Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Hajde gledaj da poraniš pa da budeš sa nama protiv Uniteda u Sa. 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Jimmy from the hood je napisao/la:Hajde gledaj da poraniš pa da budeš sa nama protiv Uniteda u Sa.
Slobodan sam već da gledamo tekmu zajedno Liverpool - Wolvesi 24. 09. 2011. aBd.
Pare nisu problem, bila sergija

There got to be something for Liverpool big number nine ...
-
- Kontakt:
Dogovoreno, držim te za riječ!
Ma kad su pare bile problem nakon bajrama? Pitaj za 5-6 dana.
Ma kad su pare bile problem nakon bajrama? Pitaj za 5-6 dana.

dom_campbell Dominic Campbell
Sebastian Coates deal is done and dusted. Meanwhile, #LFC have received and rejected a £12m bid from Spurs for Meireles.
Sebastian Coates deal is done and dusted. Meanwhile, #LFC have received and rejected a £12m bid from Spurs for Meireles.
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
-
- Kontakt:
Welcome Coateeeessss !! 

gdje je sastanak i hoćl se prenosit utakmica kada bude 8 kolo liverpool man .utd?
Liverpool odbio ponudu Chelsea za Meirelesa
Liverpool je danas odbio ponudu Chelsea za portugalskog veznjaka Raula Meirelesa.
Citavo ljeto Chelsea namjerava dovesti Meirelesa ,ali LIverpool ga ne zeli pustiti.Chelsea je danas jos jednom pokusao ,ali je LIverpool ponovo odbio njihovu ponudu.Ovaj put Chelsea je davao 7 milijuna funti + Yossia Benayouna za Meirelesa.
Liverpool je to glatko odbio i cini se kako ce Portugalac ipak ostati na Anfieldu.Chelsea ce do kraja prijelaznog roka prodati bivseg 'Redsa' Benayouna koji vise nema mjesta u njihovoj ekipi.Za njega se interesiraju brojni klubovi ,a najkonkrentiji je Asrenal.
Izraelac je u Liverpoolu proveo 3 sezone i prosle sezone je otisao u Chelsea ,ali je tamo odigrao samo 10 utakmica ,ponajvise zbog povrede.Chelsea izgleda namjerava nastaviti svoju politiku dovodjenja igraca iz Liverpoola ,ali cini se kako to sa Meirelesom nece uspjeti.
Kenny je svjestan njegovih kvaliteta i nece ga se tako lako odreci.Trenutno je Meireles ozljedjen i nije nastupio u zadnjoj utakmici protiv Boltona u Premiershipu.
Navodno je Chelsea nudio i 12 miliona funti.
Najvjerovatnije da će Raul ostati.
Ngog i Joe Cole uskoro odlaze
Liverpool ce u naredna 24 sata vjerojatno ostati bez dvojice igraca.
Svoje kofere spakovali su Joe Cole i David Ngog koji ce klub ubrzo napustiti.Bolton ce dovesti Ngoga za 4 milijuna funti ,dok ce Joe Cole otici na posudbu.Njegova nova destinacija trebao bi biti francuski prvak Lille.
Iako se govorilo kako ce Cole otici u Tottenham ili QPR od toga izgleda nece biti nista.Njegov novi klub bit ce Lille s kojim je vec stupio u kontakt i jos su ostale samo formalnosti.
Cole se na Anfieldu nije uspio probiti u prvu postavu ,a kod Kennya Dalglisha vise nema mjesta u timu tako da je odlazak najbolje rjesenje i za njega i za klub.Ista je stvar i sa Davidom Ngogom koji ce svoju srecu pokusati naci u Boltonu.
Ova dva transfera trebala bi biti zavrsena u sljedeca 24 sata.Uz odlazak pomenutog dvojca ,jos se ocekuje odlazak Poulsena,Degena i golmana Jonesa.
Liverpool je danas odbio ponudu Chelsea za portugalskog veznjaka Raula Meirelesa.
Citavo ljeto Chelsea namjerava dovesti Meirelesa ,ali LIverpool ga ne zeli pustiti.Chelsea je danas jos jednom pokusao ,ali je LIverpool ponovo odbio njihovu ponudu.Ovaj put Chelsea je davao 7 milijuna funti + Yossia Benayouna za Meirelesa.
Liverpool je to glatko odbio i cini se kako ce Portugalac ipak ostati na Anfieldu.Chelsea ce do kraja prijelaznog roka prodati bivseg 'Redsa' Benayouna koji vise nema mjesta u njihovoj ekipi.Za njega se interesiraju brojni klubovi ,a najkonkrentiji je Asrenal.
Izraelac je u Liverpoolu proveo 3 sezone i prosle sezone je otisao u Chelsea ,ali je tamo odigrao samo 10 utakmica ,ponajvise zbog povrede.Chelsea izgleda namjerava nastaviti svoju politiku dovodjenja igraca iz Liverpoola ,ali cini se kako to sa Meirelesom nece uspjeti.
Kenny je svjestan njegovih kvaliteta i nece ga se tako lako odreci.Trenutno je Meireles ozljedjen i nije nastupio u zadnjoj utakmici protiv Boltona u Premiershipu.
Navodno je Chelsea nudio i 12 miliona funti.
Najvjerovatnije da će Raul ostati.

