FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Čini mi se po ovim slikama što danas objaviše sa treninga da vam je stadion poprilično oštećen. Djeluje čak lošije nego naš, a to nije baš lak zadatak. 

Pa jeste dosta oštećen, nema kiše a dosta treninga se obavlja na njemu od omladinskih do seniorske kategorije jer pomoćnog terena Drina nema u blizini. Tako da pokušavaju ovih dana da to nekako renoviraju pa vidjećemo.
Imatel sanse,kakva je situacija u ekipi..hocel vukovi u Travnik ...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Ne volim sto ovo kazem ,ali nemamo realno skoro nikakve sanse!mma_hz je napisao/la:Imatel sanse,kakva je situacija u ekipi..hocel vukovi u Travnik ...
Svi igraci iz Srbije koji su pristigli nemaju pravo nastupa u 1 kolu,plus domaci igraci Vasic i Nikolic koji su povrijedjeni.
Znaci falice nam desetak igraca,od kojih bi sigurno njih 6-7 bilo u prvoj postavi.Naravno i da svi oni igraju,Sarajevo bi bilo favorit jer je ralno kvalitetnije.
Zao mi je sto nece nastupiti ti igraci,jer realno sa njima imamo solidnu ekipu.
Za nas prvenstvo na neki nacin pocinje od drugog kola,i sigurno necemo biti topovska hrana jer smo se fino pojacali.
Ali o tome ljudi nisu uopste informisani,jer uopste nema tekstova o Drini na ovom portalu!
Sto se Vukova tice ,ne bih znao da li dolaze ,znam da je navijacka grupa ponovo aktivna ali ja sam starija garda i "mator" za te stvari!
Kakav je ovaj Boskovic sto je igrao kod Vas, kako Vam se cini?
-
- Kontakt:
Ma onako solidan igrac,ne mogu reci da je los ali nista posebno.ziher je napisao/la:Kakav je ovaj Boskovic sto je igrao kod Vas, kako Vam se cini?
Ako mislite do opstanka sa Cokorilom i Boskovicem ,tesko

Realno za njih ove sezone nije bilo mjesta u Drini,pogotovo Cokorila!
Ma Cokorilo je drugi golman, jedinica je rezervisana za Hadzica
Pozdrav svima
Iz Zv-a sam i navijač sam Drine.
Drina je morala ranije početi pripreme, dobiti novu upravu, umjesto tehničkog mandata staroj, ispaćenoj i amaterskoj.
Danas otvaramo sezonu protiv Sarajeva. Bez praktično prvog tima.
Nadam se samo da će momci dati sve od sebe protiv kvalitetnijeg rivala i da će to biti dovoljno za neko iznenađenje.
Drina je morala ranije početi pripreme, dobiti novu upravu, umjesto tehničkog mandata staroj, ispaćenoj i amaterskoj.
Nadam se samo da će momci dati sve od sebe protiv kvalitetnijeg rivala i da će to biti dovoljno za neko iznenađenje.
-
- Kontakt:
Dobrodosao !hayden je napisao/la:Pozdrav svima
Ma danas realno desetkovani protiv ionako jaceg protivnika,treba odigrati casno i posteno pa sta bude!
Realno za nas prvenstvo startuje od drugog kola,napravili smo solidnu ekipu koja moze iznenaditi.
Problem je sto treba malo vremena da se ekipa uigra a i tezak raspored.Dosta je novih igraca,a stici ce bar jos 2-3 igraca medju kojima i jedan Kamerunac.
Zna li se koji su to igraci jesu to igraci koji ce biti oslonac tima ili rezerva.
Starteri. Lijevo krilo, štoper, lijevi bek i napadač.
Nema se momcima šta zamjerit na prvom poluvremenu. Stara boljka gol se prima na kraju poluvremena. Imajući u vidu da Drina igra sa drugim timom ovo je za sada zadovoljavajuće. Đerić odličan.
-
- Kontakt:
Nema se sta reci momcima!Nas bukvalno rezervni tim nije mogao nista vise ni ocekivati protiv aktuelnog prvaka.
Naravno bilo bi bolje da smo mozda primili jedan ili dva gola manje,ali to je sada nebitno.
Sa potpuno novim ,pravim timom idemo u subotu po povoljan rezultat!Ovo danas je mozda 20% naseg tima,i ja sam se i plasio katastrofe.
Od subote za nas pocinje prvenstvo.U subotu su naterenu:Antelj,Colovic,Stojanovic,Radovic ,Nikolic,Ostojic,Jaksic,Zaric i 2-3 igraca iz danasnje ekipe.
Drina sigurno ove sezone nece zaigrati ni priblizno u sastavu kao danas!
Naravno bilo bi bolje da smo mozda primili jedan ili dva gola manje,ali to je sada nebitno.
Sa potpuno novim ,pravim timom idemo u subotu po povoljan rezultat!Ovo danas je mozda 20% naseg tima,i ja sam se i plasio katastrofe.
Od subote za nas pocinje prvenstvo.U subotu su naterenu:Antelj,Colovic,Stojanovic,Radovic ,Nikolic,Ostojic,Jaksic,Zaric i 2-3 igraca iz danasnje ekipe.
Drina sigurno ove sezone nece zaigrati ni priblizno u sastavu kao danas!
Hoce li ovaj golman Ostojic braniti za Drinu ili je onako doveden Makso je primao danas golove boze sacuvaj
-
- Kontakt:
Po onome sto ja znam,Ostojic bi trebao biti prvi golman.To je golman koji je branio za Bjeloruski Gomel i Soligorsk u Evropskim utakmicama,dugo godina prvi golman prvoligasa Bezanije.Lozinka97 je napisao/la:Hoce li ovaj golman Ostojic braniti za Drinu ili je onako doveden Makso je primao danas golove boze sacuvaj
Imas na youtubu video od negdje 11-12 minuta,neka emisija sa Bjeloruske TV gdje se vidi koliko je tamo bio cijenjen i postovan.
jel se napacauje ulaz sutra za utakmicu sa osecinom i hoce li biti otvorene tribine
Ma jok, prijateljska je utakmica, nema plaćanja
Marko Jakšić je novo pojačanje, u potrazi smo za štoperom i lijevim spoljnjim, za sada se pregovara sa Prljevićem iz D. Srema i Ilićem iz Jagodine, od Kamerunca zbog papirologije nema ništa.
Protiv Zrinjskog ćemo biti kompletni sem povrijeđenih Vasića i Šinika.
Marko Jakšić je novo pojačanje, u potrazi smo za štoperom i lijevim spoljnjim, za sada se pregovara sa Prljevićem iz D. Srema i Ilićem iz Jagodine, od Kamerunca zbog papirologije nema ništa.
Protiv Zrinjskog ćemo biti kompletni sem povrijeđenih Vasića i Šinika.
Da li je u klub stigao koji novi igrac i koji 11 bi trebalo da istrci protiv zrinjskog otprilike
Za sada se pominju štoper i lijevi bek da će doći a startnih 11 zna samo Vladica
Ulaz će u subotu biti slobodan

Ulaz će u subotu biti slobodan
Ako je za utjehu bar ćemo uskoro dobiti još jednog štopera, vidjećemo koć e to biti Prljavić ili Ilić, uglavnom biće tu do subote.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.