Pa nema nikakvih falinki pa im smeta sto neko filtrira u sivo slike. Mora nesto falit jbg
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Steta za Mustafica i Djokanovica imamo takva dva dragulja a dovodimo neke igrace sto vracaju formu kod nas i onda odose.

- SedrenikHz
- Kontakt:
Kome smeta himna ima mjesta na Vlakovu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Upalili se svi
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Hoće li Marinović biti dobar domaćin svom velikom prijatelju? I ovo je isto inbecilno.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Ono na fejsu kurcu ne valja,**** mu ja mater retardiranu ko god ga je napravio.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ovdje je izgleda bitno samo po necemu pljuvati...
U cemu je problem sto su na zvanicnoj objavljene mjere koje propisuje WHO...Pa to po italiji kace i na nadgrobne spomenike...
Nevjerovatno, cak nisam siguran da dobro vidim i da nisu stvarna ovakva pisanja pojedinaca ...
Nisam ni Upravoljubac, cak sam ljude ovdje zezao zbog ovoga, a jos manje Husrefoljubac, ali baljezgati i pisati onakve stvari protiv ljudi koji su ispostovali preporuku UEFE je nevjerovatno , a i sramno...
U cemu je problem sto su na zvanicnoj objavljene mjere koje propisuje WHO...Pa to po italiji kace i na nadgrobne spomenike...
Nevjerovatno, cak nisam siguran da dobro vidim i da nisu stvarna ovakva pisanja pojedinaca ...
Nisam ni Upravoljubac, cak sam ljude ovdje zezao zbog ovoga, a jos manje Husrefoljubac, ali baljezgati i pisati onakve stvari protiv ljudi koji su ispostovali preporuku UEFE je nevjerovatno , a i sramno...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kad iz Mladosti neki igrac otrese Sabanovica , a ovaj kao neki Karatas 
- robertkosar
- Kontakt:
Marinovic je hladan ko led sto se tice emocija na tekmi tako da mislim da je ovo glupo od novinarcica
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Mogli su objaviti mjere upozorenja i preventive ako su vec zeljeli biti obazrivi, ne bi niko rijeci rekao, cak bi vecina i pohvalila, ali cuj da se pjeva himna za vrijeme pranja ruku?! Ovo treba da bude opis one fb stranice "seoski fudbal". Bit ce da su doveli nekoga iz skole da uredjuje stranicu dok traje ova obustava nastave.
Fakat su bili poceli raditi bolje na promociji i marketingu kluba, sve do danas.
Fakat su bili poceli raditi bolje na promociji i marketingu kluba, sve do danas.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Vratite nam Zijada Blekića, yebem vam sve
https://www.klix.ba/vijesti/bih/na-dvij ... /200311085MortemHz je napisao/la: ↑11 mar 2020, 11:47Apsolutno.Pantelija je napisao/la: ↑11 mar 2020, 09:55O cemu pricamo?
Pa ovi ne znaju ni kako se prenosi korona virus. Prvo to.
Drugo, ja kako sam skontao, problem u Italiji su prije, za vrijeme i poslije tekme sto ljudi sa virusom dodiruju stolove, ulazna vrata, vrata wc i sl.
Kod nas to na stadionu ne postoji. Kod nas uđeš, staneš, izađeš. Nit da izvine Imas stat ni jest ni pisat. Jedini kontakt moze biti direktni između dva covjeka.
Onda treba zabraniti i šetnje frrhadijom jer tako čak dođeš u više kontakta od stadiona, na stadionu si okruzen sa 4 osobe max a na šetalištu si u kontaktu sa 300..
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
nukleusmember
- Kontakt:
dan danas se stidim ove himne,jufka jesam div nisam
VVVBK
VVVBK
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma nismo mi za boljeg svega mi.
Gledam i ne vjerujem sta se sve piše. Puca mi k i za Sabrinu i za Jahica i za sve njih, ali brate dragi ovolika negativa da se stvara u klubu koji je prvi na tabeli, koji je aktuelni osvajac dk, nevjerovatno.
Valjda nam je ljepse bilo kad smo se borili za evropu ili kad si sig u evropi, pa ne mozes ni gore ni dole, pa ono boli te k opusten si.
Ne znam nisam pametan ovo je daBog sacuva sve..
Moji pitari opametite se dok je vakat..
Gledam i ne vjerujem sta se sve piše. Puca mi k i za Sabrinu i za Jahica i za sve njih, ali brate dragi ovolika negativa da se stvara u klubu koji je prvi na tabeli, koji je aktuelni osvajac dk, nevjerovatno.
Valjda nam je ljepse bilo kad smo se borili za evropu ili kad si sig u evropi, pa ne mozes ni gore ni dole, pa ono boli te k opusten si.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ma ovo su jedva docekali husrefovi da nesta lose mogu reci protiv uprave...
To su smjesni likovi...
Ko zapete puske protiv voljenog kluba
Ne znaju razlog sto tjerajju upravu, a da skontaju ovo sto se objavilo...
Upravo samo jako i naprijed ....
To su smjesni likovi...
Ko zapete puske protiv voljenog kluba
Ne znaju razlog sto tjerajju upravu, a da skontaju ovo sto se objavilo...
Upravo samo jako i naprijed ....
Ma malo si i košpanukleusmember je napisao/la: ↑11 mar 2020, 13:24dan danas se stidim ove himne,jufka jesam div nisam
VVVBK
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jos samo treba da proradi “biciklo” i pocne da udara slucajno prolaznike.SedrenikHz je napisao/la: ↑11 mar 2020, 13:26Ma nismo mi za boljeg svega mi.
-
Mosabavlju
- Kontakt:
Svaki dan sve vise i vise dokazujes da si imbecil parekselans
Od svih likova, ti si najveci cirkus ..
I to nema nista sa Husrefom y*bo te Husref vise, ja sam bio protivnik njega poslje 8komada od Zelje pa mi je opet ova objava smijesna, cuj peres ruke i pjevas himnu .. vidim volis pljuvati pravo internet warrioru ..pardon..trovacu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.