AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Alexis može igrati lijevo i to se vidjelo odavno. Bezveze je forsiranjem Krunića tu Milan gubio vjerovatno i neke bodove.
S obzirom da Milan ima možda najlošije napadače(čitaj najstarije) od top 4 ekipe. Te su polusezonu bez dva strašno bitna igrača u vidu Leao i Rebića. Ovih 38 postignutih golova djeluje nerealno.
S obzirom da Milan ima možda najlošije napadače(čitaj najstarije) od top 4 ekipe. Te su polusezonu bez dva strašno bitna igrača u vidu Leao i Rebića. Ovih 38 postignutih golova djeluje nerealno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Oj Brahime ubij se, čak i Kessie dominira kao desetka.
Salamander ni kriv ni dužan asistirao, neko će još pomisliti da je odigrao dobro.
Salamander ni kriv ni dužan asistirao, neko će još pomisliti da je odigrao dobro.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Promašiše skoro pa meč loptu ovom zadnjom prilikom, moralo se zabiti ono.
Romagnoli je nabi kao da je američki fudbal.
Romagnoli je nabi kao da je američki fudbal.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
E moj Rom, gdje ces to masiti 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Brahim je dobar kad je okružen sa dvije zvijeri u vidu Leao i Rebića. Ovako je zamjena za Adlija. Samo ako Maldini to odradi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Milan za qurac.
Sale nešto i pokušava i djeluje dobro, ostali su nivo kantonalne ekipe.
Romagnoli

Sale nešto i pokušava i djeluje dobro, ostali su nivo kantonalne ekipe.
Romagnoli
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Cudi me da smo i ova dva gola uspjeli utrpati. Da se ne ponavljamo vise,znamo svi gdje skripi. Ako uspiju pobjediti super,ako ne nece nas ni to iznenaditi
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad se prisjetiš da si 50% polusezone u sastavu Messias, Krunić, Sale, Ibra. A ponekad su učestvovali Diaz, Leao i Rebić. A moglo bi se završiti sa omjerom 13-3-3 polusezonu.
I onda kad bi Maldini sad napravio dva dobra poteza za napad. Moglo bi se bolje nego lani.
I onda kad bi Maldini sad napravio dva dobra poteza za napad. Moglo bi se bolje nego lani.
Kessie je iznenadio i nas i njih, kod oba gola se neometano ušetao u šesnaesterac.
Svejedno igra više nego prosječna, ne može se dočekati ova pauza pa da se svi malo restartuju. Još da se nekako uzmu 3 boda.
Svejedno igra više nego prosječna, ne može se dočekati ova pauza pa da se svi malo restartuju. Još da se nekako uzmu 3 boda.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Dobar je Kessie za sad. 2 gola i asistencija. Doduše za njih ali ko to sad gleda.
Ne kontam koji sve debili igraju fudbal. Lik čisto simulira penal a Florenzi se nađe i govori sucu ko sve je u redu, ne moraš mu dati karton. A Tonali za onu malu glupost odmah požuti. I nikad neću kontati ono kad možeš dodati loptu a ti je držiš i čekaš da bude faul. A još je gore kad i ne svira faul.
Ne kontam koji sve debili igraju fudbal. Lik čisto simulira penal a Florenzi se nađe i govori sucu ko sve je u redu, ne moraš mu dati karton. A Tonali za onu malu glupost odmah požuti. I nikad neću kontati ono kad možeš dodati loptu a ti je držiš i čekaš da bude faul. A još je gore kad i ne svira faul.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije to ni golema pauza. Već prvog svi igrači se vraćaju na trening. Samo da ne bude Covid slučajeva u tom periodu. A kakve smo sreće...
Edit:
Rope, pogodi ko je upisao asistenciju (broj 7 ako se ne varam) za Bordeaux.
Edit:
Rope, pogodi ko je upisao asistenciju (broj 7 ako se ne varam) za Bordeaux.
@rom13, uz sve probleme sa povredama/covidom dodaj još da ne liče na sebe Bennacer, Diaz, Kessie, te da jedva imamo jednog napadača spremnog, skor 13-3-3 je za spomenika Pioliju i momcima. Dodaj još smrdljivog turčina sudiju, sve u svemu, malo reć da su nadmašili sva realna, objektivna očekivanja.
Empoli vazda gađa prečke, stative, kao prije 2 sezone zadnje kolo vs Intera kad je Gattuso sa Milanom ostao bez CL u zadnjoj minuti. Nakon toga smo im uzeli Krunića i Bennacera, po koga li idemo sada? Bajramija i Parisija? Vidim 22god i 21god, taman za Elliotta
Empoli vazda gađa prečke, stative, kao prije 2 sezone zadnje kolo vs Intera kad je Gattuso sa Milanom ostao bez CL u zadnjoj minuti. Nakon toga smo im uzeli Krunića i Bennacera, po koga li idemo sada? Bajramija i Parisija? Vidim 22god i 21god, taman za Elliotta
- muha milanez
- Kontakt:
Dobro je
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Auuuuuu ni bog ga vise ne istjera iz prvi 11 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Haj da se malo prestane srati po Florenziju. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lani 43 boda nakon 19 utakmica, ove sezone 42.
Lani dali 39 golova nakon 19 utakmica i zasad 40, sa puno manjim brojem penala.
Lani primili 19 golova u 19 utakmica, ove sezone 21.
Dakle bolji smo ali i gori.
Lani dali 39 golova nakon 19 utakmica i zasad 40, sa puno manjim brojem penala.
Lani primili 19 golova u 19 utakmica, ove sezone 21.
Dakle bolji smo ali i gori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.