NBA Playoffs

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Lillard
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la Lillard » 21 jun 2013, 14:08

Ne bi ni on bjezao da je npr. u momcadi odmah imao Shaqa :mrgreen:

Mislim Shaqa iz onih dana...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2013, 14:12

Sam je rekao svoje "ja nisam ni trebao da budem ovdje". Jasno je da se kaje sto je na onakav nacin otarasio Cavse i to postujem. Ako hoce da vrati stvari na svoje mjesto nek se vrati u Cleveland i zavrsi posao koji je poceo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 jun 2013, 14:13

Neutral je napisao/la:Koliko ga hejtamo, to je nevjerovatno.

Kobe, a pogotovo Jordan nisu bježali iz ekipe da bi osvojili prsten, to je činjenica. To će mu biti najveća mrlja u karijeri, uvijek rečenica koju će svi moći izgovoriti ako kažu da je jedan od .... ;)

On jeste najbolji košarkaš trenutno na svijetu, no svrstavati ga u najvećeg svih vremena je krajnje smiješno.
Kobe i Michael su draftovani od franchiza sa velikih trzista. Gde je tu Cleveland :?:

Jel to veliki tim iz velikog grada i sa velikog trzista :?: Tesko.

Iz Chicaga, New Yorka, Los Angelesa se ne odlazi, sem ako te oni ne oteraju. ;)

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 21 jun 2013, 14:14

I Kobe je htio da bjezi kad su Lakersi imali odron od ekipe medjutim onda su mu doveli Gasola i napravili su sampionsku ekipu. Da su ljudi u Cavsima bili imalo normalni doveli bi nekog igraca LeBronu i on nikada ne bi otisao. A ne dovodili mu raspadnute igrace tipa Larry Hughes, Antawn Jamison, Shaq u poznim godinama itd.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 jun 2013, 14:16

BIHfan je napisao/la:Sam je rekao svoje "ja nisam ni trebao da budem ovdje". Jasno je da se kaje sto je na onakav nacin otarasio Cavse i to postujem. Ako hoce da vrati stvari na svoje mjesto nek se vrati u Cleveland i zavrsi posao koji je poceo.

Da ti odgovorim ovde za onu ultrainteligentnu prozivku tamo, posto ti "ne trolujes" tudje teme:

Vidi, psihologija je ozbiljna nauka. Nije to za diletante. ;)

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 21 jun 2013, 14:17

Kad se sjetim s kim je James igrao i dogurao do finala, da ne povjerujes (pavlovic, hughes, gibson, ilgauskas) :lol:
Pa de samo stavite Bryanta u tu ekipu, jel vi fakat mislite da bi on nesto osvojio u nekih 8-9 godina?
Ne prosipajte ublehe

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 21 jun 2013, 14:18

Luminary je napisao/la:Kad se sjetim s kim je James igrao i dogurao do finala, da ne povjerujes (pavlovic, hughes, gibson, ilgauskas) :lol:
Pa de samo stavite Bryanta u tu ekipu, jel vi fakat mislite da bi on nesto osvojio u nekih 8-9 godina?
Ne prosipajte ublehe
Pa to je mozda i najgora ikada ekipa koja je igrala nba finale.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 21 jun 2013, 14:19

MaGiCa je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Koliko ga hejtamo, to je nevjerovatno.

Kobe, a pogotovo Jordan nisu bježali iz ekipe da bi osvojili prsten, to je činjenica. To će mu biti najveća mrlja u karijeri, uvijek rečenica koju će svi moći izgovoriti ako kažu da je jedan od .... ;)

On jeste najbolji košarkaš trenutno na svijetu, no svrstavati ga u najvećeg svih vremena je krajnje smiješno.
Kobe i Michael su draftovani od franchiza sa velikih trzista. Gde je tu Cleveland :?:

Jel to veliki tim iz velikog grada i sa velikog trzista :?: Tesko.

Iz Chicaga, New Yorka, Los Angelesa se ne odlazi, sem ako te oni ne oteraju. ;)
Ako je tebi New Orleans veliko trziste onda je i James drahtovan od fransize s velikog trzista ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2013, 14:19

Dovodili su sve i svašta u Cavse da bi ugodili James-u, no to je bilo nedovoljno.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 21 jun 2013, 14:20

Neutral je napisao/la:Dovodili su sve i svašta u Cavse da bi ugodili James-u, no to je bilo nedovoljno.
Sve i svasta je pravi opis kakve su igrace tada dovodili u Cavse, al je tu najmanje bilo korisnih igraca.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 jun 2013, 14:21

Greivis je napisao/la:
LeBron averaged 25.3 PPG, 10.9 rebounds, 7.0 assists for the series. Only other player to avg 25-10-7 in NBA Finals was ... James (2012)
Na dobrom je putu da i Jordana prestigne kolega @work. Ostali definitivno otpadaju iz konkurencije.

