La Liga

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

legenda reala
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la legenda reala » 17 avg 2011, 17:33

ZELJO DO GROBA je napisao/la: EPL je pao, dok BBVA raste...
I opet nema nikave šanse da bude jača od EPL(trenutno) ,pa gledate li vi te dvije lige ikako ,u engleza ko god da igra utakmica zanimljiva ,dok su u primeri većina utakmica dosadne da bog sačuva ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 avg 2011, 17:35

legenda reala je napisao/la:
I opet nema nikave šanse da bude jača od EPL(trenutno) ,pa gledate li vi te dvije lige ikako ,u engleza ko god da igra utakmica zanimljiva ,dok su u primeri većina utakmica dosadne da bog sačuva ;)
Zanimljivo i jako su dva razlicita termina ;) ...a zanimljivija je i naša PLBiH od engleske, pa niko ne tvrdi da je jaca ;) malo razmišljaj brate šta hocu da kažem.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 avg 2011, 17:38

Mandrak je napisao/la:
Zanimljivo i jako su dva razlicita termina ;) ...a zanimljivija je i naša PLBiH od engleske, pa niko ne tvrdi da je jaca ;) malo razmišljaj brate šta hocu da kažem.
Ma ne znam,ali meni je i jača i zanimljivija ,sad svak ima svoje mišljenje ,al nebitna je to stvara sad koja je jača .
Samo znama da EPL mogu gledati svaku utakmicu koja je u prenosu ,dok kod Španaca Real što navijam i Barcu ponekad ,ostalo mi je pretežno dosadno za gledati ,tako je kod mene ,kod tebe je možda obrnuto . ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 avg 2011, 17:42

Meni je ne dosadno, vec cesto i dovratno gledati EPL....trkace kokoši koje bezglavo jure sa velikim manjkom tehnike, i onda odjednom odnekle sjevne mesar Shawcross koji obogalji mladog Ramseya ili onaj stroj Taylor koji raznese nogu Eduardu...izbij, nabij, duge lopte i tome slicno- to mene ne fura....cast velikanima poput Man.Utd, Liverpoola, Chelsea, pa i oronulog assanala koji imaju tecnu igru...ovo ostalo je mesarska i drvosjecka industrija.
Naravno, svako ima svoj ukus ;)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 avg 2011, 20:21

Niko ne spominje da liga nece startati za vikend ,ovi se nisu dogovorili sa igracima .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 avg 2011, 20:48

Ma ne znam,ali meni je i jača i zanimljivija ,sad svak ima svoje mišljenje ,al nebitna je to stvara sad koja je jača .
Samo znama da EPL mogu gledati svaku utakmicu koja je u prenosu ,dok kod Španaca Real što navijam i Barcu ponekad ,ostalo mi je pretežno dosadno za gledati ,tako je kod mene ,kod tebe je možda obrnuto . ;)
Meni je Bundesliga najzanimljivija i najljepša za gledat 8-) Znači li to da je jača od primere?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 avg 2011, 01:23

I vi ovo nazivate derbijem,i nas nazivate mesarima :mrgreen:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 18 avg 2011, 01:24

Faraon iz Visokog je napisao/la:I vi ovo nazivate derbijem,i nas nazivate mesarima :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 avg 2011, 01:26

Ucite za vikend od gospodskih engleza,vjerujem da ce bit zanimljivije na Wolwes-Fulham od ove koride

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 18 avg 2011, 01:29

Faraon iz Visokog je napisao/la:Ucite za vikend od gospodskih engleza,vjerujem da ce bit zanimljivije na Wolwes-Fulham od ove koride
Ok,ti si strucnjak,haj mi sad ispuni najvecu zelju ?
Zaboravi na ovu temu,kao i ostale teme o spanskim klubovima.

Edit:U 2 utakmice 9 golova ?Trebal ti sta bolje ?Naravno da se zakuha na kraju ipak su to 2 velika kluba koji se nenormalno mrze.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 18 avg 2011, 01:34

DesimaL je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Ucite za vikend od gospodskih engleza,vjerujem da ce bit zanimljivije na Wolwes-Fulham od ove koride
Zelje i pozdravi cetvrtkom iza pet na radio Breza

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 18 avg 2011, 01:36

Faraon iz Visokog je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:
Zelje i pozdravi cetvrtkom iza pet na radio Breza
Jesi me sad isfuro :lol: :lol:
Samo cu ti ovo napisati.I cao
Fabregas: 303 nastupa za Arsenal = 2 trofeja; 20 minuta za Barcelonu = 1 trofej.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 18 avg 2011, 02:59

Od onih engleza što vazda nastradaju od španskih ekipa , radije ne.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 18 avg 2011, 04:24

Mandrak je napisao/la:

Da.Bas su 2 razlicita termina ali nazalost po tebe i neobjektivne navijace spanskih klubova,oba govore u korist Premier Lige.Nije potrebno da se pisu ponovo prednosti EPL nad ostalim ligama,vec je mozda 100 put do sada napisano.Samo vama je to bolno podnijeti.Tebi su Real i Barcelona=Primera,to je tvoj problem povodom ovoga.Gledate svi sa tog aspekta.

