NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
SVI U USORU!
-
- Kontakt:
Re: Re: NK Čelik Zenica
Ispravno je ustvari, svi u Tešanjku. Tamo je stadion NK Usore...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
- Kontakt:
Jucer sam bio na stadionu vidim neki novi momak umjesto Dalile na mjestu gen sekretara, znaci vec ooceo radit, djeluje pismen i ljubazan na prvu, zna li ko je sta je?
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Nije Dugum nijedinodino2019 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 10:39Jucer sam bio na stadionu vidim neki novi momak umjesto Dalile na mjestu gen sekretara, znaci vec ooceo radit, djeluje pismen i ljubazan na prvu, zna li ko je sta je?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Kad igramo kup ?
Još se ne zna. Sljedeće srijede je redovno kolo, pa onu tamo srijedu se igra finale državnog kupa, a i reprezentacija ZE-DO Kantona igra tad utakmicu.
Znači ništa prije 25.5. ...
Znači ništa prije 25.5. ...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
-
- Kontakt:
Kad igramo s Usorom ? Nikakve najave još?
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Mozemo se mrzit ili kako god hocete, al bez vas je liga bezveze realno...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Liga je sad kakva jest...Mi kad se vratimo bit čemo jaki kao beton,možda ne igrački il da budemo u vrhu uvijek,al financiski bit čemo jaki u ligi! Bez dugova i laganini...Opet ovi trečeligaši gdje sad igramo boga mole da ne ulazimo još godina jer im je veliki gušt igrat protiv nas kod kuče a da ne govorim za Bilino koji je njima to doživljaj!
::::SAMO ČELIK::::
Eto nas nazad 2025 taman na proslavu 80 godina

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Ma znam kako je to igrati u nizoj ligi, igrali smo u federalnoj i svima smo popravili prosjek gledanosti pogotov komsiluku koji se redovno nalozi i aktiviraju se, dan praznika bude u njihovim mjestima, dozivljaj jeste a tek kako je u drugoj federalnoj moogu mislitzamorano je napisao/la: ↑05 maj 2022, 21:28Liga je sad kakva jest...Mi kad se vratimo bit čemo jaki kao beton,možda ne igrački il da budemo u vrhu uvijek,al financiski bit čemo jaki u ligi! Bez dugova i laganini...Opet ovi trečeligaši gdje sad igramo boga mole da ne ulazimo još godina jer im je veliki gušt igrat protiv nas kod kuče a da ne govorim za Bilino koji je njima to doživljaj!
Nedjelja u 17, steta samo sto kisu najavljuju

Kako Sloboda stoji sa dugovima, onako povrsno pratim ova uprava se kao nesto koprca, vracaju neke dugove, reprogram ide, cini mi se da se pokrivaju koliko je jorgan dug?fukara87 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 22:20Ma znam kako je to igrati u nizoj ligi, igrali smo u federalnoj i svima smo popravili prosjek gledanosti pogotov komsiluku koji se redovno nalozi i aktiviraju se, dan praznika bude u njihovim mjestima, dozivljaj jeste a tek kako je u drugoj federalnoj moogu mislitzamorano je napisao/la: ↑05 maj 2022, 21:28Liga je sad kakva jest...Mi kad se vratimo bit čemo jaki kao beton,možda ne igrački il da budemo u vrhu uvijek,al financiski bit čemo jaki u ligi! Bez dugova i laganini...Opet ovi trečeligaši gdje sad igramo boga mole da ne ulazimo još godina jer im je veliki gušt igrat protiv nas kod kuče a da ne govorim za Bilino koji je njima to doživljaj!
Iskreno licno ne nedostaje mi PL ni sekunde i ono mucenje zadnjih 20 godina. Gust je uzivati sada kada klub svakim danom raste i posluje u skladu sa mogucnostima.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- Crni gavran
- Kontakt:
Usora ovog proljeca sve utakmice kod kuce izgubila, a i u gostima osim posljednjoplasirane Jahorine koju su dobili 1:0 u gostima. Trebali bi ovo lagano dobiti, ali ne smijemo ih nikako potcjeniti, jesenas su nam bod uzeli, s tim da smo bod spasavali u zadnjim minutama, sa igracem manje. Sigurno da ce kao i svi ostali zapet protiv Celika, ali nase je da igramo nasu igru i da ih pobjedimo( bez potcjenjivanja)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Kako Sloboda stoji sa dugovima, onako povrsno pratim ova uprava se kao nesto koprca, vracaju neke dugove, reprogram ide, cini mi se da se pokrivaju koliko je jorgan dug?
Iskreno licno ne nedostaje mi PL ni sekunde i ono mucenje zadnjih 20 godina. Gust je uzivati sada kada klub svakim danom raste i posluje u skladu sa mogucnostima.
[/quote]
Sve dok grad Tuzla placa rate za reprogram jer je tako i potpisano porez nece biti problem, moze samo nastati problem oko igraca al i to se vecinom rijesilo ili dogovorilo, uglavnom uprava radi solidan posao onoliko koliko mogu sto je i rezultat licenca u prvostepenoj zadnje dvije god...
Mozda nama starijima cini se ovo onako, ali dobar potez. 90% omladine visi po tiktoku, a sama platforma je dobra za reklamiranje kluba. Gledao sam druge klubove na tiktoku i rade stvarno super posao, reklamisu svoj klub.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Samo mala činjenica i usporedba kakvo je stanje u BH fudbalu i sa publikom..Čelik Breza 1000 ljudi na utakmici, Sarajevo Premijer liga BiH upravo 500 ljudi na stadionu..
Nije to samo do nas takvo je stanje trenutno u državi..ali eto mi trebamo gledati sebe i raditi na tome da se posjeta poveća.
Nije to samo do nas takvo je stanje trenutno u državi..ali eto mi trebamo gledati sebe i raditi na tome da se posjeta poveća.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.