Mislim Shaqa iz onih dana...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Kobe i Michael su draftovani od franchiza sa velikih trzista. Gde je tu ClevelandNeutral je napisao/la:Koliko ga hejtamo, to je nevjerovatno.
Kobe, a pogotovo Jordan nisu bježali iz ekipe da bi osvojili prsten, to je činjenica. To će mu biti najveća mrlja u karijeri, uvijek rečenica koju će svi moći izgovoriti ako kažu da je jedan od ....![]()
On jeste najbolji košarkaš trenutno na svijetu, no svrstavati ga u najvećeg svih vremena je krajnje smiješno.
BIHfan je napisao/la:Sam je rekao svoje "ja nisam ni trebao da budem ovdje". Jasno je da se kaje sto je na onakav nacin otarasio Cavse i to postujem. Ako hoce da vrati stvari na svoje mjesto nek se vrati u Cleveland i zavrsi posao koji je poceo.
Pa to je mozda i najgora ikada ekipa koja je igrala nba finale.Luminary je napisao/la:Kad se sjetim s kim je James igrao i dogurao do finala, da ne povjerujes (pavlovic, hughes, gibson, ilgauskas)![]()
Pa de samo stavite Bryanta u tu ekipu, jel vi fakat mislite da bi on nesto osvojio u nekih 8-9 godina?
Ne prosipajte ublehe
Ako je tebi New Orleans veliko trziste onda je i James drahtovan od fransize s velikog trzistaMaGiCa je napisao/la:Kobe i Michael su draftovani od franchiza sa velikih trzista. Gde je tu ClevelandNeutral je napisao/la:Koliko ga hejtamo, to je nevjerovatno.
Kobe, a pogotovo Jordan nisu bježali iz ekipe da bi osvojili prsten, to je činjenica. To će mu biti najveća mrlja u karijeri, uvijek rečenica koju će svi moći izgovoriti ako kažu da je jedan od ....![]()
On jeste najbolji košarkaš trenutno na svijetu, no svrstavati ga u najvećeg svih vremena je krajnje smiješno.![]()
Jel to veliki tim iz velikog grada i sa velikog trzistaTesko.
Iz Chicaga, New Yorka, Los Angelesa se ne odlazi, sem ako te oni ne oteraju.
Sve i svasta je pravi opis kakve su igrace tada dovodili u Cavse, al je tu najmanje bilo korisnih igraca.Neutral je napisao/la:Dovodili su sve i svašta u Cavse da bi ugodili James-u, no to je bilo nedovoljno.
Greivis je napisao/la:Na dobrom je putu da i Jordana prestigne kolega @work. Ostali definitivno otpadaju iz konkurencije.LeBron averaged 25.3 PPG, 10.9 rebounds, 7.0 assists for the series. Only other player to avg 25-10-7 in NBA Finals was ... James (2012)
Nemas ti meni jarane sta objasnjavati sta je psihologija jer sam istu doktorirao za tebe.MaGiCa je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Sam je rekao svoje "ja nisam ni trebao da budem ovdje". Jasno je da se kaje sto je na onakav nacin otarasio Cavse i to postujem. Ako hoce da vrati stvari na svoje mjesto nek se vrati u Cleveland i zavrsi posao koji je poceo.
Da ti odgovorim ovde za onu ultrainteligentnu prozivku tamo, posto ti "ne trolujes" tudje teme:
Vidi, psihologija je ozbiljna nauka. Nije to za diletante.
ta izjava se nije odnosila na cavse, ne kazem da nece kasnije u buducnosti se vratiti u iste ali onaj njegov govor nakon tekme iz kojeg si naveo ovu recenicu i cavsi nemaju zajednicke tacke, to su odmah i na sport klubu shvatili komentatori ne znam kako neki ne mogu sadaBIHfan je napisao/la:Sam je rekao svoje "ja nisam ni trebao da budem ovdje". Jasno je da se kaje sto je na onakav nacin otarasio Cavse i to postujem. Ako hoce da vrati stvari na svoje mjesto nek se vrati u Cleveland i zavrsi posao koji je poceo.
Wow, koji si ti mudracJHam je napisao/la: Ako je tebi New Orleans veliko trziste onda je i James drahtovan od fransize s velikog trzista
OK. Nemam sta da dodam, osim da mi je zao sto sam potrosio 1 sekundu vremena replicirajuci tebi na gluposti koje iznosis godinama. Ali, i zablude su deo zivota.BIHfan je napisao/la: Nemas ti meni jarane sta objasnjavati sta je psihologija jer sam istu doktorirao za tebe.
Drugo, eto opet trollas, napisao sam obicni post koji iznosi stvari kakve jesu, jos bolidaras nesto u mom postu. Ti stvarno imas ozbiljnih problema.
A inace si poznat kao heroj poslje bitke, gdje si bio citavo vrijeme, dosao si sad kad je sve zavrseno. To dokazuje kakav si kao osoba, to su najveci slabici na Svijetu a ti na Balkanu prednjacis.
Ne citiraj me vise dzaba, stobom ne zelim raspravu, jer tvoja doza razuma je limitirana.
Pusti ih, lafo James pobjegao, a ovaj uopšte nije htio igrati za Hornetse.MaGiCa je napisao/la:Wow, koji si ti mudracJHam je napisao/la: Ako je tebi New Orleans veliko trziste onda je i James drahtovan od fransize s velikog trzista![]()
Pretis da intelektualne magove Dullse bacis u zapecak.![]()
Sad mi reci, koliko je to Bryant odigrao tekmi za New OrleansCenim nijednu. A nije ni mogao jer je trejdovan od strane Hornetsa (koji su igrali BTW u Charlotte-u tada) za Divca u LAL. Ali, drago mi je sto si me razotkrio kao latentnog navijaca Heata.
Naravno da je najgora...iz najgoreg istoka ikad morala je "izaci" i najgora ekipa ikad.STEVEN je napisao/la: Pa to je mozda i najgora ikada ekipa koja je igrala nba finale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.