FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 07 mar 2020, 22:52

Legende nas haman ugasile, i oni sad stavljaju te iste legende iznad kluba :tokralju: :tokralju:

I kazu mi volimo klub :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 07 mar 2020, 22:54

TheIvicnjak je napisao/la:
07 mar 2020, 22:50
Napapijri je napisao/la:
07 mar 2020, 22:40
"Roma pripada nama. Pallotta odlazi. Legende se ne diraju", samo su neke od poruka s današnjeg protesta u Rimu.

Godina je 2019., protest zbog odluke da se ne produzi ugovor De Rossiju. Toliko o tome da neko stavlja pojedince ispred kluba. Sto prije shvatite da tu nema ljudi koji stavljaju licni interes ispred kluba, lakse ce vam svima biti. Ovo sve bez obzira slagali se ili ne sa stavovima tih ljudi i tribine.
Je li de rossi za pare u romu uhljebljavao amatere kao sto je usref taldzija to radio u FKS? Je li psovao igracima koji poste Allaha? Je li se tukao sa igracima, psovao im mrtve roditelje? Je li tjerao sve sto valja iz kluba? Je li placao narkmanima da prijete clanovima uprave i unistavaju klubsku imovinu itd itd itd?????
Kao sto ne znamo sta je De Rossi radio, tako ne znamo ni sta je Husref radio, mozemo samo da nagadjamo, ali niko nema dokaza.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 mar 2020, 22:57

Vinko trenutno radi odličan posao, samo nek nastavi. Da je Husref ostao, Rahman bi bio poluigrač, kod Vinka igra ko opsjednut. Nek se legenda zapita što je tako i što je izgubio svlačionicu.

Iduću Zinedin počinje, zaslužio je vala da odigra cijelu. Odmorio bih i Oremuša za derbi, danas je ličio na onog Mirka protiv Celtica koji nas je kupio. Zvijezdu odraditi, a onda pamet u glavu i vakat je za revanširanje.
Bahati, bahati Željkan!
1946

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 07 mar 2020, 22:57

Napapijri je napisao/la:
07 mar 2020, 22:54
TheIvicnjak je napisao/la:
07 mar 2020, 22:50
Napapijri je napisao/la:
07 mar 2020, 22:40
"Roma pripada nama. Pallotta odlazi. Legende se ne diraju", samo su neke od poruka s današnjeg protesta u Rimu.

Godina je 2019., protest zbog odluke da se ne produzi ugovor De Rossiju. Toliko o tome da neko stavlja pojedince ispred kluba. Sto prije shvatite da tu nema ljudi koji stavljaju licni interes ispred kluba, lakse ce vam svima biti. Ovo sve bez obzira slagali se ili ne sa stavovima tih ljudi i tribine.
Je li de rossi za pare u romu uhljebljavao amatere kao sto je usref taldzija to radio u FKS? Je li psovao igracima koji poste Allaha? Je li se tukao sa igracima, psovao im mrtve roditelje? Je li tjerao sve sto valja iz kluba? Je li placao narkmanima da prijete clanovima uprave i unistavaju klubsku imovinu itd itd itd?????
Kao sto ne znamo sta je De Rossi radio, tako ne znamo ni sta je Husref radio, mozemo samo da nagadjamo, ali niko nema dokaza.
Jedino što moramo znati i što je "dokazano" jeste da isti nije uložio FENINGA u klub kupovinom upravljačkih uloga a za razliku od Tana, a kao što nije niti jedna druga "legenda" uložila tada u "voljeni" klub kada je bilo najteže. To svakome pametnom dovoljno govori o njima, nama dušmani ne trebaju pored takvih "legendi". :puke:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 mar 2020, 22:58

Dokaz su igraci kako igraju i kakva je atmosfera u ekipi. Pitaj ih slobodno. Pitaj Jel iko od njih javno zahvalio sefu za sve do sad.
Dokaz ti je to sto dvije tribine sa 4000 ljudi nisu ni na jednoj tekmi podržali vas u skandiraju protiv uprave.

Na kraju, ako je Nam rekao da dobije otkaz poslije derbija, Allah ga nije mogao spasiti toga. Jedino ako nisu imali 20 Mil legende spremne da plate namu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 07 mar 2020, 22:59

Sav grijeh Uprave je sto se kancera nisu rijesili ranije ! Opet kazem, neka vode svoje bitke, samo neka ne lazu ni sebe ni druge da je to stav "tribine" i da je to u interesu kluba... Sve vise ljudi koji navijaju za SARAJEVO a ne za pojedinca napustaju Sjever.

