Zeca mogu "oporaviti" jedino ako svaki dan budu imali ove sadaka akcije sa lažnim kartama i donacijama
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šampioni 2019/2020
Kakve dvije sedmice, kod nas korona tek pocinje, ovdje ide ili potpuni prekid i nama titula ili neki vid play offa tamo nekad u maju, ili kad vec bude moglo da se igra
Pyro is not a crime !
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sta mislite gdje bi mogao Husref zavrsiti , aj recimo da nije u BiH , ja nekako kontam jedino da moze Makedonija , Albanija ili Crna Gora ...
Nisam pobornik prekidanja lige, ali ako Uefa odredi, onda ce biti tako. Kako vec rekoste, odigralo se dvokruzno i alahimanet Šemsa. Ima preče od prečeg. A i suštinski se ništa ne mijenja, ionako cemo biti prvaci.
Mozda organizovati neki zrijeb ko ce biti prvak, a na svakom papiricu napisati "zeljeznicar", pa koga izvuku. To je najrealnije.
Mozda organizovati neki zrijeb ko ce biti prvak, a na svakom papiricu napisati "zeljeznicar", pa koga izvuku. To je najrealnije.
SC St.Luis Tears. Zavrseno.HeraklitMracni je napisao/la: ↑12 mar 2020, 11:17Sta mislite gdje bi mogao Husref zavrsiti , aj recimo da nije u BiH , ja nekako kontam jedino da moze Makedonija , Albanija ili Crna Gora ...
- robertkosar
- Kontakt:
Braco trazi pomocnika u VrbanjusiVenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 mar 2020, 11:43SC St.Luis Tears. Zavrseno.HeraklitMracni je napisao/la: ↑12 mar 2020, 11:17Sta mislite gdje bi mogao Husref zavrsiti , aj recimo da nije u BiH , ja nekako kontam jedino da moze Makedonija , Albanija ili Crna Gora ...
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Poslije serije dobri rezultata koje će imati Mag Nalić, trebati će neko spašavati "Građane"robertkosar je napisao/la: ↑12 mar 2020, 11:49Braco trazi pomocnika u VrbanjusiVenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 mar 2020, 11:43SC St.Luis Tears. Zavrseno.HeraklitMracni je napisao/la: ↑12 mar 2020, 11:17Sta mislite gdje bi mogao Husref zavrsiti , aj recimo da nije u BiH , ja nekako kontam jedino da moze Makedonija , Albanija ili Crna Gora ...![]()
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Zavrsio je on sa Sisojom , nesto su se zakacili , u Olimpicu je sam sebi zatvorio vrata , u Celiku je jednom otisao bez ikakvog odgovora i tu mu je vrata zatvorena , sa Musijim isto ... Znaci jedino mu ostaje Jedinstvo Bihac ili negdje vani ...
Ma nece Husref vise voditi, ja mislim to je to. 58 kuka ima, dobio je dobru lovu. Pametnije bi mu bilo da se porodici okrene.
- robertkosar
- Kontakt:
Nije sisoje lud , daj plati trenera daj plati mu hotel u Tuzli. Potplati sudije potkuj protivnicke igrace i na kraju sisoje popusio nista nije osvojio sa kesoljubomHeraklitMracni je napisao/la: ↑12 mar 2020, 11:53Zavrsio je on sa Sisojom , nesto su se zakacili , u Olimpicu je sam sebi zatvorio vrata , u Celiku je jednom otisao bez ikakvog odgovora i tu mu je vrata zatvorena , sa Musijim isto ... Znaci jedino mu ostaje Jedinstvo Bihac ili negdje vani ...
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
E dan ga yebo i husref vise hocete li prestat, sretno mu nek je ziv i zdrav i nek vodi juventus ako treba, Klub ima novog trenera novi pravac i to je to, maximalna podrska
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Husref da je **** bas bi mu bilo dobro. Ne vade ga iz usta.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ma prvenstvo je zavrseno,zivi bili pa vidjeli.
Kako i sta ce se rijesiti pojma nemam.
Evropa se obelajila kome je do fudbala,igraci Reala izolirani ,pola timova Evrope zarazeno.
Kako i sta ce se rijesiti pojma nemam.
Evropa se obelajila kome je do fudbala,igraci Reala izolirani ,pola timova Evrope zarazeno.
Prekida se sve 100%, ne samo kod nas nego i u evropskim okvirima. Pitanje je kad će se nastavit, tipujem na sredinu aprila/početak maja ako sve prodje po planu. Kod nas će u narednih 15-20 dana virus tek napredovati i povećati broj zaraženih. Fudbal je najmanje bitan, ne smijem ni zamislit šta bi se desilo kad bi imali i 10% problema ko što ima Italija. Nemamo nikakvih uslova, aparata, tragedija bi bila neizbježna... Zato je najbolje što prije sve zaustavit i da se proba ovo riješit dok nije prekasno, i dok se stvari nisu otele kontroli.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Po meni bolje je na vrijeme prekinuti sve nego cekati da bude stotine zarazenih.
I đani sine nađi sebi normalnu curu mani se vise tih manijaka vec si jednom u problemu bio
I đani sine nađi sebi normalnu curu mani se vise tih manijaka vec si jednom u problemu bio
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Neka plavih dama. I ja sam opet na jednu naletio.
P.S. ko Kurdiću kaže, ubiću ga. Nemojte se zayebavat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
kurdic has left the chat
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.