Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
cestitke dijamantu na golu,najbolji stijelac ekipe u prvenstvu,svaka cast! osvoji jos jedan trofej u subotu i cim prije bjezi u Bundesligu(trenutno najjacu ligu na svijetu) tamo je sve mnogo profesionalnije i njegov kvalitet ce se vise cjeniti i uvazavati nego kod Mancinija... mada bi po meni i odlazak u Italiju za Edina bio dobar potez... otom potom,sve najbolje dijamantu!
Ooo Ediiiin Dzekooo..a jes' mi godra
Obradovao sam se ko malo dijete. Bas sam pozelio njegove golove. aBd da predje u Borusiju i da trpa redovno 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Proslava gola k'o da je sinoc cit'o ovu temu 
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Bas mi je drago zbog Edina, svaka cast 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
“I think Edin has a chance,” he said. “He played very well tonight and I think he is one of the best strikers in Europe who has scored some important goals for us.
izjava mancinija na pitanje hoce li Dzeko biti starter u subotu u finalu
To bi bilo ovo:ronaldo99 je napisao/la:“I think Edin has a chance,” he said. “He played very well tonight and I think he is one of the best strikers in Europe who has scored some important goals for us.
Manchester City FC - Official
MANCINI VERDICT: Boss reacts to 1-0 win over West Brom and says Edin Dzeko in with a chance of Wembley start http://manc.it/12RqBxp" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
pa normalno da će to reći, neće reći da će sjediti na klupi .. Aguero i Tevez će počet', a realno je Tevez trenutno najbolji njihov napadač, dok Aguero uvijek ima sigurno mjesto u prvom sastavu
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
i ovo ste zaboravili ovo je boldovanoemir79 je napisao/la:To bi bilo ovo:ronaldo99 je napisao/la:“I think Edin has a chance,” he said. “He played very well tonight and I think he is one of the best strikers in Europe who has scored some important goals for us.
Manchester City FC - Official
MANCINI VERDICT: Boss reacts to 1-0 win over West Brom and says Edin Dzeko in with a chance of Wembley start http://manc.it/12RqBxp" onclick="window.open(this.href);return false;
"But I also think he needs to work hard
because he can do even better than he
done this season"
HZ87
Kako znas ko ce poceti?JTS je napisao/la:pa normalno da će to reći, neće reći da će sjediti na klupi .. Aguero i Tevez će počet', a realno je Tevez trenutno najbolji njihov napadač, dok Aguero uvijek ima sigurno mjesto u prvom sastavu
Najbolji je onaj ko ima najvise golova, a to je?
Uostalom, uvijek su se napadaci mjerili po golovima.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mancini i njegova ajmo reci demagogija...
kao prvo, komuniciraj kao čovjek, a ne kao šaban .. napisao sam svoje mišljenje, nikog nisam uvrijedio ili omalovažio, tako da ne kontam čemu takva replikaemir79 je napisao/la:A ti si mi ko vidovit,pa znas ko ce poceti?JTS je napisao/la:pa normalno da će to reći, neće reći da će sjediti na klupi .. Aguero i Tevez će počet', a realno je Tevez trenutno najbolji njihov napadač, dok Aguero uvijek ima sigurno mjesto u prvom sastavu
dalje, on jeste najbolji strijelac Citya, al' su Tevez i Aguero trenutno u boljoj formi
svako ko prati fudbal, a posebno City od dolaska Aguera u ovaj klub, zna da je on nedodirljiv u napadu i da uvijek ima sigurno mjesto u početnom sastavu, neovisno o formi .. on će na klupu jedino kada ima neku povredu ili kada nema potreba da igra, npr. večeras .. i to i treba biti tako, najbolji i najkvalitetniji napadač, najveća zvijezda uvijek treba igrati
Tevez je trenutno najbolji napadač Man Citya, moramo biti realni i reći da ga ima svugdje, razigrava, nabacuje, a tu i tamo i zabije .. uostalom, to mu je i zadatak kada igra sa Aguerom, ovaj je zadužen za golove, a Tevez da odradi više posla, ono što sam naveo gore
Edin nije u formi, ok, zabio je gol, al' Edin može daleko bolje od ovoga .. svi znamo da je razlog loše ili slabije forme neigranje, al' Mancini ne gleda tako, pa pretpostavljam će staviti ono najbolje što ima, a to najbolje trenutno su Tevez i Aguero
ja bih volio kao i svi da Edin počne tekmu, al' vjerovatnost za to je mala, barem ja tako mislim .. kada grije klupu u Premiershipu, teško mi je povjerovat' da bi ga stavio otpočetka u meču gdje se radi o osvajanju titule
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
@JTS
To je to. Jednostavno opisano
To je to. Jednostavno opisano
Najbolje sto ima sto se tice strelaca je brojkom i slovom Dzeko.
A sad sto se pojedinci natezu k'o gladni srati nesto drugo dokazati,je drugi par opanaka.