Utakmica teska, ali se ovako uzimaju titule. Samo jedna po jedna, i svaka k'o da je zadnja !!! Saraj'vo sampion 🔜
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 mar 2020, 23:00

Al imamo dokaze u vidu rezultata igre, atmosfere u ekipi ..Dok je sve to zajedno ferceralo nije bio tjeran, cak stavise nagradjen i boljim ugovorim. Posle je izgubio kontrolu nad nekim od nabrojanog i za boljitak kluba je dobio otkaz. TO sto on sere kako je dobio otkaz je nevazno. Sve sto je ugovorom zagarantovano isplaceno mu je. Mozda su se neki igraci okrenuli protiv njega, mozda i to nije fer al uvijek je lakse jednog promijenit nego 10. Bilo mi ga je malo zao tek akd je dobio otkaz, al akd je kreno po medijima ogadio je se.

I zao mi je sto je cijela grupa pala pod misljenje par pojedinaca i sto garantujem da misljenje Sjevera nije stav grupe nego pojedinaca. Smatraju se navijacima a direktno ili inderktno unose nervozu u ekipu pred odlucujuce utakmice zbog jednog pojedinca. Nek se zapitaju na cijoj su strani
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 07 mar 2020, 23:03

Pantelija je napisao/la:
07 mar 2020, 21:36
Danas su mnogima neke ideje srusene u 86. Minuti.
Mnogima, a nisu plavi.
Bezbroj prilika i nekada bi ovo otislo na nulu, danas je otislo u pobjedu. Lijepo. Prelijepo.

Parola nije vrijedna komentara, zaista. Dno.

Dobiti zvijezdu a pritisak prebaciti na ostale.
S ovim danas smo prebacili pritisak na ostale. Sutra se nadam na sugavici x u Vrapcicima kec i nek se tamo rvati pokolju i nek x bude...

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 mar 2020, 23:04

Za sad je sigurno Zvijezda/Mladost H i Celik/Sloboda A

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 mar 2020, 23:16

Ima l gorih utakmica od Slobode i Celika u gostima, jos sad kad se cupaju da ostanu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 mar 2020, 23:19

Al kako je Dupovac odigrao danas... strašno. Niko više Lazića ne spominje. Miličević i Šerbo prva, Dupovac dostojan backup.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 mar 2020, 23:19

Celik je ok, zbog terena.... A Tz katastrofa....

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 mar 2020, 23:20

Ovo neko kad cita sa strane, apsolutno mu ne može biti jasno sta se zapravo desava...
Imas klub koji se vec izdigao iznad svih ostalih, koji svakim danom napreduje, koji jedini isplacuje plate unaprijed,koji teži i približava se aBda nekoj grupnoj fazi i opet osvane na utakmici onakva parola...

S druge strane, imas klubove ciji treneri potraživanjem nepostojecih novaca blokiraju racune, ojade klupsku kasu i njima se pjevaju pjesme, porede se sa Allahom dj, imas klubove koje njihova Uprava sroza do druge lige i svi sute...

Jednostavno nisi pametan i pitas se ZASTO?

Je li samo u pitanju taj nacin otkaza...?

Pa evo i ja sam bio da se bivsem da i ta zadnja tekma, ali svi znamo da on na njoj i onako nije mogao sjditi na klupi, pa je nekako deplasirano da se taj famozni nacin toliko preuvelica...

A i ako mi nije bilo potaman za nacin otkaza, ni na kraj pameti mi ne pada da sad urlicem protiv kluba , jer ovo sto se radi samo me cini i sretnim i ponosnim...

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 07 mar 2020, 23:20

feniksptica je napisao/la:
07 mar 2020, 23:16
Ima l gorih utakmica od Slobode i Celika u gostima, jos sad kad se cupaju da ostanu
Radnik :shifty:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 mar 2020, 23:24

Iz dana u dan sve smo bliže cilju 🏆
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 mar 2020, 23:25

Nova anketa je aktivna.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 mar 2020, 23:25

Celik je zadna utakmica. oni su tada vec ispali iz lige.

za sad Radnik H i Siroki A . Siroki mora da dobije Zrinjski da bude 6. i Velez je 80 % H

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 07 mar 2020, 23:27

Mozel neko da napise raspored tekmi

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 mar 2020, 23:28

Parni dolaze, neparnim idemo...

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 07 mar 2020, 23:38

ova pobjeda je zlata vrijedna,što se tiče sjevera previše dajete značaj paroli i skandiranju,ja fkt ne mogu da vjerujem da se i dalje spominje musemija, sa druge strane možda i nije loše da postoji neka tenzija,slabo mi funkcionišemo kad je sve dobrila :kafa:

VVVBK

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.