PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Grk ostaje. Na njihovom je nivou.Heller je napisao/la:Kad ce talijan i grk?
Neće Hervasova žena da živi u TeheranuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Grk ostaje. Na njihovom je nivou.Heller je napisao/la:Kad ce talijan i grk?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Iz FK Željezničar naveli su da je Uprava kako bi zaštitila interese Kluba definisala je odštetni zahtjev koji španski fudbaler treba platiti na klupski račun, unaprijed, kako bi raskid ugovora bio validan.
Profitirali
Profitirali
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Mozes misliti sta su uradili liku, kad je morao platiti tolike pare 
Iz Željezničara su naveli da je do raskida ugovora došlo na izričit zahtjev samog fudbalera. Kako piše službena stranica kluba Hervas je naveo da se nije snašao u glavnom gradu BiH i da na insistiranje svoje porodice, prije svega supruge, želi da se vrati u svoju zemlju.Heller je napisao/la:Neće Hervasova žena da živi u TeheranuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Grk ostaje. Na njihovom je nivou.Heller je napisao/la:Kad ce talijan i grk?Sreća Grk nema ženu.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... vor/200910
Nakon puca u Turskoj pogledali kroz prozor skontali da su dosli u mali Istanbul
samo Sloboda
Lik platio da bježi sa GrbaviceNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mozes misliti sta su uradili liku, kad je morao platiti tolike pare
To je ta Filozofija.
Nullius in verba
- JohnCleese
- Kontakt:
Kruze price da su mu tjerali zenu da se zavije 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Evo da kopiram izjavuHeller je napisao/la:Lik platio da bježi sa GrbaviceNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mozes misliti sta su uradili liku, kad je morao platiti tolike pare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je ta Filozofija.
U neku ruku ga razumijem ako je ovo bio iskren RAZLOG za razlaz sa nama.
Ja sam rodzen u ovom gradu prije mnogo godina i pamtim i sjecam se kakav je grad bio za Olimpijadu i prije rata,medzutim ovih zadnjih godina mnogo toga se promjenilo.
Primjer od sinoc u jednom trznom centru hodam za zenom i djetetom od 6 godina ulazimo u taj centar, a u njemu kao da ih je komercijala dovela sve sami arapi sa zenama, dijete mi pocelo da place od straha te smo se prije izasli nego usli...
I imam jako puno jos primjera zato sto radim sa stranicima iz cijelog svijeta koji su dolazili prije u Sarajevo i kad dodzu ponovo i vide sve ovo odmah me pitaju STA SE DESILO SA SARAJEVOM,STA JE OVO.
Nezelim da se pogresno svati moj post, nebranim Hervasa (zao mi je sto je tako ispalo,jer sam imao priliku da ga gledam u SLO) ali ako je stvarno iskren RAZLOG supruga i nesnalazenje u Sarajevu onda ga stvarno razumijem jer kao sto sam vec naveo susrecem se zadnjih godina stalno sa istim pitanjima koje sam naveo.
E gledaj Slobodanke i njihovih evropskih tekmi.
Svi kupovi koje su oni igrali i "osvajali" su ukinuti i poslani na otpad historije. Nadam se da ce i ovaj smijesni klub uskoro tamo sa svojim kupovima. Klub bez titula i navijaca, vise sramota nego uspjeha i ponosa, 8-9 ispusenih finala u historiji, gasite ih, muke in skratite!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidi ovog on bi da se svadja sa Slobodinim navijacima 2 dana prije gradskog derbija, pa ko kad si jednu utakmicu na Kosevu, drugu na Grbavici, onda malo skoknes ako im lose ide i do Otokejoker90 je napisao/la:E gledaj Slobodanke i njihovih evropskih tekmi.Svi kupovi koje su oni igrali i "osvajali" su ukinuti i poslani na otpad historije. Nadam se da ce i ovaj smijesni klub uskoro tamo sa svojim kupovima. Klub bez titula i navijaca, vise sramota nego uspjeha i ponosa, 8-9 ispusenih finala u historiji, gasite ih, muke in skratite!!
Reče navijač režimskog kluba, koji je promijenio više ideologija nego prosječan član SBB-a.joker90 je napisao/la:E gledaj Slobodanke i njihovih evropskih tekmi.Svi kupovi koje su oni igrali i "osvajali" su ukinuti i poslani na otpad historije. Nadam se da ce i ovaj smijesni klub uskoro tamo sa svojim kupovima. Klub bez titula i navijaca, vise sramota nego uspjeha i ponosa, 8-9 ispusenih finala u historiji, gasite ih, muke in skratite!!
