Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AaronRamsey
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ne treba nama zadnji vezni tu ima ramsey pokazao je da moze savrseno odigrati kao danas (95% tacnost passova 3 tackle) ima zamjena arteta i dajabi treba nama napadac jer girourd je los
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Opet kad Arsenal igra odlicno ( bar to po golovima mogu pretpostavit ) ja ne mogu gledati tu utakmicu. Sretan sam sto su poldi i giroud proigrali i nadam se da ce ovo nastaviti protiv Liverpoola
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Kako je lijepo vidjeti da naši momci igraju onako kako znaju i trebaju igrati....giroud je apsolutni ubica kojem treba utakmica u nogama na ovom nivou, siguran sam da može postati rutiner ukoliko budemo imali strpljenja sa njim...momak sa mozgom i mudima, totalna suprotnost od panjeva koji su se gurali na njegovu poziciju u proteklim seznonama (da, mislim na Banderu i Čamaka the Protectora nezahvalnih prodanih pizdi
). Po meni, ono što nam najviše fali je čvrstina na sredini terena, to se nekad pokaže a nekad ne, zavisno od protivnika...vrlo često hobiti u našem veznom redu budu nadtučeni i mislim da bi jedan drvosječa (tipa capoue) eliminiso taj nedostatak. I ne spominjite mi diabijya u ovom kontekstu, on svoje centimetre vjerovatno koristi za zavrtanje sijalica po džamijama (polako sa kritikama , ne kažem da je to loša stvar
), a ne za rasčlanjivanje članaka i zglobova protivničkih igrača...bravo momci, dajte nam sad malo konstantnosti!
Jedna lasta ne čini proljeće, a tako ni Aaron.
Ako odigra jedan standardni meč, to je nešto normalno što ssvaki igrač treba da radi..
Nemože on biti zamjena za Hafiza, ni za artetu , ali za par godina neće biti loš.
Ako odigra jedan standardni meč, to je nešto normalno što ssvaki igrač treba da radi..
Nemože on biti zamjena za Hafiza, ni za artetu , ali za par godina neće biti loš.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Mi uvijek lose rasporedimo ove golove, nabijemo nekoga sa 5-6 komada a onda ne mozemo slijedecu bazen pogoditi bolje da su rasporedili ovako vise pobjeda po 1-2 razlike.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Profa covjek ga voli njemu je idol sta ces moramo se pomiriti.Profesor je napisao/la:jesi idol majkemi. Pa Ramsey je odigrao za 3/5, a ti ga dizes ko da je Ryo Myaichi
http://player.arsenal.com/home/player/2 ... h-bitesize" onclick="window.open(this.href);return false; da se podsjetimo 
Vođa zna.
Aaron salimo se malo niko ti ne spori da sipmatises bilo kojeg igraca. 
- AaronRamsey
- Kontakt:
Nemojte se sa mnom salit...
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Joj sto nema vakvog na temi Milana
Sta to treba da znaci?AaronRamsey je napisao/la:Nemojte se sa mnom salit...
Možda zatraži posudbu u Cardiff do kraja sezone, zato budite oprezni.Magican je napisao/la:Sta to treba da znaci?AaronRamsey je napisao/la:Nemojte se sa mnom salit...
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Arsenal navodno ponudio 26 miliona eura za Jovetica. (izvor Mediaset)
koji vam je vrag,pustite covjeka da pise sta hoce,nit koga vrijedja,nit koga provocira,sta ste se dobavezali,da tako barem pravite budalama ove provokatore sto dolaze na pdf,jok,vi udarili po nasem,na kraju krajeva,remzi je odigro predobro u odnosu na ono kakav je prije bio
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Sutra, sutra je big day za ovaj klub

That is why I have to shorten the press conference - I have to do some work!

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
- HighburyHigh
- Kontakt:
CLASSisPERMANENT je napisao/la:Sutra, sutra je big day za ovaj klub![]()
That is why I have to shorten the press conference - I have to do some work!
Procitaj duze intervju. Govori da pregovori jos nisu blizu i da ima posla za raditi. Nema sanse da se sve zavrsi do sutra, velika je to procedura cak i da se prihvati odgovarajuca suma uvijek ima pregovora sa samim igracima.
Ako mislis u Diamea pod tim, West Ham mu je zabranio transfer iako je dogovorena data suma, pri cemu ih sada Diame tuzi FIFI.
Transfere mozes ocekivati tek od sljedece sedmice, dan dva prije deadline roka ili cak na sami rok.
Victoria Concordia Crescit.
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
insajder informacije, ne ocekuj da ti otkrivam nešto, vodim se Wengerovom politikom, pogotovo ne pričam o imenima 
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
- HighburyHigh
- Kontakt:
Ne ocekujem nista, zato sto su samo nagadjanja, isto ko te "insajder" informacije.
Ja sam barem siguran u to da niko sutra potpisati nece, ne znam koliko se ti mozes drzati te rijeci. Nije transfer djecija igra, ima tu posla velikog.
Ja sam barem siguran u to da niko sutra potpisati nece, ne znam koliko se ti mozes drzati te rijeci. Nije transfer djecija igra, ima tu posla velikog.
Victoria Concordia Crescit.
bezveze vam rasprava ba. otkud znate možda je veći dio posla odrađen, a možda nije ništa tako da..
.
Zanimljivo sve asistencije koje je poldi imo, te iste akcije su krenule od wilsherea, eto pogledajte ako ne vjerujete
. i onaj gol je njegova astistencija
.
Zanimljivo sve asistencije koje je poldi imo, te iste akcije su krenule od wilsherea, eto pogledajte ako ne vjerujete
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.