Prica se da se u 10. vagon neka ekipa bez karte ukrcala,ali da ce ih brzo sutnut s vlakića.Ću ću...Chinaglia je napisao/la:Inter da #Scudetto![]()
#kulaodkarata
Izbori
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Prica se da se u 10. vagon neka ekipa bez karte ukrcala,ali da ce ih brzo sutnut s vlakića.Ću ću...Chinaglia je napisao/la:Inter da #Scudetto![]()
#kulaodkarata
Romagnoli13 je napisao/la:Kako sječemo te krivine.
Đe Lazio?UrbyEmanuelson je napisao/la:
Izvukose mi zadnji zivac koji mi je ostao, ali respect i cestitke.L'Avvocato je napisao/la:Zna SampiJuve da nema šale sa AquilimaCaptain4 je napisao/la:Hoće , al' u qurcuSampiJuve je napisao/la:Izvuci ce Lazio bod veceras.
Vidi sad ih ima dovojica.Suljo20002 je napisao/la:Ko se usuđuje da kaze da je Lazio provincijski klub ??

Chini ipak niste luzeriChinaglia je napisao/la:braći Interistima puštamo tri boda, samo da vi ne osvojite ScudettoPadovan je napisao/la:Nakon 1 boda iz 5 utakmice red je da se osvoje bar 4 u naredne dvije, u suprotnom ste luzeri na kubChinaglia je napisao/la:da li vrijeme da Lazio konačno slavi u Serie A i zašto ne![]()
.
#juve #merda #ladri
Ako gledaš na areni to je normalnoJuventinoVero je napisao/la:Gledam snimak inter-lazio..jel moguce da jedan komentator moze biti ovoliko neprofesionalan, pristrasan, da valja ovolike gluposti..
Gledam..znam da znaju lupati gluposti ali ovaj mec je bas bio kritican, o pristrasnosti da ne pricamCaptain4 je napisao/la:Ako gledaš na areni to je normalnoJuventinoVero je napisao/la:Gledam snimak inter-lazio..jel moguce da jedan komentator moze biti ovoliko neprofesionalan, pristrasan, da valja ovolike gluposti..
Ma uvijek oni pljuju po InteruJuventinoVero je napisao/la:Gledam..znam da znaju lupati gluposti ali ovaj mec je bas bio kritican, o pristrasnosti da ne pricamCaptain4 je napisao/la:Ako gledaš na areni to je normalnoJuventinoVero je napisao/la:Gledam snimak inter-lazio..jel moguce da jedan komentator moze biti ovoliko neprofesionalan, pristrasan, da valja ovolike gluposti..
'Pljuju'Captain4 je napisao/la:Ma uvijek oni pljuju po InteruJuventinoVero je napisao/la:Gledam..znam da znaju lupati gluposti ali ovaj mec je bas bio kritican, o pristrasnosti da ne pricamCaptain4 je napisao/la: Ako gledaš na areni to je normalno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.