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 20 jul 2016, 11:13, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
- JohnCleese
- Kontakt:
Sad ja kreno da ga pohvalim sto staje u odbranu rezervnog kluba, al preduhutrio si metuzlak1987 je napisao/la:Vidi ovog on bi da se svadja sa Slobodinim navijacima 2 dana prije gradskog derbija, pa ko kad si jednu utakmicu na Kosevu, drugu na Grbavici, onda malo skoknes ako im lose ide i do Otokejoker90 je napisao/la:E gledaj Slobodanke i njihovih evropskih tekmi.Svi kupovi koje su oni igrali i "osvajali" su ukinuti i poslani na otpad historije. Nadam se da ce i ovaj smijesni klub uskoro tamo sa svojim kupovima. Klub bez titula i navijaca, vise sramota nego uspjeha i ponosa, 8-9 ispusenih finala u historiji, gasite ih, muke in skratite!!
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Nemoj ebavat čojka, izgubio je jednu opciju.tuzlak1987 je napisao/la:Vidi ovog on bi da se svadja sa Slobodinim navijacima 2 dana prije gradskog derbija, pa ko kad si jednu utakmicu na Kosevu, drugu na Grbavici, onda malo skoknes ako im lose ide i do Otokejoker90 je napisao/la:E gledaj Slobodanke i njihovih evropskih tekmi.Svi kupovi koje su oni igrali i "osvajali" su ukinuti i poslani na otpad historije. Nadam se da ce i ovaj smijesni klub uskoro tamo sa svojim kupovima. Klub bez titula i navijaca, vise sramota nego uspjeha i ponosa, 8-9 ispusenih finala u historiji, gasite ih, muke in skratite!!
Nullius in verba
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Pitari, ne cupajte im stolice 
Tako ti je to kad u gradu inas 3 veca kluba od Slobodanke, svi osvajali trofeje zadnjih godina dok ste vi po cvajti bili i ulizivali se nama i pjevali zajedno s nama na Kosevu. Podgrupica nasa!tuzlak1987 je napisao/la:Vidi ovog on bi da se svadja sa Slobodinim navijacima 2 dana prije gradskog derbija, pa ko kad si jednu utakmicu na Kosevu, drugu na Grbavici, onda malo skoknes ako im lose ide i do Otokejoker90 je napisao/la:E gledaj Slobodanke i njihovih evropskih tekmi.Svi kupovi koje su oni igrali i "osvajali" su ukinuti i poslani na otpad historije. Nadam se da ce i ovaj smijesni klub uskoro tamo sa svojim kupovima. Klub bez titula i navijaca, vise sramota nego uspjeha i ponosa, 8-9 ispusenih finala u historiji, gasite ih, muke in skratite!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A ja cirkusa sa onim špancem
par dana prije pocetka prvenstva ode lik
jbm ti ženu Hervase
par dana prije pocetka prvenstva ode lik
znaci, 2035/36 mozemo ocekivati ponovni izlet slobode u evropskim takmicenjima, mozda tada i zaigraju negdje u evropi a ne po africi ii aziji...
Sta je ovoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Evo da kopiram izjavuHeller je napisao/la:Lik platio da bježi sa GrbaviceNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mozes misliti sta su uradili liku, kad je morao platiti tolike pare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je ta Filozofija.
U neku ruku ga razumijem ako je ovo bio iskren RAZLOG za razlaz sa nama.
Ja sam rodzen u ovom gradu prije mnogo godina i pamtim i sjecam se kakav je grad bio za Olimpijadu i prije rata,medzutim ovih zadnjih godina mnogo toga se promjenilo.
Primjer od sinoc u jednom trznom centru hodam za zenom i djetetom od 6 godina ulazimo u taj centar, a u njemu kao da ih je komercijala dovela sve sami arapi sa zenama, dijete mi pocelo da place od straha te smo se prije izasli nego usli...
I imam jako puno jos primjera zato sto radim sa stranicima iz cijelog svijeta koji su dolazili prije u Sarajevo i kad dodzu ponovo i vide sve ovo odmah me pitaju STA SE DESILO SA SARAJEVOM,STA JE OVO.
Nezelim da se pogresno svati moj post, nebranim Hervasa (zao mi je sto je tako ispalo,jer sam imao priliku da ga gledam u SLO) ali ako je stvarno iskren RAZLOG supruga i nesnalazenje u Sarajevu onda ga stvarno razumijem jer kao sto sam vec naveo susrecem se zadnjih godina stalno sa istim pitanjima koje sam naveo.
Cuj dijete pocelo plakati zbog arapa, zar se nisu navikli dosad
Nad tobom sunce najljepše sja
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
To ti je to mutli-kulti. Arapi, Turci, izbjeglice, Sandzaklije .. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.