Pa moguće, mada ne zna niko ni za ovog. Možda je neko preporučio jer ima 18 godina, sad na ljeto puni 19. Očigledno da ima neki vid saradnje, jer se vidi na komunikaciji ko je vidio sliku da momak razgovara s našim i da govori da su klubovi u kontaktu...19fkz21 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 12:22Treba sa ekipom Accra Lions probati uspostaviti neki vid saradnje, dovesti par igrača sumnjam da su skupi a ima ih itekako interesantnih.kolezeljovac je napisao/la: ↑27 maj 2023, 22:51Smiješi nam se novi na ljeto igrač iz Ghane.
Kontakt uspostavljen.Hajr InshAllah
Ili bar sa agencijom koja zastupa Amoaha odrzavati dobar kontakt.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Imam pitanje za sve ovdje koji pišu mimo ovih provokatora i pitara pod lažnim nickovima. Da napustimo temu i da napravimo da li viber, da li wp grupu jer neće raja više da piše ovdje. Ako ima zainteresiranih nek mi se jave u pp... I tamo slobodno možemo i neke stvari pričati koje nisu za javnost..
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Na gostovanje Željo kreće 

-
- Kontakt:
oko vibera ili wp je dosta posla bolje telegram grupu mislim da bi bilo mnogo lakse oko dodavanja clanovakolezeljovac je napisao/la: ↑28 maj 2023, 13:07Imam pitanje za sve ovdje koji pišu mimo ovih provokatora i pitara pod lažnim nickovima. Da napustimo temu i da napravimo da li viber, da li wp grupu jer neće raja više da piše ovdje. Ako ima zainteresiranih nek mi se jave u pp... I tamo slobodno možemo i neke stvari pričati koje nisu za javnost..
- kolezeljovac
- Kontakt:
Može... Eto raja ko je zainteresiran nek se javi...KladuskiManijak je napisao/la: ↑28 maj 2023, 13:14oko vibera ili wp je dosta posla bolje telegram grupu mislim da bi bilo mnogo lakse oko dodavanja clanovakolezeljovac je napisao/la: ↑28 maj 2023, 13:07Imam pitanje za sve ovdje koji pišu mimo ovih provokatora i pitara pod lažnim nickovima. Da napustimo temu i da napravimo da li viber, da li wp grupu jer neće raja više da piše ovdje. Ako ima zainteresiranih nek mi se jave u pp... I tamo slobodno možemo i neke stvari pričati koje nisu za javnost..

