Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Wolffire
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la Wolffire » 27 jun 2026, 20:08

Virtu4l je napisao/la:
26 jun 2026, 21:30
Sveti je napisao/la:
26 jun 2026, 21:25
Kakav levat, nevjerovatno jbt

Znači sjećam se kao da je bilo juče, frajer dao intevju Škoriću ovdje na sportsport.ba, optužio da je savez kriv što nije dobio vizu, a ljudi bili spremni da ga pošalju direktno u Brazil i da prekoči pripreme u Americi.

Kao što rekoh, nikad veći glupan nije bio dio ovog tima.
Moze li meni neko objasniti kakva je viza trebala za Brazil?
Na stranu sto je ovaj bas neki tezak slucaj.

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 27 jun 2026, 20:13

kakav tajming za ovog indijanca. veliki vjernik a nosi toliku srdzbu u sebi (poslije toliko godina jos ga drzi). ne sumnjam da mu je bilo drago sto nam je svirnuo ofsajd protiv Nigerije, mali je to covjeculjak, koji gleda prvenstveno svoj ego. susic jeste zajebao mnoge stvari, pa i taj spisak za Brazil...ali ovaj nije neki spasioc.... kasnije je stigao da nas zavali penalom u Dablinu

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 jun 2026, 20:34

Diadora je napisao/la:
27 jun 2026, 19:40
invincible1921 je napisao/la:
27 jun 2026, 18:05
Virtu4l je napisao/la:

Znači sjećam se kao da je bilo juče, frajer dao intevju Škoriću ovdje na sportsport.ba, optužio da je savez kriv što nije dobio vizu, a ljudi bili spremni da ga pošalju direktno u Brazil i da prekoči pripreme u Americi.

Pisao sam vise puta kolko je ova ekipa bolja od te 2014....tek sad vidis kako isplivavaju i price i kakvi su odnosi bili..i kakvi su to ustvari igraci u smislu ega ili svega

Jbt ja nmg vjerovat da medunjanin mrtav hladan rece da je i sad ljut na safeta jer je stavio besica umjesto njega...i to u fazonu kae svakako bi izgubili nek tu tekmu nas ispostuje koji smo igrali u kval :rol:

Evo i zukanovic koji mi je vazda djelovo ko ok lik ispade i on samo sto ne recr drago mi je sto smo ispali...

Da do kraja budem posten izuzev vede, lulica i mozda par njih, svi su ovakvi bili tad..od dzeke, spahica pa nadalje...i onda ocekujs zajednistvo na terenu da ginu :D
Medunjanin je fakat to rekao? Imas li dokaz? Necu nista komentsrisati dok ne vidim dokaz da je to rekao. Tek tada cu napisati spil o ovom igracu koji nicim ama bas nicim nije zasluzio poziv uopste jer je bio ubjedljivo najgori igrac u kvalifikacijama( doduse igrao je zadnjeg veznog koja mu je totalno neprirodna pozicija). Sama cinjenica da je medunjanin igrao dm dovoljno govori o strucnosti safeta susica.

Sto se zukanovica tice, ljudi stavite se u njegovu kozu. Zamisli cijeli zivot radis, treniras u losim uslovima na pasnjacima bh lige doguras do standardnog igraca ozbiljnog kluba u belgiji( gent je tada bio u vrhu), u kvalifikacijama si bitan igrac, u kljucnim utakmicama je bio standardan I odigrao odlicno( na lb protiv grcke npr) i prvenstvo dodje a tamo ide neki anel hadzic, tinky vinky, avdija vrsajevic I slicni.
Ovo sa vizom ko vjeruje taj je debil na kvadrat. Da mu je sead susic bio menadzer budite sigurni da bi mu vizu spremili u rekordnom roku.

Sjecam se tada koliko mi se zgadila ta ciganija oko njega bukvalno mi je ubilo zelju da pratim prvenstvo uopste.
Sva ta negativa I ciganija oko njega je ionako toksicnu atmosferu digla na jedan jos veci nivo.
Intervju na vijesti. ba prije mozda godinu ili tako nekad...reko je svasta toga :D nadji na yt....kazem ti ne da je samo to izvalio nego je i sad ljut i objasvnjava zasto je on u pravu bio :D

Razumijem sve za zukankvica..ali jbt djes rec da ti je maltene drago sto smo ispali :crazy:
=\_1921_/=

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 27 jun 2026, 20:47

Diadora je napisao/la:

Sto se zukanovica tice, ljudi stavite se u njegovu kozu. Zamisli cijeli zivot radis, treniras u losim uslovima na pasnjacima bh lige doguras do standardnog igraca ozbiljnog kluba u belgiji( gent je tada bio u vrhu), u kvalifikacijama si bitan igrac, u kljucnim utakmicama je bio standardan I odigrao odlicno( na lb protiv grcke npr) i prvenstvo dodje a tamo ide neki anel hadzic, tinky vinky, avdija vrsajevic I slicni.
Ovo sa vizom ko vjeruje taj je debil na kvadrat. Da mu je sead susic bio menadzer budite sigurni da bi mu vizu spremili u rekordnom roku.
Na stranu sve ostalo o cemu se da raspravljati,ali ovo nije istina. Zukanović je odigrao,a da je bitno samo tekmu sa Grcima kući jer nije bilo Salihovića, pored toga je igro protiv Latvije. Većinu tog ciklusa on nije bio ni na klupi,nije ga bilo ni kada se sve lomilo protiv Slovaka i Litvanije. Očito se malo zaboravilo,on je u tom trenutku bio prilično nebitan igrač za nas.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 jun 2026, 21:02

imekorisnicko je napisao/la:
27 jun 2026, 20:47
Diadora je napisao/la:

