Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la JoseMourinho » 22 jun 2014, 22:21

Mouse je napisao/la:I to sam radio haha
Izgleda da nema rjesenja

Sent from my GT-S7275R using Tapatalk
radil ti ostalo normalno?

Mouse
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la Mouse » 22 jun 2014, 22:35

Sve odlicno sem igrica

Sent from my GT-S7275R using Tapatalk

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 22 jun 2014, 22:40

JoseMourinho je napisao/la:
admir12345 je napisao/la:Moze pomoc kako da prebacim sliku sa mob na kom ukljucim usb kabal samo pjesme mogu prebacivat slika mi nema na sd kartici :roll:
prebaci iz memorije telefona na karticu pa onda probaj, vjerovatno ti se spremaju na mobitel ;)
Kako prebacit gdje nadjes Huawei telefon

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 22 jun 2014, 22:45

admir12345 je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:
admir12345 je napisao/la:Moze pomoc kako da prebacim sliku sa mob na kom ukljucim usb kabal samo pjesme mogu prebacivat slika mi nema na sd kartici :roll:
prebaci iz memorije telefona na karticu pa onda probaj, vjerovatno ti se spremaju na mobitel ;)
Kako prebacit gdje nadjes Huawei telefon
na mobitelu prebaci tu sliku na SD karticu pa uključi i vidi imala ti
ako neuapije tako neznam kako ti prikazuje mob al pokušaj ga postavit da ga čita ko USB možda tako nadjes ;)

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 22 jun 2014, 23:04

Jest kad bi je znao prebacit kliknem na nju nema prebaci na SD KARTICU :( znam da sam dosadan al ne razumijem se toliko u tel

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 22 jun 2014, 23:37

Mago je napisao/la:Znal ko kakva je procedura oko mijenjanja oklopa za ove "modernije" telefone ? Kolko to otprilike košta ?
U pitanju je HTC Desire 500. Sinoć mi "ispade" i u dnu napuce gvno :facepalm:
Znal iko kolko je para da se ovo odradi ? :oops:
Tnx unaprijed :thumbup:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 22 jun 2014, 23:47

admir12345 je napisao/la:Jest kad bi je znao prebacit kliknem na nju nema prebaci na SD KARTICU :( znam da sam dosadan al ne razumijem se toliko u tel
Pokusaj u podesavanjima, naci PC veza i tu USB vrsta veze, i vidi sta izbaci ponuđeno, idi na nesto tipa prijenos podataka ne zznam kako je ktb. Uglavnom nađi da kad povezujes mob. s racunarom tu u tim opcijama.
Mia San Mia

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 23 jun 2014, 00:31

admir12345 je napisao/la:Jest kad bi je znao prebacit kliknem na nju nema prebaci na SD KARTICU :( znam da sam dosadan al ne razumijem se toliko u tel
Skini neki file manager pa preko njega nadji tu sliku drži dugo idi na opcije copy pa na karticu i paste

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 23 jun 2014, 07:41

kakvih sve imate problema na tom androidu to je cudo jedno :puke:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 23 jun 2014, 09:17

Kakvih problema, sve radi savrseno, leti. :zviz:

delpiero502
Kontakt:

Post Postao/la delpiero502 » 24 jun 2014, 22:13

Pitanje nije baš vezano za ovu temu, nisam znao gdje drugo da ga postavim, najviše veze ima sa ovom temom.

Imam problem sa fotoaparatom. Imam Canon Powershot a810 HD, i prije nekolika dana mi se pojavio lens error. Aparat se pali jedno 20-30 sec i onda se na crnom displayu pojavi poruka "Lens error. Camera will shut down automatically. Restart camera."

Ako je neko imao sličan problem, ili zna kako da ovo riješim, neka se javi.

LP

Calcio7
Kontakt:

Post Postao/la Calcio7 » 25 jun 2014, 23:13

Da li na lumiama u pretrazivacu se moze koristit flash recimo za streamove i sl stvari?

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 jun 2014, 23:26

ne

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 25 jun 2014, 23:32

delpiero502 je napisao/la:Pitanje nije baš vezano za ovu temu, nisam znao gdje drugo da ga postavim, najviše veze ima sa ovom temom.

Imam problem sa fotoaparatom. Imam Canon Powershot a810 HD, i prije nekolika dana mi se pojavio lens error. Aparat se pali jedno 20-30 sec i onda se na crnom displayu pojavi poruka "Lens error. Camera will shut down automatically. Restart camera."

LP
Moze biti svasta. Ja sam imao na svom fotoaparatu slican problem. Kod mene je bio problem prasina. I kad lens otvara jednostavno zastopa i takvu gresku javi. Ili naprimjer kada po vlaznom vremenu slikam nesto, zna se desiti da na lens padne kapljica kise ili tako nesto, i odmah javlja tu gresku, i lens se sam zatvara i aparat se gasi. Lens se uvlaci poslije toga.
Zna se isto desavati , to mi je kod prijatelja tako bilo, da je radi baterije fazon. Nema veze ako su baterije pune, ako je baterija lose napunjena, ono sa prekidima u punjenju, kod njeg je javljalo tu gresku.

Ne znam jesam li ti pomogao imalo.

Mozda da pokusas software od njega reinstalirat. Prikljucis ga na komp i uz pomoc kabla i diska mu reinstaliras software. Ako nemas disk, onda pokusaj naci na Canonovoj stranici software pa ga downloaduj.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Calcio7
Kontakt:

Post Postao/la Calcio7 » 25 jun 2014, 23:47

QUARESMA 18<<< je napisao/la:ne
a da li se na android moze ubacit nekako?

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 26 jun 2014, 01:36

Calcio7 je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:ne
a da li se na android moze ubacit nekako?

Moze,ali ne pomogne ti toliko.
Pogotovo ako hoces neki livestream da gledas,puno koci.
Otidji samo na adobe flashplayer stranicu i na stranici nadjes flashplayer za svoj mobitel,skines na komp,prebacis na mob,nadjes u folderu u kojem si snimio na mob,pokrenes,instalira se samo i to je to.
#miasanmia

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 jun 2014, 18:08

Kako podesiti da je instagram profil private i da ne mogu vidjeti slike oni sto me ne prate.Nikako ne mogu da skontam. :roll:
1946

delpiero502
Kontakt:

Post Postao/la delpiero502 » 27 jun 2014, 11:28

IronMany je napisao/la:
delpiero502 je napisao/la:Pitanje nije baš vezano za ovu temu, nisam znao gdje drugo da ga postavim, najviše veze ima sa ovom temom.

LP
Moze biti svasta. Ja sam imao na svom fotoaparatu slican problem. Kod mene je bio problem prasina. I kad lens otvara jednostavno zastopa i takvu gresku javi. Ili naprimjer kada po vlaznom vremenu slikam nesto, zna se desiti da na lens padne kapljica kise ili tako nesto, i odmah javlja tu gresku, i lens se sam zatvara i aparat se gasi. Lens se uvlaci poslije toga.
Zna se isto desavati , to mi je kod prijatelja tako bilo, da je radi baterije fazon. Nema veze ako su baterije pune, ako je baterija lose napunjena, ono sa prekidima u punjenju, kod njeg je javljalo tu gresku.

Mozda da pokusas software od njega reinstalirat. Prikljucis ga na komp i uz pomoc kabla i diska mu reinstaliras software. Ako nemas disk, onda pokusaj naci na Canonovoj stranici software pa ga downloaduj.
U mene je prvo bio skroz izvučen lens i onda sam ga stavio u torbicu i preko noći se sam vratio i od tada stoji na svom mjestu, kada palim aparat nikako se ne izvlači. Baterije sam stavio duracellove nove, ali neće. Probaću ga očistit sa papirom malo, možda je prašina. Jer mi se ovaj problem desio na moru kad sam bio, a sitni je pijesak na plaži, jedino da je vjetar nanio pjesak između ovih okvira od lensa.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 27 jun 2014, 12:51

delpiero502 je napisao/la:
IronMany je napisao/la:

LP

U mene je prvo bio skroz izvučen lens i onda sam ga stavio u torbicu i preko noći se sam vratio i od tada stoji na svom mjestu, kada palim aparat nikako se ne izvlači. Baterije sam stavio duracellove nove, ali neće. Probaću ga očistit sa papirom malo, možda je prašina. Jer mi se ovaj problem desio na moru kad sam bio, a sitni je pijesak na plaži, jedino da je vjetar nanio pjesak između ovih okvira od lensa.
Auuuu druzeeee, kad spomenu sitni pijesak, ja se najezi.

Bio sam svjedok (u Kairu) kako ljudima pijesak za vrijeme slikanja sjebe aparate da ne mogu maket. Znaci izvade fotoaparat, krenu da slikaju, opale par fotki i kraj. A puse obicni povjetarac oko njih u pustinji. Mislim da ti je to glavni problem. Ne gine ti odnijeti na servis da ga ociste do u detalje. Ako ti pijesak nije ostetio unutrasnjost, isparao je i slicno.
To ti je 100%!!!!
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

delpiero502
Kontakt:

Post Postao/la delpiero502 » 27 jun 2014, 13:20

IronMany je napisao/la:
Auuuu druzeeee, kad spomenu sitni pijesak, ja se najezi.

Bio sam svjedok (u Kairu) kako ljudima pijesak za vrijeme slikanja sjebe aparate da ne mogu maket. Znaci izvade fotoaparat, krenu da slikaju, opale par fotki i kraj. A puse obicni povjetarac oko njih u pustinji. Mislim da ti je to glavni problem. Ne gine ti odnijeti na servis da ga ociste do u detalje. Ako ti pijesak nije ostetio unutrasnjost, isparao je i slicno.
To ti je 100%!!!!
Gdje bi se to moglo odnijeti na popravku, znaš li slučajno ?
Neki mi govore da odnesem kod ovih što imaju foto studio, da oni probaju nešto..
Aparat je u Njemačkoj kupljen.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 101 gost.