Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ova Papetova izjava mnogo govori nevezano da li nas gazija fura ili ne.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa zašto Bože, zašto smo zaslužili da ova neznalica ostane

Iako je u javnost izasla vijest da je Pape napravio pauzu od pola sata, tacnije radi se o vijecanju njegovih zahtjeva jer Pape ne popusta ni sekunde. Vjerovatno ce biti onda 2 godine sa ovakvim zahtjevima koje je iznio, jer ima kvaka oko obestecenja kod prijevremenog raskida. Vjerovatno bi nastavio primati punu platu do isteka ugovora ako bi savez jednostrano raskinuo ugovor.
Kakvog prijevremenog raskida kada mu je već istekao ugovor? Što je najgore, 2 foruma se primila na ovog trolla.
- storm_raider
- Kontakt:
Bas, pustite gaziju, sjedi kod kuce i smije vam se. Cuj javio mu neko iz IO. Ne primajte se.Steph je napisao/la:Nisam nikog nalozio. Direktno mi javio jedan od clanova IO.
Evo meni javise iz IO da nista od ovoga nije istina.
Sport je lijek za tijelo i duh.
da ti nacrtam, u slucaju da ovaj ne furaSteph je napisao/la:Kakvog prijevremenog raskida kada mu je već istekao ugovor? Što je najgore, 2 foruma se primila na ovog trolla.
kad bi dobio ugovor na 4 godine, i u slucaju da ne zadovolji, savez raskine jednostrano ugovor, bez dogovora dakle izmedju obije strane, savez je obavezan isplacivati mjesecnu platu do kraja prethodno dogovorenog ugovora.
Iz tog razloga bi mu ponudili na dvije godine ugovor, i samim tim bi u slucaju raskida ugovora bilo i manje obestecenje koje bi morali uplatiti na racun Susica.
Kod prijevremenog raskida ukoliko potpiše novi ugovorSteph je napisao/la:Kakvog prijevremenog raskida kada mu je već istekao ugovor?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
zato sto to tako inace ide u BiH, na svim pozicijama u drustvenoj sferi su ljudi koji nisu kompetentni da budu tu, pa tako je i na klupi repke BiH.Ibizevic je napisao/la:Pa zašto Bože, zašto smo zaslužili da ova neznalica ostane![]()
![]()
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Izvještaj ima čak tri stranice , sa velikim zaglavljem i kucano fontom 18-kom da i ovi sa dioptrijom u savezu bolje vide , s tim da je na trecoj strani datum i potpis
Fakat frajer napisa izvjestaj na tri stranice , pa ucenik 3-ceg razreda o izletu napise 2 stranice , a on izvjestaj sa priprema i ucescu na SP na citave 3 stranice , jpj da hoce neko uslikati o okaciti na net
Fakat frajer napisa izvjestaj na tri stranice , pa ucenik 3-ceg razreda o izletu napise 2 stranice , a on izvjestaj sa priprema i ucescu na SP na citave 3 stranice , jpj da hoce neko uslikati o okaciti na net
kako te nije stid susicu, ubleho jedna gnjidava . Molim te bjezi sto dalje od repke i povedi spahica s sobom.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- tyler durden
- Kontakt:
Evo javili mi iz IO , da ne vjerujemo gaziji jer daje pogresne informacije.
Nije istina, eno Safeta u Cheersu pa ga pitaj.Virtu4l je napisao/la:Kod prijevremenog raskida ukoliko potpiše novi ugovorSteph je napisao/la:Kakvog prijevremenog raskida kada mu je već istekao ugovor?
Pa dobro misli se na uslove iz novog ugovora.Steph je napisao/la:Kakvog prijevremenog raskida kada mu je već istekao ugovor? Što je najgore, 2 foruma se primila na ovog trolla.
Btw. javise mi da su se nasli na jednom suskavcu po utakmici, sto su Pape u njegov tim prihvatili. Uslov je bio da i u slucaju prijevremenog raskida Ugovora on nastavi dobijati suskavce do kraja kvalifikacionog ciklusa.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Opstrukcija su takodjer novci. Morao je dodatna primanja preko Germanie ganjati a ovako mu to nece biti potrebno.Principatus je napisao/la:Opstrukcija je u njegovom mozgu, ta opstrukcija je dovela do ostavljanja Kolasinca na klupi protiv Nigerije.ne_znam_ko_sam je napisao/la:ukoliko su ovi zahtjevi tacni, onda je jasno da je imao internu opstrukciju u radu..
Ostavimo na stranu sve neznanje, nerad i kriminal Safeta. Ali ako ovaj lik ostane to ce biti pogubno i po atmosferu okolo reprezentacije. Jasno je da ga dobar dio navijaca ne trpi, djelimicno mrzi, dok ga samo 25% podrzava i to vecinom ljudi koji su u fudbal ne razumiju nego samo povrsinski prate reprezentaciju.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- adriano_leite
- Kontakt:
Tako je! Khaj phice!MuhamedTM je napisao/la:kako te nije stid susicu, ubleho jedna gnjidava . Molim te bjezi sto dalje od repke i povedi spahica s sobom.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Je l' se to sad otvoreno počeo gledati nacionalni ključ i kod izbora selektora?gazijabih je napisao/la:Drugo, savez je kontaktirao Radomira Antica, Boru Milutinovica i Duska Bajevica.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-po ... nje/135476" onclick="window.open(this.href);return false;
Slusajuci ovu izjavu izgleda da on ostaje.
Slusajuci ovu izjavu izgleda da on ostaje.
1946
E da nam je jos ovakvih,,neznalica,,pa da nasu drzavu ovako predstavljaju u svijetu.Kod tebe je izgleda problem sto neko ko u najboljem svijetlu predstavi drzavu pred 2-3 milijarde ljudi je levat.Ostani Sajo u inat levatima.Ibizevic je napisao/la:Pa zašto Bože, zašto smo zaslužili da ova neznalica ostane![]()
![]()
Vidi LakijaStLucky je napisao/la:E da nam je jos ovakvih,,neznalica,,pa da nasu drzavu ovako predstavljaju u svijetu.Kod tebe je izgleda problem sto neko ko u najboljem svijetlu predstavi drzavu pred 2-3 milijarde ljudi je levat.Ostani Sajo u inat levatima.Ibizevic je napisao/la:Pa zašto Bože, zašto smo zaslužili da ova neznalica ostane![]()
![]()
- DukeOfWellington
- Kontakt:
StLucky je napisao/la: E da nam je jos ovakvih,,neznalica,,pa da nasu drzavu ovako predstavljaju u svijetu.Kod tebe je izgleda problem sto neko ko u najboljem svijetlu predstavi drzavu pred 2-3 milijarde ljudi je levat.Ostani Sajo u inat levatima.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.