AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dobar gol paze.u njegovom stilu heheh.
Losa igra za sad.jedini saravi nesto pokusaje.ostali nula bodeva.
Losa igra za sad.jedini saravi nesto pokusaje.ostali nula bodeva.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nista specijalno, jedino cerci i pazzoo se bas trude, kako mi je drago sto ga pazzo dade, ovo mozda i nije bio off ali kako glup faul zapaze i haman te kosta gola, ali opet prekid nevjerovatno
Bonaventura je imao dobar pas za Pazzu, ali steta ne pogodi Pazzo, nakon gola Pazze, Cerci je pogodio stativu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Kako rekoh igra bezidejna, izvlace nas Cerci i Saravi koji odlicno igraju. Odnosno, bolje receno da jedini i igraju i nesto pokusavaju dok drugi meditiraju po terenu, kamo srece da bar njih dvojica imaju s kim igrati, bilo bi jos golova.
Sredina bukvalno NE POSTOJI, Poli i Jack totalno izgubljeni, De Jong je vise zaduzen za defanzivne zadatke tako da ga fakticki ni ne mozes svrstati u veznjaka, a ono klasicno Alex-Zapata pa ponovo Zapata-Alex je ustvari odraz nase igre i anemicnosti.
Imali smo par finih prilika, steta sto Cerci ne uvali prvijenac jer imam osjecaj da bi opet mogli biti kaznjeni. Sreca pa im ponistise onaj gol, pa ono je katastrofalna odbrana slobodnjaka.
Sredina bukvalno NE POSTOJI, Poli i Jack totalno izgubljeni, De Jong je vise zaduzen za defanzivne zadatke tako da ga fakticki ni ne mozes svrstati u veznjaka, a ono klasicno Alex-Zapata pa ponovo Zapata-Alex je ustvari odraz nase igre i anemicnosti.
Imali smo par finih prilika, steta sto Cerci ne uvali prvijenac jer imam osjecaj da bi opet mogli biti kaznjeni. Sreca pa im ponistise onaj gol, pa ono je katastrofalna odbrana slobodnjaka.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Čim se na ekranu pojavio Gattuso na tribinama dali smo gol.
- LegendKiller
- Kontakt:
Drago mi je zbog Pazzinia, neka ga je zabio, nadam se da će nastviti ovako. Napad za sada odlično funkcionise, Cerci i ElS po krilima a Pazzini vreba u sredini. Ovaj napad u nastakvu sezone treba da i igra, Menez neka sa klupe ulazi.
Vezni red se ne može nazvati veznim jer jedino što oni vežu su pertle na kopačkama. Ne može lopta od stopera ici De Jongu ili Poliu, to je isto kao da je u Ancelotijevom Milanu prva lopta išla Gatusu.
Nama pod hitno treba vezni igrac sa tehnikom, pa makar i Misimovića doveli. Što je vrlo moguće. Došao bi đaba, a ne bi tražio veliku platu, idealan igrac za Galijania.
Stoperi su definitivno najgori dio Milana, pa mi i nemamo čestitog stopera. Zvijezda iz Gradačka bi nam dala gol. Onog Alexa ste nahvalili a lik truba žestoka isfurao davno, došao kod nas pred penziju. Zapata je i onako užas od kako je došao u Milan.
Vezni red se ne može nazvati veznim jer jedino što oni vežu su pertle na kopačkama. Ne može lopta od stopera ici De Jongu ili Poliu, to je isto kao da je u Ancelotijevom Milanu prva lopta išla Gatusu.
Nama pod hitno treba vezni igrac sa tehnikom, pa makar i Misimovića doveli. Što je vrlo moguće. Došao bi đaba, a ne bi tražio veliku platu, idealan igrac za Galijania.
Stoperi su definitivno najgori dio Milana, pa mi i nemamo čestitog stopera. Zvijezda iz Gradačka bi nam dala gol. Onog Alexa ste nahvalili a lik truba žestoka isfurao davno, došao kod nas pred penziju. Zapata je i onako užas od kako je došao u Milan.
Odbrana nam je na nivou treće kantonalne 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nešto je trulo u klubu Milanu !! 
- akisarajevo92
- Kontakt:
King kong
aj izdrzite, samo da se ne igraju produzeci, neam zivaca za toga.
aj izdrzite, samo da se ne igraju produzeci, neam zivaca za toga.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ko ce do De Jong. Jedna od rijetkih svijetlih tacaka ovog Milana. 
