e ovako prijatelju..posto za tebe znam da volis ovaj nas klub ...a ne kao ovi sto spamaju po drugim temama pa usut i ovdje bace neki post ..cisto da ih ima svugdje..ado-hz je napisao/la:Blekici, Redzepagici, Muce, Baljci i ostali su nas i nastavice zavijati u crno i dalje. Ako mali Dino i radi posteno a necu duse grijesiti jer osjecam da radi, moze on raditi do sutra i lomiti se kad kajmak kupi Irfan. Irfan nam je prodo muda za bubrege i tu je samo da prodaje igrace a ja neznam samo kako to nikome nije jasno. Zasto ljudi malo ne sjednu i ne skontaju, serete po Skori, Hadziji i ostalima, mi (vecina navijaca Sarajeva su obicni seratori koji vole danas a mrze sutra ). Da Hase ustane sad i kaze nevalja Irfan poslali bi ga tobe jarabi u neku stvar i rekli ma sta ti znas. Ja neznam samo jesu li neki ludi, glupi ili dobijaju pare da nekoga ovdje velicaju. Prestao sam pisati skorom na forumu jer nema smisla odavno, a moram reci da Irfana znam licno. Nisam na sjeveru da navijam, jer sam kupio malo skuplju kartu i sjedim u lozama. Sto??? Prvo da pomognem klubu iako znam da nisam puno pomogao jer sam pare dao u dzep nekom drugo (vecinu para) a najmanje klubu i druga stvar upravo da cujem price i upoznam se. Tako da sam upoznao Irfana i sjedio sa njim al bas sa njim tj. do njega stolicu zadnjih 5-6 tekmi, i onako neobavezno kroz pricu izvukao od njega i sta treba da mi kaze i sta ne treba. Mi sto volimo klub dali bi krv za njega, ljudi su dobijali batine, razna ponizenja, nas Vedran glavu izgubio al to smo mi i to je nasa prva i zadna ljubav. Morate shvatiti da je malo takvih danas ljudi koji bi dosli u klub i radili za dobrobit kluba. Dosta ljudi se ovdje ponasa ko papak kad ga treba vara, a on joj slijepo vjeruje jer mu nekad kaze neku finu rijec i da koke pa zaboravi sva **** koja je do tada pojeo. Nek bude Ifran u klubu 100godina boli me racku, ali ja nisam glup da neznam sto je on tu....tu je iz licnog interesa. To nek je svima jasno!!! Mozes ti njemu donijeti 1000 projekata 2010-2014 FKS, ma da se sastane 200 magistara boli njega kita ljudi shvatite to, on je menadzer i njega zanimaju pare. Dosao je tiho u klub, potajno, neprimjetno i sada polako pusta korijene i zida zid. Jednog lijepog dana sjeticete se vi mene pisat cete ovdje i blatiti njega, smisljati bojkote, i kako da ga se rijesite jer ce biti najvece zlo u klubu, samo sto vi to ne zelite, necete, ili se bojite pomisliti na to, a desit ce se prije ili kasnije. Rijetko spominjem komsinice jer ne mislim na njih ali primjer je Amar ma kako mi njega ne volili, iritirao nas ili bilo sta drugo. Kod Amara je sve, Amar sve drzi i kljuceve od svlacionice ako treba, pita se za pare, slucajno i njega znam licno i jednom kad sam prolazio pored stadiona sreo sam ga i pozzz se reko sta ima sta to ti cekas, a on u svom stilu nesto mi je smaslao i neku foru prosuo. Ja sam sjeo da popijem kafu kad za 10 min stize kombi pun opreme, i to je dokaz da on docekuje opremu, broji, i zna sve koliko cega ima a ne pusta da to rade drugi pa da bude manjka i ostalih stvari. I na kraju za razliku od naseg Irfana Amar voli svoj klub i zeli mu da ide naprijed a Ifran voli pare. Kad to skonamo bice nam lakse svima. Pozz

ja tog Irfana ne znam licno..ne serem po Skori a ni po Hadziji..al sta je problem s njima...ne kontam stvarno
pa jel Skoro otisao u 3 ligu jer nije zelio da trpi taj pritisak...Hadziji je istekao ugovor davnih dana i kao sto sam Dino rece i to ne kriju obecavali su mu novi ugovor i na kraju su vidjeli da to nije bas pametan potez u ovom trenutku..i da bi nam samo bio trosak...ljudi shvatite,ovi ljudi su dosta zaduzili klub..mislim na igrace ,al jednostavno vise nisu mogli davati ono sto treba F.K Sarajevu...garantujem da bi vec u ovoj polusezoni ljudi pljuvali po Hadziji,,Pehlicu,Maksumicu i pitali se sto ih i dalje masno placamoo..ti ljudi vise nisu bili spremni niti bi na bilo koji nacin pomogli nasem klubu..

dalje pricas kako taj Irfan radi samo zbog interesa..pa naravno brate da radi,koji to u svijetu covjek ne radi zbog interesa...ja se nadam da ce taj isti Irfan da radi na poboljsanju FKS jer je to i njemu u cilju jer kako ce drugacije ostvarivati jace transferee..
pricas kako Osim ovo ,osim ono...PA Osim je bosanski Mamic odavno i to se zna...
Osim kad je dosao doveo je pola 2 srpske lige i niko mu A nije rekao...Osim prodaje igrace kako hoce ,dovodi koga hoce..zasto mi to isto nebi dopustili Irfanu da zajedno s Jovicem to isto radi...
Sto nijedan strumf kad je Osim dosao i poceo dovoditi..culume,lazare itd itd nije pricao kako on dovodi svoje igrace ,kako ih gura..a tada nisu imali rezultate ...
evo da nam sad ode ova uprava...mogu i ja napsiat nista ne valja a to nije tacno ..
dosta stvari sa ovom upravom krece nabolje ..prvi put se prica o budzetima otvoreno o dugovanjima...nema supljih prica..pa i ako budu dolazili Irfanovi igraci i ako budemo imali rezultate bas me briga ciji su..
spominjes Osima ,kako drzi sve konce kako broji opremu..pa sto to nebi dopustili i ovoj uprave a ne odmah pljuvanje..jasno je i meni da ce Irfan vjerovatno dovoditi svoje igrace i da ce ih on i prodavat..al ako to bude dobro za klub..ako budu dolazile pare i rezultati onda je sve ok..
Irfan zeli biti ono sto je Osim u Zelji..a to je bosanski Mamic..sta vam je ..pricate za Amara,a u Sarajevu nedate nikome da preuzme stvari u svoje ruke..
evo @ad_hz samo mi reci molim te ,sta je to ova uprava do sada zajebala pa je trebamo tjerati i sta ako oni odu ,ko ce to doci..razumjem ja tebe ,toliko puta smo se opekli,al mi nazalost nemamo druge nego vjerovati u ove ljude i nadati se najboljem..
trebamo dopustiti