PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Heller
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Heller » 20 jul 2016, 10:56

Kad ce talijan i grk?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 20 jul 2016, 10:59

Heller je napisao/la:Kad ce talijan i grk?
Grk ostaje. Na njihovom je nivou.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 20 jul 2016, 11:01

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Neće Hervasova žena da živi u Teheranu :kafa: Sreća Grk nema ženu.
Nullius in verba

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 jul 2016, 11:02

Iz FK Željezničar naveli su da je Uprava kako bi zaštitila interese Kluba definisala je odštetni zahtjev koji španski fudbaler treba platiti na klupski račun, unaprijed, kako bi raskid ugovora bio validan.

Profitirali :kafa:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 20 jul 2016, 11:05

Mozes misliti sta su uradili liku, kad je morao platiti tolike pare :shock:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 20 jul 2016, 11:05

Heller je napisao/la:
Neće Hervasova žena da živi u Teheranu :kafa: Sreća Grk nema ženu.
Iz Željezničara su naveli da je do raskida ugovora došlo na izričit zahtjev samog fudbalera. Kako piše službena stranica kluba Hervas je naveo da se nije snašao u glavnom gradu BiH i da na insistiranje svoje porodice, prije svega supruge, želi da se vrati u svoju zemlju.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... vor/200910

:urnebes:

Nakon puca u Turskoj pogledali kroz prozor skontali da su dosli u mali Istanbul
samo Sloboda

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 20 jul 2016, 11:06

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mozes misliti sta su uradili liku, kad je morao platiti tolike pare :shock:
Lik platio da bježi sa Grbavice :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

To je ta Filozofija.
Nullius in verba

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 20 jul 2016, 11:07

Kruze price da su mu tjerali zenu da se zavije :?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 20 jul 2016, 11:08

Heller je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mozes misliti sta su uradili liku, kad je morao platiti tolike pare :shock:
Lik platio da bježi sa Grbavice :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

To je ta Filozofija.
Evo da kopiram izjavu
U neku ruku ga razumijem ako je ovo bio iskren RAZLOG za razlaz sa nama.
Ja sam rodzen u ovom gradu prije mnogo godina i pamtim i sjecam se kakav je grad bio za Olimpijadu i prije rata,medzutim ovih zadnjih godina mnogo toga se promjenilo.
Primjer od sinoc u jednom trznom centru hodam za zenom i djetetom od 6 godina ulazimo u taj centar, a u njemu kao da ih je komercijala dovela sve sami arapi sa zenama, dijete mi pocelo da place od straha te smo se prije izasli nego usli...
I imam jako puno jos primjera zato sto radim sa stranicima iz cijelog svijeta koji su dolazili prije u Sarajevo i kad dodzu ponovo i vide sve ovo odmah me pitaju STA SE DESILO SA SARAJEVOM,STA JE OVO.
Nezelim da se pogresno svati moj post, nebranim Hervasa (zao mi je sto je tako ispalo,jer sam imao priliku da ga gledam u SLO) ali ako je stvarno iskren RAZLOG supruga i nesnalazenje u Sarajevu onda ga stvarno razumijem jer kao sto sam vec naveo susrecem se zadnjih godina stalno sa istim pitanjima koje sam naveo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jul 2016, 11:09

E gledaj Slobodanke i njihovih evropskih tekmi. :urnebes: Svi kupovi koje su oni igrali i "osvajali" su ukinuti i poslani na otpad historije. Nadam se da ce i ovaj smijesni klub uskoro tamo sa svojim kupovima. Klub bez titula i navijaca, vise sramota nego uspjeha i ponosa, 8-9 ispusenih finala u historiji, gasite ih, muke in skratite!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 jul 2016, 11:10

