KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

elevenblues
Kontakt:

Re: KK Bosna Royal

Post Postao/la elevenblues » 20 sep 2023, 08:08

Ma ne vjerujem da bi i dolazio, tamo je glavni igrac.

darkangel4
Kontakt:

Post Postao/la darkangel4 » 20 sep 2023, 14:01

elevenblues je napisao/la:
19 sep 2023, 22:52
TETRAPAK je napisao/la:
19 sep 2023, 22:28
Od sutra se valjda moze uzeti i na kupikartu.ba.

Ukoliko bude interesovanja preci ce se eventualno i u veliku dvoranu u ostatku sezone.
Hitno treba zamijeniti parket ako se misli igrati ozbiljnija liga, ono je uzas u D1 al i u velikoj, propo na 30-40% povrsine.
To tesko. Postavljen je novi parket u junu 2019. Medjutim, velika je koncentracija vlage u kompleksu, pogotovo jer je ravan parketa u D1 samo 1 metar visi od ravni prosjecnog vodostaja Miljacke. To nikad nije sanirano... Prvo srediti hidroizolaciju cijelog kompleksa, pa tek onda parket...
Radnička klasa since 1921

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 21 sep 2023, 12:10

MortemHz je napisao/la:
19 sep 2023, 16:34
PikachuSA je napisao/la:
19 sep 2023, 16:32
slika
Uzet ću ja ipak sutra ulaznice.. izgleda da ide po rednim brojevima a već je preko 300 otišlo po tvojoj slici. Nije bila gužva?
ako stvarno prate ove redne brojeve, zalosno, ja danas uzeo 3 komada, 349 broj...

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 21 sep 2023, 12:43

Ma nemojte se uzdati u te redne brojeve, znam iz iskustva jer ponekad radim na biletarnici kad igra Borac, to vrlo lako može biti karta broj 349 ali iz petog špila. Nema nekog pravila za to, može se desiti da npr se ištampa 5 špilova sa po 500 karata. Navijači sarajevske Bosne su se poželjeli dobre košarke, tako da mislim da bez problema možete očekivati solidno popunjenu dvoranu :thumbup:
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 sep 2023, 12:57

JHam je napisao/la:
21 sep 2023, 12:10
MortemHz je napisao/la:
19 sep 2023, 16:34
PikachuSA je napisao/la:
19 sep 2023, 16:32
slika
Uzet ću ja ipak sutra ulaznice.. izgleda da ide po rednim brojevima a već je preko 300 otišlo po tvojoj slici. Nije bila gužva?
ako stvarno prate ove redne brojeve, zalosno, ja danas uzeo 3 komada, 349 broj...
Ima i preko kupikartu.ba od jučer, ne znam kako to računaju?
Možda zna Avanti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 21 sep 2023, 13:17

AvantiBL je napisao/la:
21 sep 2023, 12:43
Ma nemojte se uzdati u te redne brojeve, znam iz iskustva jer ponekad radim na biletarnici kad igra Borac, to vrlo lako može biti karta broj 349 ali iz petog špila. Nema nekog pravila za to, može se desiti da npr se ištampa 5 špilova sa po 500 karata. Navijači sarajevske Bosne su se poželjeli dobre košarke, tako da mislim da bez problema možete očekivati solidno popunjenu dvoranu :thumbup:
nadam se, red bi bio, znam da ce biti i sa kupikartu i onih sto ce dobiti karte za DZ al nisam znao da to ide u spilovima :mrgreen:

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 21 sep 2023, 13:46

JHam je napisao/la:
21 sep 2023, 13:17
AvantiBL je napisao/la:
21 sep 2023, 12:43
nadam se, red bi bio, znam da ce biti i sa kupikartu i onih sto ce dobiti karte za DZ al nisam znao da to ide u spilovima :mrgreen:
da da , upravu je Avanti odavno se to praktikuje zbog lakse regulacije jel neko puhno kartu :D
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 sep 2023, 18:50

Košarkaši Sparsa izgubili su od Vojvodine u prvom meču polufinala kvalifikacija za regionalnu ABA ligu 2.

Susret odigran u dvorani "Goran Čengić" u Sarajevu pripao je gostima iz Novog Sada rezultatom 97:81. Vojvodina je ovom pobjedom došla na korak do plasmana u finale kvalifikacija, gdje će igrati protiv boljeg iz dvomeča između sarajevske Bosne i ljubljanske Ilirije.

PikachuSA
Kontakt:

Post Postao/la PikachuSA » 22 sep 2023, 08:28

Evo bit će i TV prijenos
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++

𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 22 sep 2023, 08:40

Mene vec nervoza hvata.

Spars je uzasan juce bio, osim Moorea i Mitrovica sve ostalo katastrofa, Penava je tu jos jedina opasnost ali prelose izgledaju kao tim, mislim da nemaju ama bas nikakve sanse u uzvratu.

Vojvodina jako dobra, mada nisu imali protivnika po mjeri, onaj Johnson je igracina, napada licem, ledjima, sutira trojke, ide na obruc, imaju Rakicevica, Ljubicica, ozbiljan tim i nece nam biti nimalo lako, al valja nama prvo s Ilirijom odradit posao.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 22 sep 2023, 09:28

22 sep 2023, 08:40
Mene vec nervoza hvata.

Spars je uzasan juce bio, osim Moorea i Mitrovica sve ostalo katastrofa, Penava je tu jos jedina opasnost ali prelose izgledaju kao tim, mislim da nemaju ama bas nikakve sanse u uzvratu.