Here we come...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2013, 14:22

MaGiCa je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Sam je rekao svoje "ja nisam ni trebao da budem ovdje". Jasno je da se kaje sto je na onakav nacin otarasio Cavse i to postujem. Ako hoce da vrati stvari na svoje mjesto nek se vrati u Cleveland i zavrsi posao koji je poceo.

Da ti odgovorim ovde za onu ultrainteligentnu prozivku tamo, posto ti "ne trolujes" tudje teme:

Vidi, psihologija je ozbiljna nauka. Nije to za diletante. ;)
Nemas ti meni jarane sta objasnjavati sta je psihologija jer sam istu doktorirao za tebe.
Drugo, eto opet trollas, napisao sam obicni post koji iznosi stvari kakve jesu, jos bolidaras nesto u mom postu. Ti stvarno imas ozbiljnih problema.
A inace si poznat kao heroj poslje bitke, gdje si bio citavo vrijeme, dosao si sad kad je sve zavrseno. To dokazuje kakav si kao osoba, to su najveci slabici na Svijetu a ti na Balkanu prednjacis.
Ne citiraj me vise dzaba, stobom ne zelim raspravu, jer tvoja doza razuma je limitirana.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 jun 2013, 14:24

ta izjava se nije odnosila na cavse, ne kazem da nece kasnije u buducnosti se vratiti u iste ali onaj njegov govor nakon tekme iz kojeg si naveo ovu recenicu i cavsi nemaju zajednicke tacke, to su odmah i na sport klubu shvatili komentatori ne znam kako neki ne mogu sada
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 jun 2013, 14:25

JHam je napisao/la: Ako je tebi New Orleans veliko trziste onda je i James drahtovan od fransize s velikog trzista ;)
Wow, koji si ti mudrac :o
Pretis da intelektualne magove Dullse bacis u zapecak. :roll:

Sad mi reci, koliko je to Bryant odigrao tekmi za New Orleans :?: Cenim nijednu. A nije ni mogao jer je trejdovan od strane Hornetsa (koji su igrali BTW u Charlotte-u tada) za Divca u LAL. Ali, drago mi je sto si me razotkrio kao latentnog navijaca Heata. ;)

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 21 jun 2013, 14:28

jao pa stvarno su sjajni ovi navijaci dzejmsa xD
hit you with so many rights you gonna beg for a left

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 jun 2013, 14:31

BIHfan je napisao/la: Nemas ti meni jarane sta objasnjavati sta je psihologija jer sam istu doktorirao za tebe.
Drugo, eto opet trollas, napisao sam obicni post koji iznosi stvari kakve jesu, jos bolidaras nesto u mom postu. Ti stvarno imas ozbiljnih problema.
A inace si poznat kao heroj poslje bitke, gdje si bio citavo vrijeme, dosao si sad kad je sve zavrseno. To dokazuje kakav si kao osoba, to su najveci slabici na Svijetu a ti na Balkanu prednjacis.
Ne citiraj me vise dzaba, stobom ne zelim raspravu, jer tvoja doza razuma je limitirana.
OK. Nemam sta da dodam, osim da mi je zao sto sam potrosio 1 sekundu vremena replicirajuci tebi na gluposti koje iznosis godinama. Ali, i zablude su deo zivota.

:arrow:

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 21 jun 2013, 14:54

MaGiCa je napisao/la:
JHam je napisao/la: Ako je tebi New Orleans veliko trziste onda je i James drahtovan od fransize s velikog trzista ;)
Wow, koji si ti mudrac :o
Pretis da intelektualne magove Dullse bacis u zapecak. :roll:

Sad mi reci, koliko je to Bryant odigrao tekmi za New Orleans :?: Cenim nijednu. A nije ni mogao jer je trejdovan od strane Hornetsa (koji su igrali BTW u Charlotte-u tada) za Divca u LAL. Ali, drago mi je sto si me razotkrio kao latentnog navijaca Heata. ;)
Pusti ih, lafo James pobjegao, a ovaj uopšte nije htio igrati za Hornetse.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 jun 2013, 15:02

STEVEN je napisao/la: Pa to je mozda i najgora ikada ekipa koja je igrala nba finale.
Naravno da je najgora...iz najgoreg istoka ikad morala je "izaci" i najgora ekipa ikad.
Da su na zapadu,Cavaliersi sa Jamesom bi te sezone ganjali mjesto u play off-u i veliko je pitanje da li bi uspjeli u tome.

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 21 jun 2013, 16:27

Zamolio bih gospodina forumasa ili bilo koga ko to zna da mi okaci opet onako fino po cetvrtinama utakmicu da sebi skinem. Hvala unaprijed
Glory Glory Man United!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2013, 16:33

Hajde neka neko otvori novu temu za sljedeću sezonu ili ćemo čekati draft da prođe ? 8-)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.