Retardirani Poli potrudi se da cisti gol promasi. Sreca pa de Jong to ispravi, u maniru iskusnog golgetera. Idemo na Lazio, da skinemo i njega... naravno, salim se za skidanje Lazia, tome se smao mozemo nadati.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
ne možete, žedru, vjeruj 
Re: Odg: AC Milan
Zapati se potrefi da odigra dobro jednom u deset utakmica. Veceras je blago rečeno katastrofalan. Zahvaljujući dvojici najvecih boraca u ovoj ekipi i meni licno najdrazih igraca (posebno Pazzo) prosli smo dalje. Kako mi je drago zbog Pazze. Jel ono Bonera podvalivza Polija
Silju sto prije utrpat Realu ako ima imalo istine o toj razmjeni za Illarmendia. E moj Pipo nebi čovjek nikad rakao da si igrao napadaca
Il Club più titolato al mondo!
Lord je za de Sciglia **** Roberto Carlos....mali je bas flop iz tekme u tekmu
Zar vam nije Jeremy bio najbolji igrač ove sezone?LegendKiller je napisao/la:..Menez neka sa klupe ulazi...
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Al' kako grande bonera podvali loptu jeeebooo teee
Igra nije bajna, to je vise toliko mucenje lopte da bi i ona plakala da zna pricati. Al' aj yebat ga, vazno da se proslo dalje, ionako ne ocekujem neki napredak u igri jer su nasi vjerovatno i dalje ubjedjeni da nam treba napadac, a ne veznjak.
Cerci, Saravi i De Jong jedine svijetle tacke uz naravno Pazzinija koji osim gola nije uradio puno, ali nije ni mogao bolje.
Cerci ce biti odlicno pojacanje, a Saravi bi komotno mogao biti izglasan za igraca utakmice jer je fantasticno odigrao sto me posebno raduje, u inat hejterima
interesantno kako uvijek pruza dobre partije kada je Conte na tribinama, pa to je nevjerovatno... mozda bi trebali poceti placati da malo cesce dolazi na utakmice.
Siljkan opet povreda, bas je dugo bio zdrav.
Igra nije bajna, to je vise toliko mucenje lopte da bi i ona plakala da zna pricati. Al' aj yebat ga, vazno da se proslo dalje, ionako ne ocekujem neki napredak u igri jer su nasi vjerovatno i dalje ubjedjeni da nam treba napadac, a ne veznjak.
Cerci, Saravi i De Jong jedine svijetle tacke uz naravno Pazzinija koji osim gola nije uradio puno, ali nije ni mogao bolje.
Cerci ce biti odlicno pojacanje, a Saravi bi komotno mogao biti izglasan za igraca utakmice jer je fantasticno odigrao sto me posebno raduje, u inat hejterima
Siljkan opet povreda, bas je dugo bio zdrav.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
jeste i dalje je, pusti ovog, on kritikuje sve zivo i kad ima i kad nema razloga, eto vidis i najbolji igrac ekipe bi njemu bio na klupi, da nije zalosno bilo bi smijesnoBiscione je napisao/la:Zar vam nije Jeremy bio najbolji igrač ove sezone?LegendKiller je napisao/la:..Menez neka sa klupe ulazi...
Dobro je napokon su pobijedili pa kako tako, ajd donekle je i bitan prolaz dalje ( ocekujem da daleko idemo u kupu, rekoh ocekujem
Saravi i cerci su sasvim dobri veceras bili, uz pazzu najbolji na terenu. Pippo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- LegendKiller
- Kontakt:
kako neće biti trulo, u 80 minuti, kod rezultata 1-1 protiv Sasolula, Tasoti nabio neke "đozluke" ko kakav fizičar i objašnjava Montolivu šta treba da radi, ne može valjati.meskalin je napisao/la:Nešto je trulo u klubu Milanu !!
Nije tačno da Zapata od 10 tekmi 1 odigra da valja, lik je kriminalan u svakoj utakmici!
Mislim da je Pazzini pokazao da zaluzuje početni sastav. Kako god da okreneš od njega ima koristi na terenu. A najdraže kod njega mi je kad treba čuvati loptu da vrijeme prođe. Niko ne znao kao on primiti loptu, sačekati da mu igrac priđe i onda pasti kao pokošen, nema sudije koji mu ne bi svirao faul.
Menez može biti alternativa Cerciu i ElS, pogotovo Cerciu koji još nije u punoj fizičkoj spremi. Napad za ubuduće treba da bude ElS-Pazzo-Cerci, a ako već Menez treba igrati onda umjesto Cecria ili ElS nikako umjesto Pazza. Ostatak ekipe kako god da sastaviše katastrofično je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.