Napr 100 ljudi kupili * 50 EU i Mania profitirao i to dobro.Bosnier je napisao/la:Kupio od Nbamanie
A jbg , prosle sedmice na dobitku ove sve to izgubio
Jbg, mene ovo ne boli, jer sam i onako dosta u plusu ali radi vas ostalih.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Napr 100 ljudi kupili * 50 EU i Mania profitirao i to dobro.Bosnier je napisao/la:Kupio od Nbamanie
A jbg , prosle sedmice na dobitku ove sve to izgubio
i dinamo,bajern,freiburg,zadar i sve spanske ligeEmir_ZENICA je napisao/la:**** ti dojavu,premier,wiliams,NBA,MANIU,X,1,2,100km **** ti spansku drzavu....cuj 10000% ....**** ti numanciu,Betis,Heuscu...joj
****** ti i Hertudenza_hordas je napisao/la:ma **** kladionicu odoh ja drkat cujemo se poslije
i usput dobio sam 10 km
a sto i vi svakom vjerujeteWilly je napisao/la:Bosnier, možeš li nam objasniti otkud ti dojava koju si napisao na forum? Ovako smo ispali mali majmuni.
Nebi vjerovao da nije prosli put pogodio iz X u Xjalehordas je napisao/la:a sto i vi svakom vjerujeteWilly je napisao/la:Bosnier, možeš li nam objasniti otkud ti dojava koju si napisao na forum? Ovako smo ispali mali majmuni.
Jarane cini mi se da ti volis ovako so na ranu pristavljat - vidis da je masa raje trehnulo - jos se navuklo na tvoju obavijest jedno 5 puta da si igr'o 100 eura na par, jos jedno 5 puta si spomen'o da si u plusu - svaka cast al dosta je i jednom da kazes da budemo informisani - de popusti matere ti i ne nabijaj ljudima emocije bezvezeElmar je napisao/la:Napr 100 ljudi kupili * 50 EU i Mania profitirao i to dobro.Bosnier je napisao/la:Kupio od Nbamanie
A jbg , prosle sedmice na dobitku ove sve to izgubio![]()
Jbg, mene ovo ne boli, jer sam i onako dosta u plusu ali radi vas ostalih.
jeste sto?denza_hordas je napisao/la:citizen jel ovo tvoje??
a sto nisi onaj moj uplatioVFCB je napisao/la:jao Bentdnera, od najmrzeg postat ce najdrazi igrac navijaca arsenala![]()
jbt. odigram neki listic na petaka, to mozgam citav dan i okinem samo na fenerbahceu, a odigram neki mazlumski na marku, i evo ostao mi rouen kosarka, i sevilla, 40KM, eh kako bi ovo leglo, bentner me spasi
Halo bolan, kako se tako obracas, kao prvo niti sam ja prvi izneo informaciju niti sta drugo.Jarane cini mi se da ti volis ovako so na ranu pristavljat - vidis da je masa raje trehnulo - jos se navuklo na tvoju obavijest jedno 5 puta da si igr'o 100 eura na par, jos jedno 5 puta si spomen'o da si u plusu - svaka cast al dosta je i jednom da kazes da budemo informisani - de popusti matere ti i ne nabijaj ljudima emocije bezveze![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.