FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 12 maj 2010, 22:29

Babilon je napisao/la:Zar prvi sastav Modrice ne cine juniori? :mrgreen:
Sumnjam da cete imati problema protiv Modrice u gostima,oni mogu igrati mozda jedno poluvrijeme na nivou premier lige ,zatim naglo padnu fizicki ,kao sto Nikic kaze "ja u zivotu nisam vidio deblju momcad i fizicki slabiju"!
Ma mi kakve smo srece ne bi me cudilo da se vratimo sa bodom protiv juniora Modrice.Al valjda uspijemo uzeti Modricu,pa makar sa 0:1.Nikic je dobar strucnjak,trebali su ga ranije angazirat,al uprava koliko sam cuo nema para nit ista,tako da i ovaj radi za sitne pare,ako on ostane,i naredne sezone Dodik ce to malo pogurat,stari prijatelj pokojnoj Jelica ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 12 maj 2010, 22:32

Od kad su rafineriju Modrica preuzeli rusi ,od tada i modrica pliva u problemima jer ta rafinerija vise ne ulaze u sport kao sto se prije ulagalo,jbg pametan je stranac,sta ce ulagati u rupu bez dna ako nema nekog interesa.
Kakve su inace place u vasih igraca?gledam danas prođe nas prvi napadac Kordic u staroj opel vectri,hrđa izgrizla bijelu boju :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 maj 2010, 22:39

Izgrizla hrdja boju :lol: kakav je to fudbaler nama para da odvuce majstora,al haj mozda covjek skuplja za bolje auto.Ma kao sto kazes rus pametan nece bezveze da ulaze pare u sta se ne isplati,ovaj tim je propao kad je on umro,Dodiku sad cilj spasit Laktase,a naredne sezone pokusat vratit Modricu u premijer ligu,da se oduzi pokojnom Jelicu.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 12 maj 2010, 22:40

kako su igrali juniori danas protiv pita u finalu kupa...jel zna ko....ja nisam zbog obaveza mogao otic i bas mi je krivo..tekma je mislim bila u 17:00...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 maj 2010, 22:46

slani grad je napisao/la:kako su igrali juniori danas protiv pita u finalu kupa...jel zna ko....ja nisam zbog obaveza mogao otic i bas mi je krivo..tekma je mislim bila u 17:00...
Danas su igrali sa Modricom ligu,a finale je valjda naredne sedmice,imas gore text sto sam postavio vezan za danasnji mec,i deklasiranje Modrice sa 4 komada u mrezi.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 maj 2010, 11:13

Igrači Hofenhajma Ibišević i Šimunić

Žele da pomognu mladim fudbalerima Tuzle

Klupske kolege iz Hofenhajma, Vedad Ibišević i Josip Šimunić, posjetili su JU "Stadion Tušanj" i čelnike Slobode, izrazivši želju da pomognu izgradnju infrastrukture na stadionu "Tušanj" koja bi bila na usluzi mladim igračima iz fudbalskih školi kako Slobode, tako i drugih tuzlanskih klubova, javlja Oslobođenje.

- Mi želimo da djeci stvorimo adekvatne uslove za trening, kako bi se sklonili sa ulice. Nismo došli da profitiramo, nego da pomognemo, pojasnio je Ibišević.

Svaka cast

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 13 maj 2010, 11:56

harry_90 je napisao/la:
slani grad je napisao/la:kako su igrali juniori danas protiv pita u finalu kupa...jel zna ko....ja nisam zbog obaveza mogao otic i bas mi je krivo..tekma je mislim bila u 17:00...
Danas su igrali sa Modricom ligu,a finale je valjda naredne sedmice,imas gore text sto sam postavio vezan za danasnji mec,i deklasiranje Modrice sa 4 komada u mrezi.
Finale se igra sljedece sedmice u srijedu u 17 ili 17.30 sati...ali moguce je da bude odlozeno za cetvrtak zbog ovog finala Zeljo-Borac.......al' nema veze..nadamo se da trofej dolazi na tusanj..:D:D:D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 maj 2010, 12:01

solar je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Finale se igra sljedece sedmice u srijedu u 17 ili 17.30 sati...ali moguce je da bude odlozeno za cetvrtak zbog ovog finala Zeljo-Borac.......al' nema veze..nadamo se da trofej dolazi na tusanj..:D:D:D
Nadam se da ce barem juniori osvojit trofej,kad stariji nemogu,2 finala i 2 puta popuse na penale.Treba im dat podrsku u srijedu,jer su zasluzili.Najbolja uvertita pred finale je jucerasnja pobjeda nad Modricom od 0:4 :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 maj 2010, 18:23

