KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Partizan
pa mlada ekipa mora imati energije, samo to treba znati iskoristiti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Veliki trijumf. Prekretnica.
Protiv najskupljeg tima ikada na ovim prostorima. Protiv aparata.
Džile je u kratkom periodu pokazao da je ključno da postojeći igrački kadar da maksimum, da se bore, da sakriju taj mentalitet luzera i pesimizma.
Defanziva je ponovo bila najveći problem, mnogo lopti ispod koša je protivniku dopušteno.
Protiv najskupljeg tima ikada na ovim prostorima. Protiv aparata.
Džile je u kratkom periodu pokazao da je ključno da postojeći igrački kadar da maksimum, da se bore, da sakriju taj mentalitet luzera i pesimizma.
Defanziva je ponovo bila najveći problem, mnogo lopti ispod koša je protivniku dopušteno.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Tesko da je placeniji od proslogodisnjeg kada je Williams imao 900 hiljadaProtiv najskupljeg tima ikada na ovim prostorima. Protiv aparata.
Pa prvo, napisao je "ikada" na ovim prostorima. Ajde, to i da ne komentarisem, previse je komicno.
Kao drugo, ja koliko znam igraci Cedevite su najplaceniji. To je barem nezvanicno.. ako imas kakav precizniji podatak, slobodno podijeli.
Kao drugo, ja koliko znam igraci Cedevite su najplaceniji. To je barem nezvanicno.. ako imas kakav precizniji podatak, slobodno podijeli.
Trenutno je naskuplja zvezda, ali definitivno nije ikada najplačenija na ovim prostorima, npr. partizan pod jovicem je bio skuplji kada je doveo nekoliko renomiranih igrača, a preplatio neke domaće tipa čakarevićadscile je napisao/la:Pa prvo, napisao je "ikada" na ovim prostorima. Ajde, to i da ne komentarisem, previse je komicno.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Apsolutno griješiš. Msm.... Budžet 5,7 miliona nijedan tim na ovim prostorima nije imao. Dodamo li toj cifri blanko ček.... Izađe to i blizu 7.
Partizanov najveći budžet u vrijeme VJ-a iznosio je 3 miliona evra. I to neobezbjeđnih sredstava! Što će se dokazati 2014-te kad se uporede troškovi i stanje duga.
Čisto za zaboravne: Skorcijanitis, Mekel, Tompson više nisu tu... Nastić koji ima ugovor od 100 hiljadarki nije u 12. Ali dobro, nekima je teško priznati novonastalo pravljenje boljeg života.
Partizanov najveći budžet u vrijeme VJ-a iznosio je 3 miliona evra. I to neobezbjeđnih sredstava! Što će se dokazati 2014-te kad se uporede troškovi i stanje duga.
Čisto za zaboravne: Skorcijanitis, Mekel, Tompson više nisu tu... Nastić koji ima ugovor od 100 hiljadarki nije u 12. Ali dobro, nekima je teško priznati novonastalo pravljenje boljeg života.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Strani portali su prije dvije tri godine objavili budzete i ABA ligi i tada je budzet Cedevite bio 7 miliona. Tada su isto pisali da je budet Partizana 4 miliona, ali mislim da je to nemoguce, jer ipak ti rece da nikada nije bio veci od 3 miliona.
Ako je Partizanov najveci budet bio 3 miliona, to mogu biti samo plate igraca. Nikako cijelokupan budet kluba. Isto kao sto su plate igraca u Zvezdi oko 2.5-3 miliona evra.
Cisto za corave: Sofu, Mekelu, Thompsonu je isplaceno samo ono koliko su bili, a kao zamjene su dovedeni Stimac, Micic i Kinsey.
Ako je Partizanov najveci budet bio 3 miliona, to mogu biti samo plate igraca. Nikako cijelokupan budet kluba. Isto kao sto su plate igraca u Zvezdi oko 2.5-3 miliona evra.
Cisto za corave: Sofu, Mekelu, Thompsonu je isplaceno samo ono koliko su bili, a kao zamjene su dovedeni Stimac, Micic i Kinsey.
Ti si luđi što se po tom pitanju raspravljaš sa njima,te 2 te 3 te 5 te 7 miliona.Pa njihove budžete u proteklih 10-15 godina nikad niko nije dao na uvid javnosti .dscile je napisao/la:Strani portali su prije dvije tri godine objavili budzete i ABA ligi i tada je budzet Cedevite bio 7 miliona. Tada su isto pisali da je budet Partizana 4 miliona, ali mislim da je to nemoguce, jer ipak ti rece da nikada nije bio veci od 3 miliona.
Odakle i kako ,valjda će se jednog dana saznati kakve su to relacije talovi DS-SPS-Boris-Milorad-utoka-Dulo magija...
niti je iko objasnio kako nestade 16 miliona duga. pa šta da radimo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Win-win situacija i za nas i za generala.Samo neka je on posvecen kosarci, a ne drugim stvarima i bez ikakve sumnje napravice dobar rezultat sa Francuzima.
Cjelokupan budžet. Kao što rekoh - neobezbjeđen - što samo po sebi nosi - stvaranje duga.dscile je napisao/la:Strani portali su prije dvije tri godine objavili budzete i ABA ligi i tada je budzet Cedevite bio 7 miliona. Tada su isto pisali da je budet Partizana 4 miliona, ali mislim da je to nemoguce, jer ipak ti rece da nikada nije bio veci od 3 miliona.
Što se tiče nas ćoravih , možda smo ćoravi, ali glupi nismo. Ono koliko su bili vas je koštalo 500k najmanje. Dodamo li tome da Mekelu još nije ipslaćen jedan dio... Što se pomenute trojke tiče, zaboravi Millera, što će reći ako odradi četvorka ugovore do kraja, njihovo angažovanje će vas koštat preko miliona....... Dodamo li da imate sjajne ekonomske stručnjake, koji su uspjeli zahvaljujući sponzorima osim budžeta od preko 6miliona i dug od 16 miliona isplatiti, dakle dolazimo do podatka da je KK Crvena Zvezda najsvjetliji primjer svih svjetlih primjera regiona, jer je u jednoj godini 22 miliona evra ili 44 miliona maraka po naški, uspjela skupiti. Impozantno.
Stavio sam u spoiler odgovor da se ne bi ljutile tvoje kolege sto je cijeli post na temi Partizana posvecen Zvezdi.
Znam svakako da ces se drzati svoje price, ovo sam vise napisao radi slucajnih prolaznika na temi.. da ne steknu pogresan utisak.
[youtube][/youtube]
- djoleprijedor
- Kontakt:
Tesko, Darrel ne igra.
Očekivan poraz. Utakmica sa Zadrom će odlučiti kojim ćemo putem.
Sve u svemu, vrlo je moguće da po završetku ABA, s Wilsonom se pozdravimo, msm da je Vrabac u ovom momentu ipak bitniji za budućnost tima, a opterećeni smo brojem stranaca. (Magdevski naravno nije u ozbiljnim kombinacijama za KLS)
Sve u svemu, vrlo je moguće da po završetku ABA, s Wilsonom se pozdravimo, msm da je Vrabac u ovom momentu ipak bitniji za budućnost tima, a opterećeni smo brojem stranaca. (Magdevski naravno nije u ozbiljnim kombinacijama za KLS)
Večeras protiv FMP-a od 21h u kupu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Arena, nzm da li će RTS prenositi,uglavnom danas oba meča direkno na AS1. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.