Ngog i Joe Cole uskoro odlaze
Liverpool ce u naredna 24 sata vjerojatno ostati bez dvojice igraca.
Svoje kofere spakovali su Joe Cole i David Ngog koji ce klub ubrzo napustiti.Bolton ce dovesti Ngoga za 4 milijuna funti ,dok ce Joe Cole otici na posudbu.Njegova nova destinacija trebao bi biti francuski prvak Lille.
Iako se govorilo kako ce Cole otici u Tottenham ili QPR od toga izgleda nece biti nista.Njegov novi klub bit ce Lille s kojim je vec stupio u kontakt i jos su ostale samo formalnosti.
Cole se na Anfieldu nije uspio probiti u prvu postavu ,a kod Kennya Dalglisha vise nema mjesta u timu tako da je odlazak najbolje rjesenje i za njega i za klub.Ista je stvar i sa Davidom Ngogom koji ce svoju srecu pokusati naci u Boltonu.
Ova dva transfera trebala bi biti zavrsena u sljedeca 24 sata.Uz odlazak pomenutog dvojca ,jos se ocekuje odlazak Poulsena,Degena i golmana Jonesa.

FK Pjetlovi
Prvo okupljanje ce bit u Tuzli 10-og septembra (utakmica protiv stokea) drugo okupljanje je zakazano za derbi tj. 16-og oktobra, Jel tako Jimmy ? nesto me ne sluzi pamćenjearmin789 je napisao/la:gdje je sastanak i hoćl se prenosit utakmica kada bude 8 kolo liverpool man .utd?

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
15. ne 16. (oktobar)Stivi_Dzi je napisao/la:Prvo okupljanje ce bit u Tuzli 10-og septembra (utakmica protiv stokea) drugo okupljanje je zakazano za derbi tj. 16-og oktobra, Jel tako Jimmy ? nesto me ne sluzi pamćenjearmin789 je napisao/la:gdje je sastanak i hoćl se prenosit utakmica kada bude 8 kolo liverpool man .utd?To drugo okupljanje je u Sarajevu.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- the scouser
- Kontakt:
Moze li neko postaviti link te grupe,pa da se detaljno informisem kad dođe vrijeme ? Hvala.Carlo je napisao/la:15. ne 16. (oktobar)Stivi_Dzi je napisao/la:Prvo okupljanje ce bit u Tuzli 10-og septembra (utakmica protiv stokea) drugo okupljanje je zakazano za derbi tj. 16-og oktobra, Jel tako Jimmy ? nesto me ne sluzi pamćenjearmin789 je napisao/la:gdje je sastanak i hoćl se prenosit utakmica kada bude 8 kolo liverpool man .utd?To drugo okupljanje je u Sarajevu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
http://www.facebook.com/groups/37595689 ... 598524983/" onclick="window.open(this.href);return false;the scouser je napisao/la:Moze li neko postaviti link te grupe,pa da se detaljno informisem kad dođe vrijeme ? Hvala.Carlo je napisao/la:15. ne 16. (oktobar)Stivi_Dzi je napisao/la: Prvo okupljanje ce bit u Tuzli 10-og septembra (utakmica protiv stokea) drugo okupljanje je zakazano za derbi tj. 16-og oktobra, Jel tako Jimmy ? nesto me ne sluzi pamćenjeTo drugo okupljanje je u Sarajevu.
Tu imaš sve o eventu, a ovo je link grupe:
http://www.facebook.com/groups/37595689982/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je Suarez objavio preko svog facebook profila.
I want to welcome Coates, partner in the uruguayan team, friend and great player who just signed for Liverpool! WELCOME!

I want to welcome Coates, partner in the uruguayan team, friend and great player who just signed for Liverpool! WELCOME!
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- the scouser
- Kontakt:
Daleko je do Tuzle,ali eto cekacu taj event u Sarajevu kad budemo protiv Uniteda igrali. Btw znao sam da je Kristić fan LiverpoolaCarlo je napisao/la:http://www.facebook.com/groups/37595689 ... 598524983/" onclick="window.open(this.href);return false;the scouser je napisao/la:Moze li neko postaviti link te grupe,pa da se detaljno informisem kad dođe vrijeme ? Hvala.Carlo je napisao/la:
15. ne 16. (oktobar)
Tu imaš sve o eventu, a ovo je link grupe:
http://www.facebook.com/groups/37595689982/" onclick="window.open(this.href);return false;

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Spori su ovi urednici s našeg sajta, nikako da okače vijestHan!$;Lfc je napisao/la:Ovo je Suarez objavio preko svog facebook profila.![]()

I Twitter profila...Han!$;Lfc je napisao/la:Ovo je Suarez objavio preko svog facebook profila.![]()

@luis16suarez
luis suarez
I want to welcome Coates, partner in the uruguayan team, friend and great player who just signed for Liverpool!...

http://www.facebook.com/pages/Luis-Suar ... 6666571743" onclick="window.open(this.href);return false;
Još sutra da odu neki igrači i dođe jedan napadač i to je to.
FK Pjetlovi
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... n-transfer" onclick="window.open(this.href);return false;
Napokoooooonnnnnnnn.
Napokoooooonnnnnnnn.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- reds_forever
- Kontakt:
Uh, kako me obradova sa ovim

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
I TO NA BAJRAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Pa kad je prije izbaci i ja kren'o.

Ma divota,ni mi navijači sami ne bi bolje odradili ovaj prelazni rok.Još večeras/sutra da odu N'Gog i Cole i dođe još jedan igrač i to je to.

Samo bi mogao Poulsen upropastiti transfer ako ne prihvati uvjete ovih...

FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.