Al me zayeba neš sad uštimati da si pitaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 jul 2022, 15:13Burarezu yebo sve ovoShategabri je napisao/la: ↑01 jul 2022, 15:12Boli vas tuki, i u Mostaru ste donji.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 jul 2022, 14:58Sarajevo je bilo prvak u sezoni 1984/85 (skoro svi već znamo zašto)
I onda sljedeće sezone
FK Sarajevo igra protiv nakve Finske ekipe ( u to vrijeme nidje veze ekipa)
I kao jedna velika utakmica bilo je prenosa. Je li istina da je taj poraz najveća blamaža u historiji Jugoslovenskog fudbala. I to sto je najgore svi su to uživo vidjelo
I onda naslovi u novinama![]()
Joj ovo je gore od Moldavskih ekipa
Pozz
Šta tek da pričamo za nekad yu ligu ili sad bh.
Izašli dvije sezone zaredom u Evropu i uzeli kup ni sami ne znaju kako i sad to odmah neka sila.
Idi promjeni avatar
Insajder nas dragi
Ja ti kazem iz prve ruke da ostaje Feđa. Cisto da ne polemisete bezveze, jucer je stvarno bilo klimavo a ponuda vasa je na stolu bila. Danas su vec stvari drugacije
Brat moj dragiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2022, 16:35Ja ti kazem iz prve ruke da ostaje Feđa. Cisto da ne polemisete bezveze, jucer je stvarno bilo klimavo a ponuda vasa je na stolu bila. Danas su vec stvari drugacije
Nisi svjestan koliko je to blizu istini bilo
To sve mozes od gu.zicu obrisat. @zukanovic blage veze o fudbalu nema a uredjuje i halucinira o nekim ciframa.Doktorinho je napisao/la: ↑01 jul 2022, 17:06Nove cijene na transfermarktu, Zrinjski i Sarajevo po €8mil
Cini mi se da su i danas stvari drugacijeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 jul 2022, 16:37Brat moj dragiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2022, 16:35Ja ti kazem iz prve ruke da ostaje Feđa. Cisto da ne polemisete bezveze, jucer je stvarno bilo klimavo a ponuda vasa je na stolu bila. Danas su vec stvari drugacije![]()
PitariVanja8 je napisao/la: ↑01 jul 2022, 18:39Cini mi se da su i danas stvari drugacije![]()
![]()
![]()
Jedino bi Andrej i Daniel trebali biti niže, i da se Ćorluki povisi cijena. I Bilbiju jos bar 300 hiljada gore.