Premijer liga BiH - aktuelno

Sjevernokorejskipas
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Sjevernokorejskipas » 01 jul 2022, 19:10

Sve prodati i povisiti penzije....

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 jul 2022, 20:33

slika

Hvala Josipe za sve

ON JE LUD
ON JE JAK
ON JE ZELJIN MANIJAK

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 01 jul 2022, 20:48

Victor je napisao/la:
01 jul 2022, 13:21
Miljacka je napisao/la:
01 jul 2022, 12:57
dejavu je napisao/la:
01 jul 2022, 12:20

ma 100x ispricana prica, na silu wannabe carsija je njihova a svi sa kobilja glave, blagovaca, hotonja i ugljesica :rol:

Je li se ti stidiš Manijaka iz navedenih naselja? Samo nemoj napisati kako ih nema tamo, molim te. :D
Kad vec nema desavanja da malo protabirimo :D

Nisam vise odavno u toku niti znam toliko mladje raje, ali u moje vrijeme dominatno pitarska naselja su bila od ciglana prema vogosci, nasa standardno od pofalica prema ilidzi...

Niti je to sta lose niti bilo sta negativno, al cinjenica je da cam je bruku vidjenijih likova bilo sa KG, Ilijasa i Vogosce ..tako je kako je

Carsija i centar su vazda bili pola pola. U svakoj generaciji imao si vidjenije pripadnike i jedne i druge grupe i sa Bistirka i vratnika i bjelava :D Koliko god glupo bilo vase svojatanje tih podrucja tako je glupo i ako neko nas to radi..ista stvar i sa Dobrinjom

Sad mozda cu lupit al iz moje perspektive jedna promjena koju sam primjetio pred kraj svog aktivnog navijackog staza je povrcanje broja pitara na Cvili i otoci, mozda ih je bilo i prije al posto sam iz centra nisam obraco paznju :D
Ja koliko znam postoji podgrupa Manijaka iz Vogošće i dan danas. U svim naseljima koje je @dejavu nabrojao i pokušao, ali samo pokušao da nas uvrijedi, postoje i Manijaci, pa me zanimalo je li se on stidi tih momaka jer je po njemu to neka sramota s obzirom da ismijava ljude koji dolaze iz tih naselja, samo to. Ali vješto izbjegava odgovor. Meni nikakva sramota nije što u tim naseljima ima naših momaka, čak naprotiv.

A oko ove izlizane fraze sa KG je smiješno i raspravljati. U Ilijašu takođe imaš ekipu Manijaka i uvijek si je i imao. Centar je uvijek bio naš i o tome je također smiješno raspravljati. Da nije, Manijaci ne bi koristili svaku priliku kada se pojave u istom da bace neku fotku i pokažu svima kako su prošetali ili bili u centru grada k'o da su u centru Moskve.

Vidiš kako je i sam @dejavu odmah požurio da snimkom sa proslave stotog rođendana ili čega već nešto nekome dokaže. :lol:

Na dan derbija sigurno nećeš vidjeti po dva-tri-pet navijača željezničara kako piju pivo/kafu/sok. Kao što nećeš ni dva-tri-pet navijača Sarajeva na Grbavici, logično. Samo grupno i uz veliku mogućnost frke.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 01 jul 2022, 20:50

Zna neko za koga je Mujan Tonci potpisao?

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 jul 2022, 21:25

Zukanovic je napisao/la:
01 jul 2022, 20:50
Zna neko za koga je Mujan Tonci potpisao?

slika

Znas li ti sta o ovom spicu
@Zuka Pitaru
DT
SPIC

MOZE U PP
NEMOJ OVDJE

NARAVNO AKO ZNAS ISTA O NJEMU I AKO HOCES MO POSLAT U PP

zutimarker
Kontakt:

Post Postao/la zutimarker » 01 jul 2022, 22:02

Miljacka je napisao/la:
01 jul 2022, 20:48
Victor je napisao/la:
Miljacka je napisao/la:

Je li se ti stidiš Manijaka iz navedenih naselja? Samo nemoj napisati kako ih nema tamo, molim te. :D

Nisam vise odavno u toku niti znam toliko mladje raje, ali u moje vrijeme dominatno pitarska naselja su bila od ciglana prema vogosci, nasa standardno od pofalica prema ilidzi...

