Ja mislim da je to bio Kemo Ahmetovicrob do bagro je napisao/la:Je li ko primjetio onog covjeka u rozoj majici sto je izovdio nekakav moonwalk ?![]()
![]()

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ja mislim da je to bio Kemo Ahmetovicrob do bagro je napisao/la:Je li ko primjetio onog covjeka u rozoj majici sto je izovdio nekakav moonwalk ?![]()
![]()
Vadi nas smrt cijele ekipe Srbije/Litvanije/Latvije.Raul_64 je napisao/la:Na 0:35 glava Avdica , a onda delirijuma cuj onog Keme Ahmetovića na 0:40 "šta radi covjek"![]()
da se malo nasmijemo u ovim tegobnim momentima
anonymousHD je napisao/la:Glup si. Pišaj se na naš repku, jer su igrali kao **** protiv Litve. Da smo igralli ko zadnje tri tekme, ne bi zavisili ni od koga.Head je napisao/la:
pisam se na ovu zemlju
Ponosan, boli me briga što smo ispali, pokazali smo se u najboljem izdanje, pokazali smo da smo jaka repka. Ponosan na sve momke. Bravo!
Nista jbtPirke je napisao/la:A sta ako CG pobjedi Srbiju sa 13 razlike?
Vadi nas takodje da neko hackuje stranicu od Fibe i ispravi da smo pobjedili sa 10 razlike danasLBJ MVP je napisao/la:Vadi nas smrt cijele ekipe Srbije/Litvanije/Latvije.Raul_64 je napisao/la:Na 0:35 glava Avdica , a onda delirijuma cuj onog Keme Ahmetovića na 0:40 "šta radi covjek"![]()
da se malo nasmijemo u ovim tegobnim momentima
Potpis.NEZALAGANJE je napisao/la:Ja sam kritikovao repku nakon prve dvije utakmice i pisao kako nas je Aco lose spremio.Da li je bilo razloga za to ili ne,nek drugi procjene,ali im se nakon ove 3 zadnje partije,zelje,borbenosti,snage i znanja,moram izviniti!Svaka cast,momci!Ucinili ste na ponosnim,ali se nadam da smo naucili i vaznu lekciju,a to je da ovakva srcanost u buducnosti mora biti od prve naredne utakmice kad se dres reprezentacije odjene!
Bilo je par onih šuteva gdje nisu znali jel 2 il 3,al su nam uvijek 2 pisali.calcio je napisao/la:
Vadi nas takodje da neko hackuje stranicu od Fibe i ispravi da smo pobjedili sa 10 razlike danas
Henry je u godinama!Nema smisla pominjati njegovo ime!On je svoje dao za ovu drzavu,a ne treba kritikovati ni Zeku!Borio se,ali je izgubio sve samopouzdanje na ovom prvenstvu!emir18 je napisao/la:Mi smo se odrekli Henry-a radi Zeke bem ti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.