Reports say Lazio have secured a deal for HajdukSplit keeper Lovre Kalinic in June
Marcheti je donedavno vrijedio 30 miliona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Reports say Lazio have secured a deal for HajdukSplit keeper Lovre Kalinic in June
Kalinić poručio voljenoj Firenci: Ne uspoređujte me s Gomezom, ja sam novi Batistuta.
Kad skontaš koliko su plaćeni igrači u ostalim ligamaIlPrincipino je napisao/la:Nije mi jasno zbog cega ce im Mire. Nije to taj kalibar. Ali et ne bi bilo prvi put da zavrsi neki igrac u ovim klubovima a nije neki igrac.Marca claims Real Madrid & Barcelona battle for ASRoma midfielder Miralem Pjanic
Pazi ti DDRThe top 10 highest paid Italian footballers - Verratti set to sign new deal that will see him be paid 7m.
![]()
Kapiten Milana se takodjer uhljebio
Roma and Genoa are competing for Stephan El Shaarawy. [Gazzetta]
Sampdoria and Napoli are interested in Sevilla's Ciro Immobile. [Gazzetta]
Napoli & Milan want Sampdoria's Roberto Soriano. [Gazzetta]
Martin Caceres, who's contract expires in June, has gained interested from both Inter & Milan. [Gazzetta]
Bologna & Genoa both want Milan's Alessio Cerci. [Gazzetta]
Inter and Juventus are fighting it out to sign Ezequiel Lavezzi. [Gazzetta]
Kako debilan potez majko dragaConfirmed that @Atalanta_BC have sold Maxi Moralez to Mexican club Leon for €5m.
Back page of the Sun Sport claim that MUFC are closing in to sign Lazio's Felipe Anderson for £35m(~€48m)

Top pojacanje DybalaThe top signings in Serie A - what they were signed for & current value.
Flop pojacanje KondogbiaThe flop signings in Serie A - what they were signed for & current value.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.