Niti je to sta lose niti bilo sta negativno, al cinjenica je da cam je bruku vidjenijih likova bilo sa KG, Ilijasa i Vogosce ..tako je kako je

Carsija i centar su vazda bili pola pola. U svakoj generaciji imao si vidjenije pripadnike i jedne i druge grupe i sa Bistirka i vratnika i bjelava :D Koliko god glupo bilo vase svojatanje tih podrucja tako je glupo i ako neko nas to radi..ista stvar i sa Dobrinjom

Sad mozda cu lupit al iz moje perspektive jedna promjena koju sam primjetio pred kraj svog aktivnog navijackog staza je povrcanje broja pitara na Cvili i otoci, mozda ih je bilo i prije al posto sam iz centra nisam obraco paznju :D
Ja koliko znam postoji podgrupa Manijaka iz Vogošće i dan danas. U svim naseljima koje je @dejavu nabrojao i pokušao, ali samo pokušao da nas uvrijedi, postoje i Manijaci, pa me zanimalo je li se on stidi tih momaka jer je po njemu to neka sramota s obzirom da ismijava ljude koji dolaze iz tih naselja, samo to. Ali vješto izbjegava odgovor. Meni nikakva sramota nije što u tim naseljima ima naših momaka, čak naprotiv.

A oko ove izlizane fraze sa KG je smiješno i raspravljati. U Ilijašu takođe imaš ekipu Manijaka i uvijek si je i imao. Centar je uvijek bio naš i o tome je također smiješno raspravljati. Da nije, Manijaci ne bi koristili svaku priliku kada se pojave u istom da bace neku fotku i pokažu svima kako su prošetali ili bili u centru grada k'o da su u centru Moskve.

Vidiš kako je i sam @dejavu odmah požurio da snimkom sa proslave stotog rođendana ili čega već nešto nekome dokaže. :lol:

Na dan derbija sigurno nećeš vidjeti po dva-tri-pet navijača željezničara kako piju pivo/kafu/sok. Kao što nećeš ni dva-tri-pet navijača Sarajeva na Grbavici, logično. Samo grupno i uz veliku mogućnost frke.
Daj bolan pusti se price, uradite nesto ko grupa spavate vec 2 godine

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 01 jul 2022, 22:10

Fudbalski savez Republike Srpske usvojio je odluku sa kojom će rješiti sve nedoumice oko ulaska u Premijer ligu BiH u slučaju da se ponovo dogodi da prvak ne dobije licencu za učešće u elitnom rangu bh. fudbala.

U propozicijama takmičenja za sezonu 2022/2023 stajaće član prema kojem će se u slučaju da prvak odustane od plasmana u Premijer ligu ili ne dobije licencu za Premijer ligu BiH igrati baraž utakmica drugoplasirane ekipe i ekipe iz FSRS koja ispada iz Premijer lige.

Ukoliko se, kao ove sezone, dogodi da dvije ekipe ispadaju, onda će bolje plasirana ekipa Premijer lige igrati protiv drugoplasirane ekipe Prve lige. Istovremeno, ako niko ne bude ispao iz Premijer lige, onda najbolja sljedeća ekipa po plasmanu koja ima licencu ide u Premijer ligu.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 01 jul 2022, 23:08

zutimarker je napisao/la:
01 jul 2022, 22:02

Daj bolan pusti se price, uradite nesto ko grupa spavate vec 2 godine
Svoj ti pos'o
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 jul 2022, 23:22

Stvarno ismijavanje pojedinih dijelova grada je odron pameti. Lokalizam između bosanskih gradova (tipa SA vs TZ vs ZE vs MO itd) je odavno postao smiješan, a lokalizam unutar jednog grada je velika glupost.
Neko ko je sa mejtaša ili višnjika je ko biva po defaultu bolji čovjek i veći navijač od onog sa dobrinje ili mojmila :crazy: kako da ne.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 01 jul 2022, 23:24

Spavali ste i vi godinama. Oscilacije su normalna stvar.
Polako, sve ce se zarotirati prije ili kasnije, ko i svaki put do sada.
- FKS -

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 01 jul 2022, 23:34

O kakvoj grupi pričamo? 100 navijača na sjeveru i to jedva

Ultrasi i Horde Zla ko braća, izazovu belaj i pun trk nazad.
Svi znamo ko je broj 1!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 01 jul 2022, 23:54

Mamba21 je napisao/la:
01 jul 2022, 23:34

Svi znamo ko je broj 1!

Koliko ja znam vi ste ugaseni davnih dana. :bih:
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 01 jul 2022, 23:55

19BordoBijeli46 je napisao/la:
01 jul 2022, 23:54
Mamba21 je napisao/la:

Svi znamo ko je broj 1!

Vidjeli smo na Grbavici ko je ugašen...
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 01 jul 2022, 23:56

Mamba21 je napisao/la:
01 jul 2022, 23:55
19BordoBijeli46 je napisao/la:
01 jul 2022, 23:54
Mamba21 je napisao/la:

Svi znamo ko je broj 1!

Vidjeli smo na Grbavici ko je ugašen...
Pitaj UF ko je ugasen.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 02 jul 2022, 06:31

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
01 jul 2022, 19:01
Mamba21 je napisao/la:
01 jul 2022, 15:16
Jel ovo cirkusant uradio cijene na tm? :urnebes:

slika
Jedino bi Andrej i Daniel trebali biti niže, i da se Ćorluki povisi cijena. I Bilbiju jos bar 300 hiljada gore.
U Borcu Begic najskuplji, covjek nije odigrao pola sezone prosle. Znaci nidje veze. Ove cijene igraca Sarajeva necu komentarisati.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 02 jul 2022, 07:06

Koji idiot je ovo pravio?

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 02 jul 2022, 08:24

Simpatizer je napisao/la:
02 jul 2022, 07:06
Koji idiot je ovo pravio?
Ma ovaj Zukanovic klasicni levat . Produžena ruka par klubova da im nabija cijenu igrača za prodaju . I sto je najgore portali prenose njegove cijene koda je on neki stručnjak u određivanju , a on to ofrlje i za koga navija .
Momak je sramota foruma , očigledno da prati košarku a ne fudbal.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 02 jul 2022, 10:02

Miljacka je napisao/la:
01 jul 2022, 20:48
Victor je napisao/la:
Miljacka je napisao/la:

Carsija i centar su vazda bili pola pola. U svakoj generaciji :D imao si vidjenije pripadnike i jedne i druge grupe i sa Bistirka i vratnika i bjelava :D Koliko god glupo bilo vase svojatanje tih podrucja tako je glupo i ako neko nas to radi..ista stvar i sa Dobrinjom

ne izbjegavam ja odgovor, nego ne visim na forumu a i opcenito glupo mi je o tome pisati a nije da ni nismo vec milion puta diskutovali na slicnu temu.

al evo da i s tobom promuhabetim. Naravno da nemam nista protiv tih naselja, imam protiv mentalnog razmisljanja pa sigurno 90% vasih navijaca koji nisu ni blizu carsije a koji se vode politikom da je njihova. dok sa druge strane itekako imas nasih navijaca evo konkretno baci nekad pogled kod zanatlija vidi koji grbovi su unutra 😁 ali nisu toliko iskompleksirani tom pricom i svojatanjem kao sto su vasi. Pa i o centru ta prica da vas ima vise nije tacna ni blizu, pa ako si imalo upucen znao bi koliko raje gore oko koseva, skenderiji, iznad skenderije, m dvoru bjelavama itd navija za nas. Pricam o simpatizerima, ali i o aktivnim navijacima. Meni ne mozete tu pricu prosipati :D

ja znam da je vama mjesto okupljanja nabacio veliki kompleks oko tih teritorija, ali nece mi njih velika vecina pricati kako je to njihova a dodju tu pored utakmice samo petkom ili subotom. sa druge strane naravno da ima vasih, ali siguran sam da od njih neces nikad cuti pricu slicnu svojatanja i kompleksa (osim mozda ovih hc koji idu glsvom kroz zid) jer vrlo dobro znaju gdje koga ima, poenta mog ‘prozivanja’ :bih:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 02 jul 2022, 10:26

Pa evo, naveo sam ti slučaj i kada su utakmice, zanemarimo grupe skroz. Nikad nećeš vidjeti u gradu simpatizere željezničara prije utakmice i ne samo prije derbija, nego bilo koje utakmice. Osim kad su evropske i kad ide i kunto i panto. Što ne znači da smo mi kao nešto superiorniji ili šta se već pokušava prezentovati. To su gluposti. Ja sam ponosan kad vidim da navijači Sarajeva iz drugih gradova dolaze na utakmice i skidam kapu tim ljudima i definitivno će uvijek imati moje poštovanje jer im je svaka utakmica gostujuća.

To si u pravu, ima željovaca i po ovim naseljima u gradu, baš kao što imaš i navijača Sarajeva po Grbavici, Dobrinji itd. itd., ali u manjini. Po meni je veći kompleks koristiti svaku situaciju kada si u gradu i baciti neku sliku ili video da svi vide kako i vas ima u gradu. Ne postoji nijedno naselje u Sarajevu ili okolini koje 100% "pripada" nekome. Ja nigdje nisam napisao da vas nema nikako u centru, ali da ste u manjini, u manjini ste.

Malo si pretjerao s tih 90%, ali hajde nema veze, kontam šta hoćeš reći :D

Dobri u dobru
Zli u zlu

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 02 jul 2022, 10:32

Cijelokupno Zeljo ima najvise navijaca.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, relativizam i 35 gostiju.