Girona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Glavno da Rudigerovo nije faul. Znam da si trol, al i ko takav si glup ko qrac.
I prosla sezona im je bila slicna u ligi,ali su je izvukli osvajanjem EL.Ja ne mogu da vjerujem sta im je Monchi uradio u drugom mandatu i kakve im je mediokritete i polovnjaka uvalio u ekipu,a onda se ispario za Englesku.
To je to.
Pored nabrojanih tamo je i Mariano Diaz,Adnan Januzaj i Eric Lamelalet3 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:11To je to.
Sto kazes i prosle godine su se borili pa su se izvukli, jos su usput osvojili ELdobro, to su masterirali.
Al ove godine im je pravac Segunda, nema vadione. Sto je steta za samu La Ligu, Sevilja je ipak veci spanski klub.
Mislim i dalje jasu fosilne ostatke Navasa, Ramosa, Rakitica,raspalog Gudelja, Susa koji je sporiji i od Isca i takve likove. Pa dokad jbtEvo sad su protiv Girone izledali kao skupina isluzenih veterana sa termina, oni prolijecu pored njih ko da ih nema.
Onaj ublehas Monchi o kome su se nekada pisali mitovi ovdje ih je zavio u crno sa svojim transferima.
Potrošili se ko LamelaL-Train je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:48Pored nabrojanih tamo je i Mariano Diaz,Adnan Januzaj i Eric Lamelalet3 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:11To je to.
Sto kazes i prosle godine su se borili pa su se izvukli, jos su usput osvojili ELdobro, to su masterirali.
Al ove godine im je pravac Segunda, nema vadione. Sto je steta za samu La Ligu, Sevilja je ipak veci spanski klub.
Mislim i dalje jasu fosilne ostatke Navasa, Ramosa, Rakitica,raspalog Gudelja, Susa koji je sporiji i od Isca i takve likove. Pa dokad jbtEvo sad su protiv Girone izledali kao skupina isluzenih veterana sa termina, oni prolijecu pored njih ko da ih nema.
Onaj ublehas Monchi o kome su se nekada pisali mitovi ovdje ih je zavio u crno sa svojim transferima.![]()
Predviđam referendum za otcjepljenjeRodju je napisao/la: ↑22 jan 2024, 12:50Biće tri dana bla, bla, bla.... i poslije će se zaboraviti a pamtit će se samo titula.
Kao i nebrojeno puta dosad.
Znaju to u ekipi molera i stoga se ne sekiraju. Oni uvijek igraju na tu kartu.
Pa ko danas spominje krađu u sezoni korone 2020 ili poharani Bayern u UCL ? Niko.
Pokradeni Juventus? Niko.
Pritom drugi dio klana ispostavljen u liku šefa LL radi svoj dio posla po onoj staroj
iskušanoj metodi kad lopov pokaže na drugoga i kaže "drž'te lopova".
Da o ometanju registracije igrača ne govorim. Čak su problem i oni koji su ponikli
u vlastitoj nogometnoj školi.
Ko želi do kraja razumjeti španski nogomet, mora prvo dobro izučiti španjolsku historiju.,
naročito dio od 1936 na ovamo.
Real Federación Española de Fútbol je zvanično ime španskog nogometnog saveza.
Treba li još nešto dodati?
Hoće se neko u tom savezu počešati zbog ove krađe juče ? HAHAHAH, još će trenera Almerie
kazniti.
Nije bio ovaj snimak.. Ma savršen gol, ideja, egzekucija. Krivo papcima i nema dalje. Pisao sam i ranije, Ronaldo je ovako dodavao kada mu ide duga lopta, pa je odmah ramenom spusti Higuainu ili Ozilu.. ni tada a ni danas naravno to nije igranje rukom, nego Joga Bonito
Da nije bio gol, vjerovatno bi bio penal. Ne vidi se iz ovog ugla, al desni odbrambeni ga uhvatio pod ruku, dok ovaj lijevo ga drži s obje ruke...denimen99 je napisao/la: ↑22 jan 2024, 15:40Nije bio ovaj snimak.. Ma savršen gol, ideja, egzekucija. Krivo papcima i nema dalje. Pisao sam i ranije, Ronaldo je ovako dodavao kada mu ide duga lopta, pa je odmah ramenom spusti Higuainu ili Ozilu.. ni tada a ni danas naravno to nije igranje rukom, nego Joga Bonito
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.