Barcelona je trenutno najbolji tim na svijetu i jaci je od bilo kojeg tima sa otoka,smijesno je poreci to.Opet upitno je da li bi tako dominirala Engleskim nogometom bas kao i Real koji je odmah iza katalonaca po individualnoj kvaliteti,timskom igrom daleko iza.U super kupu se da vidjeti napredak.

Arsenal prodajom Cesca je po vama narusio status lige.Postao prosjecni klub :roll: ?Liverpool je oslabio u odnosu na prethodnih 4-5 godina,neosporivo je to,ipak sada uz dobrog trenera i kvalitetan odabir pojacanja vracaju se gdje pripadaju. Ne treba zaboraviti da su Real gazili na Anfieldu.Barca prije dolaska Pepa bila nokautirana od Manchestera i Scousersa.Nezaboravna polufinala po 3 predstavnika iz najjace lige..
Chelsea F.C.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 avg 2011, 16:43

Kakvih gluposti se nacitah Boze sacuvaj .

Al thani vlasnk Malage kaze da nema limita njegovim ambicijama sto se tice Malage , u buducnosti planira izgradit veci stadion ,te je dodao da su Raul ,Eto'o i Snajder zeljeli doci u Malagu . 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 avg 2011, 10:47

Sociedad doveo i Marigu na posudbu iz Intera. Griezman ,Prieto,Bravo,Vela,Mariga,Aranburu itd,jako dobra ekipica .

Guiza ponovo u Getafeu ,dosao kao slobodan igrac iz Fenera.

Levante doveo Nabil El Zharia iz Liverpoola ,proslu sezonu bio na posudbi u Paoku .
Sta ce Betis sada :|

čUVAR GRADA
Kontakt:

Post Postao/la čUVAR GRADA » 19 avg 2011, 14:05

Doveo Madridista pit bulla na utakmicu protiv Osasune. Dao Real gol, pit bull skoči i napravi salto. Svi navijači se čude i istovremeno dive psu. Real zabije još jedan gol, pit bull opet skoči i ovaj put napravi dvostruki salto. Jedan navijač upita vlasnika: -"Je li brate, kad se ovako raduje protiv Osasune, šta onda radi kad pobijedimo Barcelonu?" , odgovara vlasnik : -"Ne znam brate, imam ga tek 4 godine."

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 avg 2011, 14:10

čUVAR GRADA je napisao/la:Doveo Madridista pit bulla na utakmicu protiv Osasune. Dao Real gol, pit bull skoči i napravi salto. Svi navijači se čude i istovremeno dive psu. Real zabije još jedan gol, pit bull opet skoči i ovaj put napravi dvostruki salto. Jedan navijač upita vlasnika: -"Je li brate, kad se ovako raduje protiv Osasune, šta onda radi kad pobijedimo Barcelonu?" , odgovara vlasnik : -"Ne znam brate, imam ga tek 4 godine."
Kad cemo viceve o Primeri,evo da i ja jedan napisem :D
Dosao Messi sa zenskom u svoj stan i taman pođu da rade "one radnje" kad ce ona:"Dragi moram u toalet da se spremim".
I tako spremi se ona iz izađe iz toaleta nakon nekoliko minuta,te ugleda svog voljenog Messia na krevetu sa dvojicom muskaraca pa zađuđeno upita "Dragi a k'o su ti"?
A Messi joj odgovara:"Izvini draga a'l ja ti bez Xavia i Inieste ne mogu zabiti"
:lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 19 avg 2011, 14:16

Adi_Zepce je napisao/la:
čUVAR GRADA je napisao/la:Doveo Madridista pit bulla na utakmicu protiv Osasune. Dao Real gol, pit bull skoči i napravi salto. Svi navijači se čude i istovremeno dive psu. Real zabije još jedan gol, pit bull opet skoči i ovaj put napravi dvostruki salto. Jedan navijač upita vlasnika: -"Je li brate, kad se ovako raduje protiv Osasune, šta onda radi kad pobijedimo Barcelonu?" , odgovara vlasnik : -"Ne znam brate, imam ga tek 4 godine."
Dosao Messi sa zenskom u svoj stan i taman pođu da rade "one radnje" kad ce ona:"Dragi moram u toalet da se spremim".
I tako spremi se ona iz izađe iz toaleta nakon nekoliko minuta,te ugleda svog voljenog Messia na krevetu sa dvojicom muskaraca pa zađuđeno upita "Dragi a k'o su ti"?
A Messi joj odgovara:"Izvini draga a'l ja ti bez Xavia i Inieste ne mogu zabiti"
To se sad vidilo protiv reala. :mrgreen:
Pa momak kad kod treba dati gol,uzme loptu i sve sam odradi.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 avg 2011, 14:18

DesimaL je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
To se sad vidilo protiv reala. :mrgreen:
Pa momak kad kod treba dati gol,uzme loptu i sve sam odradi.
A ovaj prvi je onda realan :mrgreen: 20.4.2011. je bio prije 4 godine :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []