Igra Independiente prelijepo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Potpuno sam zaboravio za tu utakmicu. Mislio sam da igraju kasnije.Manuel je napisao/la: ↑10 nov 2019, 00:29Kakav zavrsetak
Prvo Colon zabi u 89 za 1:2, sve zivo gurnuse u napad i onda u 95 se Ekvadorci iz kontre usetase u gol.
Pred nekih 30 hiljada navijaca Colona u Asunsionu Independiente potpuno zasluzeno osvoji Copa Sudamericanu
Na toj titulu mogu cestitati golmanu Colona koji je veceras uradio horor.
Malo mi zao Colona ali nek je napokon neki klub iz Ekvadora nesto osvojio a ne samo Argentinci i Brazilci.Fuerza je napisao/la: ↑12 nov 2019, 08:26Potpuno sam zaboravio za tu utakmicu. Mislio sam da igraju kasnije.Manuel je napisao/la: ↑10 nov 2019, 00:29Kakav zavrsetak
Prvo Colon zabi u 89 za 1:2, sve zivo gurnuse u napad i onda u 95 se Ekvadorci iz kontre usetase u gol.
Pred nekih 30 hiljada navijaca Colona u Asunsionu Independiente potpuno zasluzeno osvoji Copa Sudamericanu
Na toj titulu mogu cestitati golmanu Colona koji je veceras uradio horor.
Drago mi je zbog Independientea, one sezone zamalo da budu senzacija i osvoje Libertadores ali nije se moglo protiv prejakog Atl. Nacionala. Evo sad su bar Sudamericanu uzeli, jako gotivan klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.