[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
dobar, dobardelpiero20 je napisao/la:Milwaukee...ne moze nam niko nista, jaci smo od Oklahome, mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole
meni ste gotiva, jer se vazda osjecamo kao kod kuce kad igramo protiv Bucksa...dabogda nam vi zapali u prvoj rundi playoffadelpiero20 je napisao/la:Milwaukee...ne moze nam niko nista, jaci smo od Oklahome, mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole
Što se nisi javio kada su vas Knicksi filovali?Admir_Sa je napisao/la:kakvo filovanje milvokija sinoc, strasno
zasluzeno i postenoCarlo je napisao/la:Što se nisi javio kada su vas Knicksi filovali?Admir_Sa je napisao/la:kakvo filovanje milvokija sinoc, strasno
pošteno s tvoje straneAdmir_Sa je napisao/la:zasluzeno i postenoCarlo je napisao/la:Što se nisi javio kada su vas Knicksi filovali?Admir_Sa je napisao/la:kakvo filovanje milvokija sinoc, strasno
Ima, veceras u 02.00h ja mislimneno#4 je napisao/la:Koliko se sjecam, prije jedno desetak dana sam gledao najavu OKC - Miami na Sportklubu. Ili sam ja pogrijesio ili ima utakmica. Ako nema, da spavam do Lakersa.
Dobro je. Sjetio sam se na vrijemerio_Ferdy88 je napisao/la:Ima, veceras u 02.00h ja mislimneno#4 je napisao/la:Koliko se sjecam, prije jedno desetak dana sam gledao najavu OKC - Miami na Sportklubu. Ili sam ja pogrijesio ili ima utakmica. Ako nema, da spavam do Lakersa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.