Atrofirace mi ionako nejaki misici.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- farinelli123
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Otkad su pocele ove pripremne utakmice samo sedim ispred kompjutera, rifresujem ovu stranicu, otvaram sve zive stranice na svim mogucim jezicima i citam sve sto ima veze sa Bajernom. Otisao sam u aut, totalno. Ma kakvi, vec sam na atletskoj stazi.
•
fare svaka castfarinelli123 je napisao/la:Otkad su pocele ove pripremne utakmice samo sedim ispred kompjutera, rifresujem ovu stranicu, otvaram sve zive stranice na svim mogucim jezicima i citam sve sto ima veze sa Bajernom. Otisao sam u aut, totalno. Ma kakvi, vec sam na atletskoj stazi.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- farinelli123
- Kontakt:
Nadam se da nije neki sarkazam u pitanju.
A i da jeste, nema veze.
Dangubim samo bijem, bolje da su me banovali, bio bih bolji covek, ovako ostajem petarda.
Dangubim samo bijem, bolje da su me banovali, bio bih bolji covek, ovako ostajem petarda.
•
- anelbavarac
- Kontakt:
Mediji u njemackoj su slozni da je Pep "prelomio" oko formacije i prvih 11 za pocetak Bundeslige.
Naravno vecina ovde je slozna da Javi nije za stopera,da Mandzo zaluzuje mjesto u prvih 11 ali...

Naravno vecina ovde je slozna da Javi nije za stopera,da Mandzo zaluzuje mjesto u prvih 11 ali...

Pogrešan izbor iz nekoliko razloga, a koji glase:anelbavarac je napisao/la:Mediji u njemackoj su slozni da je Pep "prelomio" oko formacije i prvih 11 za pocetak Bundeslige.
-Odbrana na centru i Martinez u njoj ne funkcionišu iz razloga što je prespor prilikom kontre. Njegovi kvaliteti, čitanje igre i fizikalije odgovaraju poziciji štopera, ali u nekom drugom sistemu, ne u ovom u kojem ima sve preduslove za Busquetsovu ulogu.
-Bastian bi trebao na 8 i tako uzeti neku vrstu Xavijeve uloge, biti pokretač napada, a ujedno i osigurač uz Javia.
-Kroos je prespor za ovu igru, ne igra na prvi dodir. Umjesto njega Thiago ili Goetze( zavisi ako hoće da forsira F9, onda Thiago).
-Mario u napad, a ako insistira na F9 onda Goetze. Nikako Muller jer u špicu ( iako sam puno od njega očekivao na pomenutoj poziciji) njegov manjak tehnike uzima danak.
ne znam **** je situacija kad imas ovoliku koncentraciju vrhunskih igraca i onda si prisiljen postavitisvoj sitem ,bez obzira na predhodni koji je jako bio uspjesan ,do ovoga je moralo kad tad doci
hocu sistem sa dva zadnja vezna ,krosonja otu gece in,neosporan je kros i njeg.kvalitet ali je spor za c.veznog ,gocinjo je much more agilniji felksibilniji.
hocu sistem sa dva zadnja vezna ,krosonja otu gece in,neosporan je kros i njeg.kvalitet ali je spor za c.veznog ,gocinjo je much more agilniji felksibilniji.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- schweinsteiger
- Kontakt:
Can presao u Leverkusen,potpisan ugovor na 4 godine s mogucnosti otkupa.
#miasanmia

Danas je ekipa otputovala vozom
Dakle ode nam Can, što je bilo i za očekivati. Izbor (a bome i iznos) nije loš, mada bi bilo bolje da je htio kod nas produžiti. Samo da za par godina onaj bradonja Hol... ne bude glumio Levy-ja
Gdje idu vozovi ovog Napolitanca?

Odbijen Schalke kada su izrazili želju da dovedu Šaćirija.
Vom Jäger zum Gejagten
- gerdmuller
- Kontakt:
Odlican potez uprave u vezi Cana.Ocekujem jos posudbu Weisera a za Contenta mi je sasvim svejedno hoce li biti prodat,hoce ic na posudbu ili hoce li ostat kod nas dok se jos potajno nadam da ce Gustavo ostati.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pise se kako bi Mandzukic i Lewandovski mogli zamijeniti klubove, koliko je to realno ne znam.
Ipak je 5 milja u pitanju stim da se Can može vratiti tek za dvije godine za istu sumu. Vjerujem da će svakom godinom taj iznos biti veći. Primjera radi, u slučaju Carvajala koji je tamo boravio samo godinu 'zaradili' su čitav 1,5 mio. Doveden za 5, a Real je uplatio 6,5 miliona.
Kako god, ako se mali probije (dobio je broj 10) Bayern može biti samo na dobitku te ga vratiti za 2 godine (bez dodatnih troškova).
Iako se Gustavo žalio na bolove u preponama od lanjske OP i naveo kao razlog njegovog neigranja, opet sve miriše na rastanak. Koji bi uzgred rečeno mogao biti mučan iz razloga što se spominje cifra ispod 15 miliona. To je što se tiče veze sa WOB-om, jedino ako Chelsea ili neko treći 'uleti'. Za ovo par dana će se znati više, ne vjerujem da će se nešto odugovlačiti do kraja mjeseca.