A sad sto se pojedinci natezu k'o gladni srati nesto drugo dokazati,je drugi par opanaka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
JTS@ po tome sto Tevez nabacuje,razigrava itd... nekad zabije je u boljoj formi od Dzeke
ti zakljuci da je najbolji napadac Tevez

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
@JTSJTS je napisao/la:kao prvo, komuniciraj kao čovjek, a ne kao šaban .. napisao sam svoje mišljenje, nikog nisam uvrijedio ili omalovažio, tako da ne kontam čemu takva replikaemir79 je napisao/la:A ti si mi ko vidovit,pa znas ko ce poceti?JTS je napisao/la:pa normalno da će to reći, neće reći da će sjediti na klupi .. Aguero i Tevez će počet', a realno je Tevez trenutno najbolji njihov napadač, dok Aguero uvijek ima sigurno mjesto u prvom sastavu
dalje, on jeste najbolji strijelac Citya, al' su Tevez i Aguero trenutno u boljoj formi
svako ko prati fudbal, a posebno City od dolaska Aguera u ovaj klub, zna da je on nedodirljiv u napadu i da uvijek ima sigurno mjesto u početnom sastavu, neovisno o formi .. on će na klupu jedino kada ima neku povredu ili kada nema potreba da igra, npr. večeras .. i to i treba biti tako, najbolji i najkvalitetniji napadač, najveća zvijezda uvijek treba igrati
Tevez je trenutno najbolji napadač Man Citya, moramo biti realni i reći da ga ima svugdje, razigrava, nabacuje, a tu i tamo i zabije .. uostalom, to mu je i zadatak kada igra sa Aguerom, ovaj je zadužen za golove, a Tevez da odradi više posla, ono što sam naveo gore
Edin nije u formi, ok, zabio je gol, al' Edin može daleko bolje od ovoga .. svi znamo da je razlog loše ili slabije forme neigranje, al' Mancini ne gleda tako, pa pretpostavljam će staviti ono najbolje što ima, a to najbolje trenutno su Tevez i Aguero
ja bih volio kao i svi da Edin počne tekmu, al' vjerovatnost za to je mala, barem ja tako mislim .. kada grije klupu u Premiershipu, teško mi je povjerovat' da bi ga stavio otpočetka u meču gdje se radi o osvajanju titule
To stoji da Edin nije u formi i to zahvaljujuci Manciniju, jer je covjek sve moguce pokusao da mu se nametne ali jednostavno nepase Edin njegovom stilu igre tj spic ledima prema golu i sve na 5 metara tj razigravanja. To je po meni najveci razlog zasto Edin neigra jer je bilo perioda da je on u top formi ali opet sljedeca tekma klupa. Ja nesto sad nebranim Edina vjeruj mi libu me taki za sve njih, ali od onog icidenta sa Tevezom tj njegovo osustvo i Balotelijevo ponasanje dosta govori kakv je trener i koliko ima cvrst stav ... Dalje pogledaj samo igrace koje je pokupovao pa to nista niscim nikakve hemije ljudi nemaju i najvjerovatnije on odlazi na ljeto i nadam se da ce on ostati i pokazati koliko ustavri vrijedi ....
Anti Nakarada
@ Eagles_OldSchool
Edin je zabio 13 golova i najbolji je strijelac Citya, možda je zaslužio mjesto u početnom sastavu? hmm, apsolutno jeste, al' onda kad je zabijao golove i igrao dobro .. TRENUTNO ne zaslužuje jer:
- ne trudi se, igra bez volje, tj. igra preko qrca, jer i sam zna da na ljeto napušta City i samo broji dane do svog odlaska
- Tevez je TRENUTNO bolji izbor od Edina, čovjek jednostavno više doprinosi igri Citya, to vidi svaki objektivni i obični laik
ne može se furati priča da je on zabio 13 komada i da treba igrati .. koliko tekmi je poslije toga odigrao na lošem nivou?!
TREBAO je igrati kad je igrao dobro, zabijao, bio željan igre, a ne sad kad sve radi preko qrca, to pokazuje i njegova drskost na terenu, prije nije bio ovakav (to uopšte ne smatram lošim), a pri tome drugi to trenutnim igrama zaslužuju više od njega
apsolutno se slažem, nemam ništa za dodati ..To stoji da Edin nije u formi i to zahvaljujuci Manciniju, jer je covjek sve moguce pokusao da mu se nametne ali jednostavno nepase Edin njegovom stilu igre tj spic ledima prema golu i sve na 5 metara tj razigravanja.
Edin je zabio 13 golova i najbolji je strijelac Citya, možda je zaslužio mjesto u početnom sastavu? hmm, apsolutno jeste, al' onda kad je zabijao golove i igrao dobro .. TRENUTNO ne zaslužuje jer:
- ne trudi se, igra bez volje, tj. igra preko qrca, jer i sam zna da na ljeto napušta City i samo broji dane do svog odlaska
- Tevez je TRENUTNO bolji izbor od Edina, čovjek jednostavno više doprinosi igri Citya, to vidi svaki objektivni i obični laik
ne može se furati priča da je on zabio 13 komada i da treba igrati .. koliko tekmi je poslije toga odigrao na lošem nivou?!