Na stranu sve ostalo o cemu se da raspravljati,ali ovo nije istina. Zukanović je odigrao,a da je bitno samo tekmu sa Grcima kući jer nije bilo Salihovića, pored toga je igro protiv Latvije. Većinu tog ciklusa on nije bio ni na klupi,nije ga bilo ni kada se sve lomilo protiv Slovaka i Litvanije. Očito se malo zaboravilo,on je u tom trenutku bio prilično nebitan igrač za nas.
Jes stoji, al ako cemo posteno otislo je i nebitnijih :D
=\_1921_/=

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 jun 2026, 21:17

Naprvu covjeku bude zao krosto je prosao sve i drago mije sto je uspio.

AL **** NEVALJAju zeljini ljudi, odes igras u 2 ligi austrije 0 minuta, odes u 4 ligu njemacke 2,5 godine posle zelje sa 20 godina tek sa 21 godinu si poceo da igras profesionalno nogomet. Ljudi koji rade u Ajaxsu nebi mogli procjenit da ce Zuka bit igrac a ne u zelji 10-12 godina posle rata.

Nevalja spaleti koji te doveo obogatio ti porodicu bar 5 generacija, dao ti da igras i vise nego je htio (rekao ti na pocetku da si doveden kao rezerva)
Nevalja susic covjek odve reprezentaciju po prvi put u histori direktno na svjetsko prvenstvo, najbolji igrac bivse jugoslavije, covjek te zvao da igras u kvalifikacijama, to sto si imao problem sa vizom nije Susic tome kriv, jarane ti nisi do penisa SUSICU kao igrac a 99% nikad nes bit ni kao trener-selektor. To mora da se postuje haveru, nepljujes ti po igracu tioa edin mujcin il nermin sabic, KRALJU pljujes igraca ci mural stoji ispred stadion zvanog kralj princeva u parizu, ti nemas a4 format na grbavici a kamoli sta drugo

I na kraju ona prica neka se desio opsajd je dokaz da stavljas svoj licni interes ispred reprezentacije

Takodje **** bi tebe kupila roma studgart da te nije SUSIC ZVAO i da nisi igro za repku.

I na kraju krajeva SELEKTOROVO je da te pozove, njegovo nije da ti popunjava papire i da gleda mozesli dobit vizu il ne.. niti da ti titra muda posebno SAFET SUSIC

I DA SE ZNA ZUKANOVIC nije bio nikad glavni stoper.

Zuka znam da boli sto nisi otisao na sp, igrat je za repku na neki nacin ici na prvu liniju u ratu cast obaveza, i radi toga postovanje. Al cjeni to sto si bio u stroju i sto te neko odabra u elitnu jedinicu, sto te nije slao u borbu komadant to je njegovo. BUDI PONOSAN I NESERI VISE PO NOVINAMA

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 27 jun 2026, 22:06

Da je Sušić go*no se znalo ali izgleda da ni Ervin nije nešto bolji... Žalosno da je zadržao ogorčenost nakon 12 godina...

Ako već povlačiš tu temu onda uradiš to pametnije a ne 'neka smo ispali, i taj ofsajd je viša sila odredila zbog nepravde prema meni'. Izjava je blaža verzija izjave smrada sranješa da nikada nećemo ponoviti uspjeh odlaska na WC.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 jun 2026, 22:29

Zao mi ga je sto je propustio SP tada, ali kad pogledam ovaj intervju nije bas pokupio simpatije sa ovim, izuzetno neugodan karakter.

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 27 jun 2026, 22:30

Bravo zuka, ispišo si se po goveđoj glavi Sušiću jugoslovenskoj komunjari

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 27 jun 2026, 22:37

Wolffire je napisao/la:
27 jun 2026, 20:08
Virtu4l je napisao/la:
Sveti je napisao/la:
26 jun 2026, 21:25
Kakav levat, nevjerovatno jbt

Moze li meni neko objasniti kakva je viza trebala za Brazil?
Na stranu sto je ovaj bas neki tezak slucaj.
Nisu oni toliko teški bili tad, jedino npr za ratni zločin iistragu, optužnicu, potvrdu... nisu davali. Možeš misliti šta je ovaj uradio, savez nema apsolutno sa njegovom vizom. I to kad kažu ne navedu razlog najčešće, često kažu "iz tehničkih razloga".
Glory Glory Man United

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 27 jun 2026, 22:39

Goalgetter je napisao/la:
27 jun 2026, 22:29
Zao mi ga je sto je propustio SP tada, ali kad pogledam ovaj intervju nije bas pokupio simpatije sa ovim, izuzetno neugodan karakter.
Znam mu rođaka, tad mi je rekao da je Ervin **** od čovjeka, a ni on ne zna što viza niije izdata.
I tada sam bio na strani Sušića. Na stranu što se umjesto njega mogao povesti bolji igrač od Anela Hadžića npr.
Glory Glory Man United

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []