Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ali pazi pacijenata u euforiji poslije dva losa seta Zvereva zakljucuju da bi drvosjeca Roddick negdje dominirao
Ne postoji era tenisa u kojojb i on bio relevantan osim one rupe u kojoj je lazni goat dominirao njega i ostale limitirane kvazitenisere.
Rekoh ja, yebo Federera i Roddicka, ta će oni 
samo se cekao idiot
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Očekivan komentar japtarda
Pa vec si bio tu sta se cekalo?
E cuj Roddick
E cuj Roddick
Njega su u sumi odgojili majke mi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja sam ubjedje da ce Zverev ovo okrenuti 
Uvijek jaki argumenti Fedtarda, rodjen u sumi, idiot, vakav, nakav, sve to jer im saspes istinu u lice. Aristokracija i gospoda iz grada
iz daleka se vide maniri..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nazvao si ljude pacijentima. Ocekivana je bila takva reakcija brata dele
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jeste ako citas diskusiju samo od te straniceBosniaBoston je napisao/la: ↑12 sep 2020, 00:03Nazvao si ljude pacijentima. Ocekivana je bila takva reakcija brata dele
Postao je samo malo aktivniji i agresivniji i odmah puno bolje to izgleda za Nijemca.
Sad je vec vrlo moguc preokret.
Sad je vec vrlo moguc preokret.
You'll never walk alone.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kako ga zveknu busta i lud se napravi 
pa dobar mec na kraju, ima finih razmjena i nije dosadno.. ovim novim generacijama pomalo fali doza drskosti i zelje da postanes dio najvecih imena ovog sporta, prvi od ovih mladih igraca koji izgradi i stvori u sebi takav mentalitet bice na konju.. talenat je neosporan kod ovih momaka, a u ovom sportu je 70% psiha faktor uspjeha
pa dobar mec na kraju, ima finih razmjena i nije dosadno.. ovim novim generacijama pomalo fali doza drskosti i zelje da postanes dio najvecih imena ovog sporta, prvi od ovih mladih igraca koji izgradi i stvori u sebi takav mentalitet bice na konju.. talenat je neosporan kod ovih momaka, a u ovom sportu je 70% psiha faktor uspjeha
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 12 sep 2020, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ma glupan obicni.
Citav teren ima i tacno po sredini, lopta bi cak mozda i u aut isla.
A i prije toga ga pogodio jednom. Ciganski bas.
You'll never walk alone.
Ima pravo da udara gdje hoce, osim toga Zverev se zaustavio sam, nije ga bas htio pogoditi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Oćemo i njemu default?QUARTERBACK je napisao/la: ↑12 sep 2020, 00:59kako ga zveknu busta i lud se napravi
Ima, ali je nesportski, posebno ako si to vec uradio jednom. Okej, prvi put je bila nesto drugacija situacija, ali ovo je otvoreni forehand i vidio je da se ovaj krece prema srednjem dijelu terena i tacno u njega. Da ga nije pogodio, vrlo moguce da bi aut bio, sto sve govori.
Velika je razlika izmedju Zvereva koji je psihicki na terenu i Zvereva koji nije psihicki na terenu.
Ovako kako trenutno igra, i u finalu ima dobre sanse.
You'll never walk alone.
Koja komedija
Čim pusti ruku, oslobodi se pritiska i počne jače udarat druga je to priča. Nikako da skonta da ne može pimplat po loptici 3 metra iza linije s ovakvom
skeletnom građom i visinom od dva metra. Tehnika mu je takva da može i mora biti taj koji će odlučnije igrati i ići po poen a ne čekat sudbinu i dopuštati da te Busta razvlači ko slinu od ćoška do ćoška.
Samopouzdanje je i dalje najveći neprijatelj. Značit će mu ovaj preokret, kako za finale tako i za nastavak karijere. Ako ništa drugo, pokazao je karakter i šampionski gen
skeletnom građom i visinom od dva metra. Tehnika mu je takva da može i mora biti taj koji će odlučnije igrati i ići po poen a ne čekat sudbinu i dopuštati da te Busta razvlači ko slinu od ćoška do ćoška.
Samopouzdanje je i dalje najveći neprijatelj. Značit će mu ovaj preokret, kako za finale tako i za nastavak karijere. Ako ništa drugo, pokazao je karakter i šampionski gen
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bolje za samo finale je Zverev, ali opet on ako ne poradi na nekim psihološkim stvarima teško da će ikad ostvariti zacrtano i planirano za šta sigurno ima kvalitet. Mišljenja sam kad bi se izbacio element mentalne prirode da bi već sad imao 3-4 titule GS, ali kao i sve i to se da navježbati.
Vrijeme mu i prolazi, biće sigurno prilike za 3-4 godine opet igrati finale ali on mora raditi na sebi kao Thiem da bi povećavao šanse za uspjeh. Ferrer mu je dobra podloga.
Vrijeme mu i prolazi, biće sigurno prilike za 3-4 godine opet igrati finale ali on mora raditi na sebi kao Thiem da bi povećavao šanse za uspjeh. Ferrer mu je dobra podloga.
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.