joker90 je napisao/la:E gledaj Slobodanke i njihovih evropskih tekmi. :urnebes: Svi kupovi koje su oni igrali i "osvajali" su ukinuti i poslani na otpad historije. Nadam se da ce i ovaj smijesni klub uskoro tamo sa svojim kupovima. Klub bez titula i navijaca, vise sramota nego uspjeha i ponosa, 8-9 ispusenih finala u historiji, gasite ih, muke in skratite!!
Vidi ovog on bi da se svadja sa Slobodinim navijacima 2 dana prije gradskog derbija, pa ko kad si jednu utakmicu na Kosevu, drugu na Grbavici, onda malo skoknes ako im lose ide i do Otoke :rol:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 20 jul 2016, 11:11

joker90 je napisao/la:E gledaj Slobodanke i njihovih evropskih tekmi. :urnebes: Svi kupovi koje su oni igrali i "osvajali" su ukinuti i poslani na otpad historije. Nadam se da ce i ovaj smijesni klub uskoro tamo sa svojim kupovima. Klub bez titula i navijaca, vise sramota nego uspjeha i ponosa, 8-9 ispusenih finala u historiji, gasite ih, muke in skratite!!
Reče navijač režimskog kluba, koji je promijenio više ideologija nego prosječan član SBB-a.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 20 jul 2016, 11:13, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 20 jul 2016, 11:13

tuzlak1987 je napisao/la:
Vidi ovog on bi da se svadja sa Slobodinim navijacima 2 dana prije gradskog derbija, pa ko kad si jednu utakmicu na Kosevu, drugu na Grbavici, onda malo skoknes ako im lose ide i do Otoke :rol:
Sad ja kreno da ga pohvalim sto staje u odbranu rezervnog kluba, al preduhutrio si me :mrgreen:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 20 jul 2016, 11:14

Nemoj ebavat čojka, izgubio je jednu opciju.
Nullius in verba

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 20 jul 2016, 11:15

Pitari, ne cupajte im stolice :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jul 2016, 11:15

Tako ti je to kad u gradu inas 3 veca kluba od Slobodanke, svi osvajali trofeje zadnjih godina dok ste vi po cvajti bili i ulizivali se nama i pjevali zajedno s nama na Kosevu. Podgrupica nasa! :rol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 jul 2016, 11:16

A ja cirkusa sa onim špancem :facepalm:

par dana prije pocetka prvenstva ode lik :damn: jbm ti ženu Hervase

dobrinja1
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja1 » 20 jul 2016, 11:17

znaci, 2035/36 mozemo ocekivati ponovni izlet slobode u evropskim takmicenjima, mozda tada i zaigraju negdje u evropi a ne po africi ii aziji...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 jul 2016, 11:20

Heller je napisao/la:

To je ta Filozofija.
Evo da kopiram izjavu
U neku ruku ga razumijem ako je ovo bio iskren RAZLOG za razlaz sa nama.
Ja sam rodzen u ovom gradu prije mnogo godina i pamtim i sjecam se kakav je grad bio za Olimpijadu i prije rata,medzutim ovih zadnjih godina mnogo toga se promjenilo.
Primjer od sinoc u jednom trznom centru hodam za zenom i djetetom od 6 godina ulazimo u taj centar, a u njemu kao da ih je komercijala dovela sve sami arapi sa zenama, dijete mi pocelo da place od straha te smo se prije izasli nego usli...
I imam jako puno jos primjera zato sto radim sa stranicima iz cijelog svijeta koji su dolazili prije u Sarajevo i kad dodzu ponovo i vide sve ovo odmah me pitaju STA SE DESILO SA SARAJEVOM,STA JE OVO.
Nezelim da se pogresno svati moj post, nebranim Hervasa (zao mi je sto je tako ispalo,jer sam imao priliku da ga gledam u SLO) ali ako je stvarno iskren RAZLOG supruga i nesnalazenje u Sarajevu onda ga stvarno razumijem jer kao sto sam vec naveo susrecem se zadnjih godina stalno sa istim pitanjima koje sam naveo.
Sta je ovo :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Cuj dijete pocelo plakati zbog arapa, zar se nisu navikli dosad :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 20 jul 2016, 11:21

To ti je to mutli-kulti. Arapi, Turci, izbjeglice, Sandzaklije .. :kafa:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.