TREBAO je igrati kad je igrao dobro, zabijao, bio željan igre, a ne sad kad sve radi preko qrca, to pokazuje i njegova drskost na terenu, prije nije bio ovakav (to uopšte ne smatram lošim), a pri tome drugi to trenutnim igrama zaslužuju više od njega
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Gledam intervju Dzeke nakon utakmice, i sav nekako tuzan i smiren. I kaze da je se umorio jer se ne sjeca kad je zadnji put odigrao 90 minuta. Jedino je se nasmijao na kraju kad mu novinar kaze da je najbolji strijelac. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Edin je zabio 13 golova u 30 utakmica gdje je pocinjao s klupe 15 puta...treba sagledati i tezinu njegovih golova (gdje su vecinom bili odlucujuci i donosili bodove) + 2 asistencije = 15 njegovih golova direktno i indirektnoJTS je napisao/la:@ Eagles_OldSchool
apsolutno se slažem, nemam ništa za dodati ..To stoji da Edin nije u formi i to zahvaljujuci Manciniju, jer je covjek sve moguce pokusao da mu se nametne ali jednostavno nepase Edin njegovom stilu igre tj spic ledima prema golu i sve na 5 metara tj razigravanja.
Tevez je zabio 11 golova u 32 utakmice gdje je pocinjao sa klupe 6puta...i mislim da je bio dvostruki strelac i hattrick...uz cinjenicu da je izvodio i penale...po meni daleko slabiji ucinak...+8 asistencija = 19 golova direknto i indirektno...
Znaci u ukupnom ucinku tevez ga sisa za 4 gola ali i minute provedene na terenu...isto tako hajmo ukinuti golove i asiste Dzeke, pa onda Teveza....pa da vidimo koliko bi City imao bodova?
Drugo!
Da tebi neko formu handri 2 sezone zaredom, stalnim rotiranjem gdje kad saberes u 5-6 mjeseci nisi sastavio 90min...onda je i logicno da postajes bezvoljan i da realno nemas snage...Tom uporedbom Balotelli se nikad ne bi trebao baviti fudbalom poslije odlaska iz Citya - a pokazao je koliko vrijedi u Milanu za 3 sedmice samo!
Po meni je logican i njegov pristup i nezadovoljstvo i forma i ucinak...jer realno - pun mu je k**** svega, pogotovo cinjenice da zabije i spasi tim od ponora i kao zaslugu dobije sjedenje na klupi narednih 3-4 meča!
Kakav crni ucinak Teveza, pa lik svaku utakmicu potrosi bruku lopti a tek ppnekad zabije ili asistira. Ne mogu sad da nadjem ali ima negdje i ta statistika napadaca u Eng sa brojem iskoristenih i izgubljenih lopti pa da vidite kako to izgleda.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
hz1987 je napisao/la:Edin je zabio 13 golova u 30 utakmica gdje je pocinjao s klupe 15 puta...treba sagledati i tezinu njegovih golova (gdje su vecinom bili odlucujuci i donosili bodove) + 2 asistencije = 15 njegovih golova direktno i indirektnoJTS je napisao/la:@ Eagles_OldSchool
Tevez je zabio 11 golova u 32 utakmice gdje je pocinjao sa klupe 6puta...i mislim da je bio dvostruki strelac i hattrick...uz cinjenicu da je izvodio i penale...po meni daleko slabiji ucinak...+8 asistencija = 19 golova direknto i indirektno...
Znaci u ukupnom ucinku tevez ga sisa za 4 gola ali i minute provedene na terenu...isto tako hajmo ukinuti golove i asiste Dzeke, pa onda Teveza....pa da vidimo koliko bi City imao bodova?
Drugo!
Da tebi neko formu handri 2 sezone zaredom, stalnim rotiranjem gdje kad saberes u 5-6 mjeseci nisi sastavio 90min...onda je i logicno da postajes bezvoljan i da realno nemas snage...Tom uporedbom Balotelli se nikad ne bi trebao baviti fudbalom poslije odlaska iz Citya - a pokazao je koliko vrijedi u Milanu za 3 sedmice samo!
Po meni je logican i njegov pristup i nezadovoljstvo i forma i ucinak...jer realno - pun mu je k**** svega, pogotovo cinjenice da zabije i spasi tim od ponora i kao zaslugu dobije sjedenje na klupi narednih 3-4 meča!
Podpuno se slažem!! Neka džeko pređe u neki drugi klub pa da vidimo šta če biti od toga, al ja sam uvjeren da ako ode u BVB, bice ista prica ko sa wolf. jednostavno džeko kad ima povjerenje i kad ima mogucnost da igra svoju igru, on je jedan od najjačih u evropi!! Još kad pogledas sa druge strane koliko je samo jači igrač nego prije, još ako ode u bundesligu, tesko se švabama!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.