-
- Kontakt:
moze, ukoliko napravite smatrajte me medu prvom clanomkolezeljovac je napisao/la: ↑28 maj 2023, 13:17Može... Eto raja ko je zainteresiran nek se javi...KladuskiManijak je napisao/la: ↑28 maj 2023, 13:14oko vibera ili wp je dosta posla bolje telegram grupu mislim da bi bilo mnogo lakse oko dodavanja clanovakolezeljovac je napisao/la: ↑28 maj 2023, 13:07Imam pitanje za sve ovdje koji pišu mimo ovih provokatora i pitara pod lažnim nickovima. Da napustimo temu i da napravimo da li viber, da li wp grupu jer neće raja više da piše ovdje. Ako ima zainteresiranih nek mi se jave u pp... I tamo slobodno možemo i neke stvari pričati koje nisu za javnost..
![]()
TakođeKladuskiManijak je napisao/la: ↑28 maj 2023, 13:19moze, ukoliko napravite smatrajte me medu prvom clanomkolezeljovac je napisao/la: ↑28 maj 2023, 13:17Može... Eto raja ko je zainteresiran nek se javi...KladuskiManijak je napisao/la: ↑28 maj 2023, 13:14
oko vibera ili wp je dosta posla bolje telegram grupu mislim da bi bilo mnogo lakse oko dodavanja clanova
![]()
Ako vas moze neko u životu toliko iznervirat da ne pisete vise negdje onda vas je zivot razmazio.Ja ću da pisem pa makar sam sabom piskaro ali necu dozvolit da radi tamo nekog koga i ne poznajem bjezim.Danas Hamo zabija i u transu ulijece medzu Manijake.
-
- Kontakt:
C'MON ŽELJO, C'MON ŽELJO
Neće vam to biti interesantnom da budete lažni insajderi, stipendisti, da informacije s tik toka, prenose na forum kao istinu. A nekom djetetu dosadno bilo. Pa vi se s lobotomije vratili a ne da neko na viberu čita vaše gluposti. Kakve budale ovdje pišu ovo je strašno.
-
- Kontakt:
KladuskiManijak je napisao/la: ↑28 maj 2023, 13:14oko vibera ili wp je dosta posla bolje telegram grupu mislim da bi bilo mnogo lakse oko dodavanja clanovakolezeljovac je napisao/la: ↑28 maj 2023, 13:07Imam pitanje za sve ovdje koji pišu mimo ovih provokatora i pitara pod lažnim nickovima. Da napustimo temu i da napravimo da li viber, da li wp grupu jer neće raja više da piše ovdje. Ako ima zainteresiranih nek mi se jave u pp... I tamo slobodno možemo i neke stvari pričati koje nisu za javnost..
I ja sam za!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
- kolezeljovac
- Kontakt:
Svi koji su se prijavili a da nisu novi nickovi su dobili link grupe.... Bicu do veceras tu ko zeli da pristupi od prave raje
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 28 maj 2023, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Da vas kole sve stipendira.. dobit će te sendvic i info ko dolazi.al čuj napomena
admine, brisi ove gluposti živ ti nama bio..

Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 28 maj 2023, 14:33, ukupno mijenjano 2 puta.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Napomena: treba vam telegram aplikacija da bi usli preko linkakolezeljovac je napisao/la: ↑28 maj 2023, 14:29Svi koji su se prijavili a da nisu novi nickovi su dobili link grupe.... Bicu do veceras tu ko zeli da prisustupi od prave raje
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Krpiću i Hodžiću ispratite svoje u segundu.
Po gol od obojice
Po gol od obojice

Sto carapa **** ljudima forum. Ohladi malo i pusti se te seljacke price. Iskreno boli me briga za klub i rez al citam aktovno sve pa i ovo. Ljudi odlaze zbog tebe zebe admin treba banovat za stalno.
Dzaba ti kad ne mozes pisati samo citas izvjezstaje grupe i tokolezeljovac je napisao/la: ↑28 maj 2023, 14:32Napomena: treba vam telegram aplikacija da bi usli preko linkakolezeljovac je napisao/la: ↑28 maj 2023, 14:29Svi koji su se prijavili a da nisu novi nickovi su dobili link grupe.... Bicu do veceras tu ko zeli da prisustupi od prave raje
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- kolezeljovac
- Kontakt:
Moze se pisati...NoDi80 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 15:11Dzaba ti kad ne mozes pisati samo citas izvjezstaje grupe i tokolezeljovac je napisao/la: ↑28 maj 2023, 14:32Napomena: treba vam telegram aplikacija da bi usli preko linkakolezeljovac je napisao/la: ↑28 maj 2023, 14:29Svi koji su se prijavili a da nisu novi nickovi su dobili link grupe.... Bicu do veceras tu ko zeli da prisustupi od prave raje
Pise se najnormalnije i ima nas vec 10 a vi se s carapicom perite povazdan
E nez za tu ja imam na viberu i telegramu al samo izvjestaji grupe kad sam clasnku vadio dao im broj teefonakolezeljovac je napisao/la: ↑28 maj 2023, 15:14Moze se pisati...NoDi80 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 15:11Dzaba ti kad ne mozes pisati samo citas izvjezstaje grupe i tokolezeljovac je napisao/la: ↑28 maj 2023, 14:32
Napomena: treba vam telegram aplikacija da bi usli preko linka
Hos i meni poslati dosta mi je ovog forums
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.