NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Izgleda nije Kazlagic dobio na kafu zato ce nas sad povalit pravo 

Zar nije Kazlagic bio sudija koji se delegira kad treba pogurat gosta? Njemu je bez problema povaljat domacinafender13 je napisao/la:Izgleda nije Kazlagic dobio na kafu zato ce nas sad povalit pravo
- ASD
- Kontakt:
Ako se po historijatu gleda, on je najpoželjniji mogući sudija protiv Budućnosti.Wandelanoite je napisao/la:Povalit ce vas Kazlagic u Banovicima.
Sudio 13 mečeva.
Budućnost imala 3 pobjede, 1 remi i čak 9 poraza.
-
- Kontakt:
ASD je napisao/la:Ako se po historijatu gleda, on je najpoželjniji mogući sudija protiv Budućnosti.Wandelanoite je napisao/la:Povalit ce vas Kazlagic u Banovicima.
Sudio 13 mečeva.
Budućnost imala 3 pobjede, 1 remi i čak 9 poraza.

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ovakvoj ekipi sudija nemoze nista,tako no siki riki,bice tesko bice 0:3...Jazvin,Mahmutovic,Saric,Facic,Arnautovic,Culum,mogu razbiti svakog halooo ba,kakav Kazlagic i povaljivanje,covjek nije napravio niti jednu gresku protiv Metallehgea...
**** ja ligu i savez gdje ti isti sudija sudi 2 utakmice zaredom a vama sretno do PL 

Brko iz druge galaksije!!!
Baš je čudno! Kao da se prvi put to dešava što u PL FBiH što u PLBiH.1921boy je napisao/la:**** ja ligu i savez gdje ti isti sudija sudi 2 utakmice zaredom a vama sretno do PL

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Moderator
- Kontakt:
Hoće li Zvijezda sutra biti jača za igrača sa tribina?
PS. Iako bi lijepo bilo vidjeti iduće sezone stari derbi u Srebreniku, ipak mislim i primjećujem da je cijeli Srebrenik uz vas da budete prvaci. Sretno i samo smireno i na zemlji. ✔
PS. Iako bi lijepo bilo vidjeti iduće sezone stari derbi u Srebreniku, ipak mislim i primjećujem da je cijeli Srebrenik uz vas da budete prvaci. Sretno i samo smireno i na zemlji. ✔
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Trebalo bi da nas bude bar 100.Benjo_AFC86 je napisao/la:Hoće li Zvijezda sutra biti jača za igrača sa tribina?
Benjo_AFC86 je napisao/la:Hoće li Zvijezda sutra biti jača za igrača sa tribina?
Des ti benjo jesil se ozenio

Sutra vjerujem u dobru podršku sa tribina i nova tri boda
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma kakvi, vratio se malo teren da pripremamastra1922 je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:Hoće li Zvijezda sutra biti jača za igrača sa tribina?
Des ti benjo jesil se ozenio![]()
Sutra vjerujem u dobru podršku sa tribina i nova tri boda

Sretno danas, mada sumnjam u suđenje ali vidjeti ćemo

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ubit ce nas Mirza bivsa uprava mu ostala duzna zato svi gore moramo pruzit podrsku momcima
Coooooooombeeeeeee....da nije odustao gluho bilo,bice tesko danas,bice 0:2
-
- Kontakt:
Combe ajd sad reci da si znao da cemo gore izgubit ako izgubimo da nam nejebes zivce poslije utakmice
Pa logicno da je znao, sto pitas gluposti 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Momci sretno i do pobjede.... Milion na nebu jedna u srcu

-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Eh ovako.
Rezultat jeste povisok i žao mi je što se to vama dogodilo jer navijam da uđete u PL.
Međutim, može se reći da vas je Kazlagić pofino prije svega psihički oštetio, a na to kad se doda veoma kvalitetno izdanje domaćina koji je morao ići na pobjedu zbog ne baš dobrog bodovnog salda. Onda je to rezultat.
Nadam se da će te se brzo oporaviti i brzo se vratiti na sami vrh tabele.
P.s. nadam se da će se Terzić brzo oporaviti.
Rezultat jeste povisok i žao mi je što se to vama dogodilo jer navijam da uđete u PL.
Međutim, može se reći da vas je Kazlagić pofino prije svega psihički oštetio, a na to kad se doda veoma kvalitetno izdanje domaćina koji je morao ići na pobjedu zbog ne baš dobrog bodovnog salda. Onda je to rezultat.
Nadam se da će te se brzo oporaviti i brzo se vratiti na sami vrh tabele.

P.s. nadam se da će se Terzić brzo oporaviti.
šta ba bi ovo ljudi nas otresoše zar smo toliko loše igrali
Sudija nas izorao u prvom poluvremenu. U drugo poluvrije ocito usli syebani, rano primili drugi gol i onda se potpuno raspali. Primili jos 3 gola i to je tomrvica45 je napisao/la:šta ba bi ovo ljudi nas otresoše zar smo toliko loše igrali
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.