Pa normalno da ce predstavnici iz reda klubova sa hrvatskim predznakom biti protiv,jer se Široki i Zrinjski bore za Evropu,dok ce predstavnici klubova sa srpskim predznakom glasat za kradju 3 boda,jer treba da se sacuvaju Laktasi i Slavija,sve je jasno kao suza.I poneki predstavnici sa bosanskim predznakom ce glasat da se oduzmu 3 boda da bi se spasio Čelik,sve je jasno kao suza,i slazem se sa Šabovicem kad je rekao,zasto nam odmah nisu uzeli 3 boda,vec nakon 2 mjeseca,kad je Čeliku zagustilo za opstanak i Sarajevu za Evropu.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 13 maj 2010, 18:55

harry_90 je napisao/la:Pa normalno da ce predstavnici iz reda klubova sa hrvatskim predznakom biti protiv,jer se Široki i Zrinjski bore za Evropu,dok ce predstavnici klubova sa srpskim predznakom glasat za kradju 3 boda,jer treba da se sacuvaju Laktasi i Slavija,sve je jasno kao suza.I poneki predstavnici sa bosanskim predznakom ce glasat da se oduzmu 3 boda da bi se spasio Čelik,sve je jasno kao suza,i slazem se sa Šabovicem kad je rekao,zasto nam odmah nisu uzeli 3 boda,vec nakon 2 mjeseca,kad je Čeliku zagustilo za opstanak i Sarajevu za Evropu.
Ne boj se ti **** će se progurati u Evropu...

Mi imamo podršku Hrvata, mada je Bevanda najavio glasati za Torpedaše, ali zbog Širokog i Europe, čisto sumnjam. I predtavnici zrinjskog će nama dati, plus imamo salihbašića i Šabovića u Izvšnom odboru i još možda glas kojeg Bosanca ili Srba... Neće nam lihve i ovaj put uzeti bodove, NEĆEMO IMA DOZVOLITI, NEĆEMO

I krv svoju za Slobodu moju !
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 13 maj 2010, 18:57

Imate moju podrsku,dva puta izgubili i to hoce tri boda,pa da to barem pita jedan bod,al jok,hoce sugavci tri i gotovo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 13 maj 2010, 18:59

Babilon je napisao/la:Imate moju podrsku,dva puta izgubili i to hoce tri boda,pa da to barem pita jedan bod,al jok,hoce sugavci tri i gotovo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hvala tebra

Daš im prst, prokletinje hoće šaku, mene bi bilo sramota ocam, daćemo im samo ovo: ..;;.. u čelo
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 maj 2010, 19:05

Jes ih Bevanda bio nalozio da ce im dat 3 boda,to covjek rekao nakon pretrpljenog straha kad su pite usle u teren,a oni se odmah ponadali :D Ma ovo usljo,suljo i čeko rade da se njanjajevo posalju u Europu,Čelik i Laktaši spase,nema druge.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 13 maj 2010, 20:31

Lopovi hoce da vam oduzmu pobjedu samo zato sto je igrao igrac koji nije imao pravo nastupa :D

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 13 maj 2010, 20:46

Neprilagodjen je napisao/la:Lopovi hoce da vam oduzmu pobjedu samo zato sto je igrao igrac koji nije imao pravo nastupa :D
Za kojeg je Lopovska filijala dala lazne dokumente :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 maj 2010, 21:02

Frutek je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:Lopovi hoce da vam oduzmu pobjedu samo zato sto je igrao igrac koji nije imao pravo nastupa :D
Zamisli,jedino olimpik i njanjajevo znalo za Gavarica,tako da su dosli na tekmu da odigraju bezveze,jer su znali da Gavaric nema pravo nastupa,cim se zavrsila odmah podnijeli zahtjev za 3 boda,cudno .Ma to se njanjajevo osigurala ako izgube,pa trazit bodove za stolom sa svojim 2 klubom olimpikom,al et nije im uspjelo,pa su se opet sageli pred Slobodom ;) i to 2 puta :lol:

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 13 maj 2010, 21:31

hahaha..jel to provaljujes :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 maj 2010, 21:34

harry_90 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
Zamisli,jedino olimpik i njanjajevo znalo za Gavarica,tako da su dosli na tekmu da odigraju bezveze,jer su znali da Gavaric nema pravo nastupa,cim se zavrsila odmah podnijeli zahtjev za 3 boda,cudno .Ma to se njanjajevo osigurala ako izgube,pa trazit bodove za stolom sa svojim 2 klubom olimpikom,al et nije im uspjelo,pa su se opet sageli pred Slobodom ;) i to 2 puta :lol:
Nemoj bas tako govoriti, znas kada se neko sagne sta dobije. :shock: :shock:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 maj 2010, 14:27

Kradja nije uspjela :lol: :lol: konacno malo pravde u NSBIH !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 maj 2010, 14:32

Pravda je zadovoljena. Nadam se da je ovo na kraju konacan epilog burne sapunice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.