Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nije do Zvereva ,Busta je fantastican !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nikad frajer neće GS uzeti pa makar da sam mu ja rival na suprotnoj strani. Provocirao bih ga na nacionalnoj osnovi. 
"We need to suffer. And we need to fight."
Vjeruj stavio bih cvaju na tebe !
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Treba reci da Busta igra odlicno,ne treba zaboraviti da je i u onome mecu protiv Novaka bio odlican i trebao servirati za prvi set.
Ali kontam da je osvajac pobjednik iduceg meca,bez obzira koji od ove dvojice ovdje prodje.
Ali kontam da je osvajac pobjednik iduceg meca,bez obzira koji od ove dvojice ovdje prodje.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nije losa ova sto sudi 
Jel ovo ona Marijana Veljovic? Prelijepa je.
Dugo u polufinalu nisam vidio da neko igra ovako preko one stvari, bezvoljno skroz, pa bolje predaj mec covjeku i nemoj se brukat, nije to Coric covjece. Jeste Busta odlican, ali ovo je bar 50% i do Zvereva.
Dugo u polufinalu nisam vidio da neko igra ovako preko one stvari, bezvoljno skroz, pa bolje predaj mec covjeku i nemoj se brukat, nije to Coric covjece. Jeste Busta odlican, ali ovo je bar 50% i do Zvereva.
You'll never walk alone.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Busta ce bit zafrkan u finalu i imat ce 20-30% sanse. Fakt
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 11 sep 2020, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Polufinale Slema 
Onda ce doci onaj idiot i pricati o konkurenciji,pa Rodick ,Davidenko ,Saffin su igracine za ovu djecu
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Davydenko je čista klasa spram ovog šljama od NextGena.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sta kazu Rodick limitiran, nista osim servisa ne zna
#Punoljetstvo
Pa zivota mi preslusao bi vecinu ovog next gena 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Jeste, nije loša ali malo je usta pokvarila kod plastičara izgleda.
Samo je bio yeben onaj run Davydenka 2008-2011, pa skidao je Rafi skalp, Rogeru, Novaka dobio u Sangaju, onda nakon poraza od Federera na AO2010 forma nekako opala, nikad nije bio isti, svakako jedno od najljepših izdanja i definitivno njegov prime, znam da se Rafa najviše patio sa njim, u navedenom periodu 6 puta uzeo Rafu samim tim i vodi u H2H, najviše ga pamtim po reketu bez onog brendinga na njemu (žice nisu imale ništa na sebi kao npr Wilson/Head itd.)
Mentalno su ocajni obojica. Busta je poznat po ovakvim padovima u igri. A Zverev kad krene po peskir, vidi se da se uopste ne osjeca dobro na terenu, kao da ga je neko natjerao.
Medjutim, Medvedev ili Thiem bi unistili Davidenka, Roddicka i ostale kocijase.
You'll never walk alone.
Nije dugo trebalo
jasta biBelieve je napisao/la: ↑11 sep 2020, 23:41Mentalno su ocajni obojica. Busta je poznat po ovakvim padovima u igri. A Zverev kad krene po peskir, vidi se da se uopste ne osjeca dobro na terenu, kao da ga je neko natjerao.
Medjutim, Medvedev ili Thiem bi unistili Davidenka, Roddicka i ostale kocijase.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tako je PCB 
Sad ce Sasha da preokrene 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.