Vojvodina jako dobra, mada nisu imali protivnika po mjeri, onaj Johnson je igracina, napada licem, ledjima, sutira trojke, ide na obruc, imaju Rakicevica, Ljubicica, ozbiljan tim i nece nam biti nimalo lako, al valja nama prvo s Ilirijom odradit posao.
taj Moore je trebao doci u Bosnu bas dobar igrac
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 22 sep 2023, 09:46

jest fin osjecaj kad sampion :mrgreen:
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 sep 2023, 10:44

22 sep 2023, 08:40
Mene vec nervoza hvata.

Ma ja.. čim izgubiš 16 razlike kući i primiš skoro 100 koševa mislim da je to završena priča

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 sep 2023, 10:48

Koji Spars ? Sta je to?
You are someone else I am still right here

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 22 sep 2023, 13:07

Steta termin mi nikako ne odgovara a volio bih doci.

Sto se tice Bosne volio bi da je tu dosao bar jos jedan amerikanac skorer al sta je tu je ovo je valjda roster za sezonu.
Nadam se da ce biti puna dvorana.

Spars je **** od ekipe, gledao sam ih uzivo u donjem vakufu nedavno totalno su bezveze.Cini mi se da imaju 6 amerikanaca na rosteru samo se jedan izdvaja,

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 22 sep 2023, 16:53

InatSilniBosanski je napisao/la:
22 sep 2023, 09:28
Bas je opasan igrac, nije bez razloga bio mvp u Portugalu. Njegova odbrana i atletika su na strasnom nivou. U napadu je isto dobar, mada haman da i nije neki suter. Ne znam da je jucer uzeo ijedan sut s distance, a na netu sam malo provjerio procente iz prethodnih sezona i sve je bilo ispod 30% za 3. Doduse, da ima i sut, igrao bi za Cedevitu, a ne za Sparse. :mrgreen:

Imam utisak da je Bosna ovaj roster planirala za ove kvalifikacije i za Ligu 12, a da ce se dodatno pojacati u slucaju da izbore aba2 ligu. Ovako im se ne isplati placati jos neke igrace, ako se ispostavi da ce ostati bez aba2. Vjerujem da ce Slovence dobiti bez nekih velikih problema, ali vec Vojvodina bi trebala biti osjetno teza prepreka. Nisu me ni oni nesto posebno odusevili jucer, Sparsi su se nekoliko puta vracali u egal nakon 15-ak poena zaostatka, ali opet nisu nimalo naivni. Sparsi su igrali kao raspustena banda, bez ikakvog smisla i u napadu i u odbrani (bas se vidi da su se tek okupili), a ovi su to znali iskoristiti.

Btw, ako izbore aba2, nek dovedu Amsala i Gegica (svakako je bez kluba jos uvijek). :mrgreen: U tom slucaju bi se Zubac morao prebaciti iskljucivo na 4, sto mu ne bi trebao biti problem.
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 22 sep 2023, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 22 sep 2023, 17:02

Gdje se igra eventualno finale?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 22 sep 2023, 17:33

Ghuraba je napisao/la:
22 sep 2023, 16:53
Bas je opasan igrac, nije bez razloga bio mvp u Portugalu. Njegova odbrana i atletika su na strasnom nivou. U napadu je isto dobar, mada haman da i nije neki suter. Ne znam da je jucer uzeo ijedan sut s distance, a na netu sam malo provjerio procente iz prethodnih sezona i sve je bilo ispod 30% za 3. Doduse, da ima i sut, igrao bi za Cedevitu, a ne za Sparse. :mrgreen:

Imam utisak da je Bosna ovaj roster planirala za ove kvalifikacije i za Ligu 12, a da ce se dodatno pojacati u slucaju da izbore aba2 ligu. Ovako im se ne isplati placati jos neke igrace, ako se ispostavi da ce ostati bez aba2. Vjerujem da ce Slovence dobiti bez nekih velikih problema, ali vec Vojvodina bi trebala biti osjetno teza prepreka. Nisu me ni oni nesto posebno odusevili jucer, Sparsi su se nekoliko puta vracali u egal nakon 15-ak poena zaostatka, ali opet nisu nimalo naivni. Sparsi su igrali kao raspustena banda, bez ikakvog smisla i u napadu i u odbrani (bas se vidi da su se tek okupili), a ovi su to znali iskoristiti.

Btw, ako izbore aba2, nek dovedu Amsala i Gegica (svakako je bez kluba jos uvijek). :mrgreen: U tom slucaju bi se Zubac morao prebaciti iskljucivo na 4, sto mu ne bi trebao biti problem.
Pa to je uradio spars, ova se ekipa rasipa nakon sto ispadnu isti mjesec.
Bosna je planirala roster na duze staze.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 22 sep 2023, 17:48

Ghuraba je napisao/la:
22 sep 2023, 16:53

i meni to ima smisla, mozes ti realno dovesti igraca uvijek samo je manje trziste, sjecas se one sezone gdje smo Sparse redovno pratili kad Selimovic dovede Orelika i onoga iz Zadra u pola sezone.

Radi se sistemski i to je za pohvalu, ali treba imati na umu da je ovo prvak Europe i da ce se svi brzo zasititi ako se ne bude islo ka ABA 1, da ne kazem i vecim stvarima
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

PikachuSA
Kontakt:

Post Postao/la PikachuSA » 22 sep 2023, 17:51

Kaunas je napisao/la:
22 sep 2023, 17:02
Gdje se igra eventualno finale?
U medijima sam pročitao da će se igrati dvije tekme i da će proći ekipa s boljom koš-razlikom
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++

𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.