Kako god, ako se mali probije (dobio je broj 10) Bayern može biti samo na dobitku te ga vratiti za 2 godine (bez dodatnih troškova).
Iako se Gustavo žalio na bolove u preponama od lanjske OP i naveo kao razlog njegovog neigranja, opet sve miriše na rastanak. Koji bi uzgred rečeno mogao biti mučan iz razloga što se spominje cifra ispod 15 miliona. To je što se tiče veze sa WOB-om, jedino ako Chelsea ili neko treći 'uleti'. Za ovo par dana će se znati više, ne vjerujem da će se nešto odugovlačiti do kraja mjeseca.
[youtube][/youtube]VfL-Manager Klaus Allofs sprach gestern am Rande der Manager-Tagung in Frankfurt mit Bayern-Sportchef Matthias Sammer. „Alles ist möglich“, so Allofs hinterher zur WAZ, „auch, dass die Bayern ihn behalten wollen.“ Eine Entscheidung sei noch nicht gefallen.
Sasvim realna opcija. Lewa je svakako Bayernov igrač (najkasnije do sljedeće sezone) a Slavonac je nešto previše nervozan u zadnje vrijeme.OTNYS_YNWA je napisao/la:Pise se kako bi Mandzukic i Lewandovski mogli zamijeniti klubove, koliko je to realno ne znam.

Vom Jäger zum Gejagten
Ne vidim razlog za ovo ponašanje Mandžukića. Pa sezona nije ni počela, a on se našao ku*čiti Guardioli.
Neće se fino provesti ako se ovo realizuje kao da je upućeno Pepu.
Pa i Džeko već godinu i po kod Mancinija sjedi na klupi i čeka priliku da se pokaže, neće da bježi iz kluba, neće da mu se zamjeri.
Ovo je totalno neprofesionalno ako je upućeno Pepu.
Zašto jedan Gustavo koji je proveo 3 puta više vremena u Bayernu nego on, ne govori ovo Guardioli? Profesionalac je čovjek. Šuti, bori se i igraj.
Nikad ne znaš kad će te zadesiti opet taj trener pa da padneš u njegovu nemilost. Ali, balkanska krv je to, proradi inat u njemu valjda..
Neće se fino provesti ako se ovo realizuje kao da je upućeno Pepu.
Pa i Džeko već godinu i po kod Mancinija sjedi na klupi i čeka priliku da se pokaže, neće da bježi iz kluba, neće da mu se zamjeri.
Ovo je totalno neprofesionalno ako je upućeno Pepu.
Zašto jedan Gustavo koji je proveo 3 puta više vremena u Bayernu nego on, ne govori ovo Guardioli? Profesionalac je čovjek. Šuti, bori se i igraj.
Nikad ne znaš kad će te zadesiti opet taj trener pa da padneš u njegovu nemilost. Ali, balkanska krv je to, proradi inat u njemu valjda..
-
Bundesliga
- Kontakt:
Proradi seljakluk balkanski, a ne inat.DieRoten je napisao/la:Ali, balkanska krv je to, proradi inat u njemu valjda..
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kako je lijepo otvoriti SportSport a doceka te:
Bayern ubjedljivo najbolji tim Evrope

Bayern ubjedljivo najbolji tim Evrope

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- farinelli123
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Je l' ima neko voljan, a da zna Nemacki, da mi u par recenica preprica sta je Pep izjavio? Klip je malo duzi, ali ne mora sve, par recenica samo.
Je l' ima neko voljan, a da zna Nemacki, da mi u par recenica preprica sta je Pep izjavio? Klip je malo duzi, ali ne mora sve, par recenica samo.
•
Oporavljeni Gotze će 99% igrati umjesto Kroosa. Toni je opet crna mačka u ovoj formaciji, prespor je, okreće se ko šleper prilikom prijema lopte. On nije odgovarao ni u sistemu Yupp-a a ne u Pep-ovom.
- roy_makaay
- Kontakt:
Kaže Pepi da su igrači odigrali vrlo dobro prvih 30 minuta,a da ih je sustigao umor jer su igrali dvije noći za redom.Zadovoljan je sa pripremama i sa stavom i zalaganjem igrača.Kaže da je zadovoljan i sa Javiem uzmimajući u obzir da je imao svega 5-6 treninga sa ekipom.Audi cup je najvažniji kompetišnfarinelli123 je napisao/la:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Nakupi se lijepa svota : Can 5 mil , Gomez 20 mil i Petersen 3 mil.Tu su još mogući odlasci Contenta i Gustava.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- gerdmuller
- Kontakt:
Tako je.Napokon da smo poceli nesto zarađivati od prodaje igraca mada para ne nedostaje.Saurman je napisao/la:Nakupi se lijepa svota : Can 5 mil , Gomez 20 mil i Petersen 3 mil.Tu su još mogući odlasci Contenta i Gustava.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.