals, 10 assists
Santi Cazorla - 9 goals, 9 assists
Vođa zna.
- Rockefeller
- Kontakt:
Olivier mašina.

Jedem.

Trebao je ući namjesto Coquelina. Nije ništa pokazao u 90 minuta.
Baš su se svi igrači pokazali protiv Citya i Chelsea. Mislim da je njih 10 od 11 dobilo desetke. Zna se ko je jedini dobio dvojku.
Gdje je gif Giroudovog dodavanja do Podolskog, kad je Santi dao gol petom? Ono se zove majstorija.
@Nedime prelijepo izgleda. To nama treba.

Jedem.

Trebao je ući namjesto Coquelina. Nije ništa pokazao u 90 minuta.
Baš su se svi igrači pokazali protiv Citya i Chelsea. Mislim da je njih 10 od 11 dobilo desetke. Zna se ko je jedini dobio dvojku.
Gdje je gif Giroudovog dodavanja do Podolskog, kad je Santi dao gol petom? Ono se zove majstorija.
@Nedime prelijepo izgleda. To nama treba.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Giroud doktorirao ovo dodavanje, vec treci put da direktno ucestvuje u golu sa ovim.
Celik!3,2,2.
Strasna akcija i pohvala za Podolskog, u ovoj situaciji 95% ljudi suta na gol.nedim1993 je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo ga
- ahmed96lfc
- Kontakt:
cestitam veceras ste bili impresivni 
Kako mi znamo odigrat, ne do Bog da igramo u kontinuitetu i još da zadržali onda dva kloca na ljeto... Gdje bi nam bio kraj. yebu se po 5 utakmica ne znaju šta će, i onda rastave na proste faktore ekipu koja im naleti.
Inače šta je sa onim likom, znal se šta
Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Zar ti nisam napisao yebem ga janedim1993 je napisao/la:Kako mi znamo odigrat, ne do Bog da igramo u kontinuitetu i još da zadržali onda dva kloca na ljeto... Gdje bi nam bio kraj. yebu se po 5 utakmica ne znaju šta će, i onda rastave na proste faktore ekipu koja im naleti.
Piers Morgan @piersmorgannedim1993 je napisao/la: Inače šta je sa onim likom, znal se šta
Now hearing Dan Potts has regained consciousness in the ambulance. Good news.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
franqq brate ne galami
. Nisam pročitao valjda. Drago mi je čuti, ljepša mi je pobjeda sad 
Vođa zna.
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Kako je lik izdrzljiv, svaka mu čast za svu borbe koje vodi u zivotu i iz kojih izlazi jos bolji i jači
Ali zelim Frimmyija iduci meč
mene on nervira sa svojom tromošću, u redu su dodavanja ocigledno, ali mora to brze da odrađuje, večeras nije bio loš.Aaron Ramsey has 95.1% passing accuracy
Ali zelim Frimmyija iduci meč
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
-
BigBigBang
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.