Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
-
- Kontakt:
Re: Teretana
Moj BMI je skoro 25, sto bi trebalo znaciti da sam na granici da budem predebeo, a imam 8 % bodyfat. Znaci nije vazna kilaza nego od cega se sastoji kilaza.
-
- Kontakt:
Potrebno je uvijek da radi cardio nevezano za rezultate izgleda. Jer cardio trenira srce i cirkulaciju krvi. Zbog toga najvise treba da vjezba, Ali sigurno da ce i izgled se promjeniti na bolje i osjecat ce se bolje. Plank i leg raises su jako dobre vjezbe za trbusni zid, sto je Samir preporucio. Mozes na youtube i google naci izvodjenje vjezbi.
- el-fighter
- Kontakt:
OK, hvala na odgovorima. Probat ce kombinaciju cardia i ovih vjezbi sto je predlozio @Samir1989, pa cemo vidjeti kako ce da funkcionise.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
http://www.prva.rs/zivot/zivotne-price/ ... isica.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Malo dodatne edukacije.
Malo dodatne edukacije.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
-
- Kontakt:
Dobar tv-prilog, skidam kapu onima koji priznaju i koriste. A povracam na tipove kao Krzanovic. Od cega ti nabubri u licu, da nije od pure?
Odradis detoksikaciju jetre ciljanom ishranom (kad se vec nije pridrzavao pravilne ishrane), kad jetra pocne fercerati kako treba onda ce normalno vrsiti funkciju kontrole i topljenja masti, valjano ce proizvoditi prirodni L carnitin (sto i jeste funkcija jetre i bubrega, izmedju ostalog) koji ce mast pretvarati u energiju i ujedno je topiti.
Nakon odredjenog vremena se naviknes na pravilnu ishranu pa sve ide nekim normalnim tokom, a rezultati postepeno dolaze na vidjelo. Kardiom ces samo ubrzati proces topljenja masti i tako sredjivati i stomak.
Izgleda jednostavno.
Nakon odredjenog vremena se naviknes na pravilnu ishranu pa sve ide nekim normalnim tokom, a rezultati postepeno dolaze na vidjelo. Kardiom ces samo ubrzati proces topljenja masti i tako sredjivati i stomak.
Izgleda jednostavno.

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Prvo da odg na pitanje da li je 80 kg na 185 cm puno,nije.To je cak i nedovoljno.Idealno bi bilo 85 kg.Drugo 70 % rada na trbusnim misicima je u kuhinji a ostalih 30 % su vjezbe.Znaci mora se pridrzavati ishrane koja je ovdje napisana 100 puta.I obavezno 1-2 puta sedmicno u trening ubaciti kardio.el-fighter je napisao/la:Vidim ovdje ima par momaka koji se bas razumiju oko teretane, vjezbanja i toga pa sam htio postaviti par pitanja. Imam mladjeg buraza visok 185 cm i tezak 80 kg. Vec neko vrijeme radi kuci vjezbe za prsa i stomak i rezultati su vec vidljivi na prsima, dok sa stomakom skoro nista. Posebno donji dio stomaka nikako da "steše". Vjezbe su one "8 min abs workout" sa YT i radi ih par puta dnevno. Interesuje me sta mu vi preporucujete, tj. koje vjezbe i koliko puta da ih radi dnevno ili u toku sedmice? Posebno ove za stomak jer prsa je vec fino "napumpao".
Inace sto se tice ishrane tu se slabo drzi ovih propisanih dijeta i jede skoro sve. Ja sam mu govorio da je problem vjerovatno tu, al on misli da nije. Tacno mi dodje da ja odem na dijetu i dobijem te plocice radeci te vjezbe, al nesto mi se neda, a i obaveze ne dozvoljavaju.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Evo imam jedno pitanje: Da li iko zna da li se ima u Sarajevu igdje uzeti Whey perfection body and fit, ali onu veliku kantu od 5kg ???
Hvala unaprijed !
Hvala unaprijed !
mislim da ima u Koševu se otvorio peotein shop ja mislim da sam vidio baš to u izlogureLe23 je napisao/la:Evo imam jedno pitanje: Da li iko zna da li se ima u Sarajevu igdje uzeti Whey perfection body and fit, ali onu veliku kantu od 5kg ???
Hvala unaprijed !
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Imas brate u Sari centru na Ilidzi na 2 il 3 spratu ,ili gore u bivsoj ulici Kralja Tomislava iznad parka kod predsjednistva prekoputa knjizare svjetlostkomerc..reLe23 je napisao/la:Evo imam jedno pitanje: Da li iko zna da li se ima u Sarajevu igdje uzeti Whey perfection body and fit, ali onu veliku kantu od 5kg ???
Hvala unaprijed !

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Moze li mi se javit u inbox neko ko je vec duzi niz godina u ovome, tj u BB.Potrebna mi je pomoc, hvala unaprijed 

Manchester United!
Narode sta mi mozete preporucit za debljanje. I ovako sam mrsav a fakultet definitivno ne pomaze. Nadam se da necete reci teretana jer sam totalno operisan od sporta, vise mislim na neke dodatke prehrani i sl.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nista osim da jedes sto redovnije i sto vise, dodaci prehrani ti nece pomoci, ako mislimo na isto naravno
sta fali teretana, pocetak je najtezi, ali kad skontas da se tako mozes udebljati, i to na onaj pravi nacin, da imas i lijepo definisano tijelo sto da ne, to i treba da ti bude motivacija
kakav si s visinom i kilazom trenutno?
sta fali teretana, pocetak je najtezi, ali kad skontas da se tako mozes udebljati, i to na onaj pravi nacin, da imas i lijepo definisano tijelo sto da ne, to i treba da ti bude motivacija
Moj potpis i jedi 5 puta dnevno. Radi sigurno
Naravno,doktor bi ti dao B complex,provjerio jakost kiseline u želucu i rek'o ti da vadiš krv

Naravno,doktor bi ti dao B complex,provjerio jakost kiseline u želucu i rek'o ti da vadiš krv
A.F.C. Bournemouth!
ultrassa1921 je napisao/la:kako vam se cini ova kombinacija?
![]()
uhh ja taj kreatin nikako ne podnosim

Greivis je napisao/la:Samo whey!
+AMINO i na konju si.

KatastrofaQUARESMA 18<<< je napisao/la:nista osim da jedes sto redovnije i sto vise, dodaci prehrani ti nece pomoci, ako mislimo na isto naravno
180-185 visina, 60-65 kilaza
- Nerminovic
- Kontakt:
Danas mi pocinje cut sezona.
2800 kalorija dnevno, imam u planu da skinem 8-10 kg.
Let's go.

2800 kalorija dnevno, imam u planu da skinem 8-10 kg.
Let's go.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Sa 2800 kalorija dnevno,zelis da skines 8-10 kg
Nadam se da imas jako dobar cardio gdje topis vise od 2800 Kalorija dnevno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.