FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jesi ti negativan frajer bog te
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
U vrijeme ovih virusa, najbolje je biti negativan
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Šuti obavjestajac, džaba sto si ispravljao post zapisani trag je ostao...RajaBa1983 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 21:40
Morto ne može PASTI
on je naš Mile Đukanović
100 godina je na vlasti
najbolji moderator
Mora da te tvoj king nagrdio kako ne znas ime jednog Predsjednika...

-
- Kontakt:
Ovi nasi tačno čitaju forum
Ja jucer spomenu vješalicu i danas vješalica na stranici
Ja jucer spomenu vješalicu i danas vješalica na stranici

Od prvenstva nema nista. Kod nas virus tek krece svidjalo se to nama ili ne. Poslije ove pauze klubovi bi morali opet pripreme odradjivati a za to nema vremena, tu su i ugovori, tu je sljedeca sezona, evropska takmicenja itd.
Ostajte zdravo svi,
SAAAAAMPIONI

Ostajte zdravo svi,
SAAAAAMPIONI
NEMA NAZAD
E jbt

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- ElCartel11
- Kontakt:
Bice kako UEFA odluci i nikako drugacije.holyman je napisao/la: ↑18 mar 2020, 01:09Od prvenstva nema nista. Kod nas virus tek krece svidjalo se to nama ili ne. Poslije ove pauze klubovi bi morali opet pripreme odradjivati a za to nema vremena, tu su i ugovori, tu je sljedeca sezona, evropska takmicenja itd.
Ostajte zdravo svi,
SAAAAAMPIONI![]()
Ja se samo nadam, da ovo sranje sa virusom sto prije prodje i da nastavimo živjeti normalnim zivotom

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahhahhahahah ma u karanteni sam pa me vuče na dvosmisleno.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ovo neki novi izraz kad povučeš na jednu, pa kontrirašAlfredNobel je napisao/la: ↑18 mar 2020, 02:40
Hahahahhahhahahah ma u karanteni sam pa me vuče na dvosmisleno.![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- AlfredNobel
- Kontakt:
To se kod nas u selu kaže twist.Derdiyok je napisao/la: ↑18 mar 2020, 02:46Ovo neki novi izraz kad povučeš na jednu, pa kontrirašAlfredNobel je napisao/la: ↑18 mar 2020, 02:40
Hahahahhahhahahah ma u karanteni sam pa me vuče na dvosmisleno.![]()
![]()

Ti si brat, sve ti kontaš, a ne ko di marija i ostali.
-
- Kontakt:
Ko te je zatvorio? Zena ili hecimi?AlfredNobel je napisao/la: ↑18 mar 2020, 02:40Hahahahhahhahahah ma u karanteni sam pa me vuče na dvosmisleno.![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
A hecimi moj ti.. 
Korona je dobar izgovor za jednog streamaša, jer sam derbi i euro navijač.

Korona je dobar izgovor za jednog streamaša, jer sam derbi i euro navijač.

-
- Kontakt:
Dobro je da nije zena. Njih ne moras slusati 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cilj je spasiti sva prvenstva, ali i Ligu prvaka i Europa ligu odigrati do kraja zbog čega bi se elitno klupsko takmičenje moglo igrati u do sada nezamislivom terminu.
Preostali ligaški i kup mečevi, te susreti Lige prvaka i Europa lige se moraju kompletirati u maju i junu pa UEFA razmišlja da se Liga prvaka i Europa liga igraju nedjeljom, dok bi se prvenstva igrala radnim danima po ubrzanom tempu.
Najugroženija je Italija gdje se mora odigrati 12 kola Serije A plus zaostale utakmice, Bundesligi i Premiershipu je ostalo po devet kola. U Premijer ligi BiH je ostalo još 11 kola plus polufinala i finale Kupa.
UEFA-in cilj je da se finale Europa lige održi 24. jjuna u Gdnjacku, a ono Lige prvaka tri dana kasnije u Istanbulu. Gazzetta dello Sport piše kako su već određene alternative.
Plan B za odigravanje finalnih utakmica su londonski Wembleyju i rimski Olimpico. Riječ je o stadionima gdje se trebalo Evropsko prvenstvo.
Najoptimističniji datum za "restart" je 14. april što znači da bi se za završetak sezone imalo 10 slobodnih vikenda i 9 slobodnih srijeda. Ukoliko bi se ponovo s fudbalom počelo 5. maja onda bi se vjerovatno igrao "final four" za osvajača Lige prvaka i Europa lige.
Preostali ligaški i kup mečevi, te susreti Lige prvaka i Europa lige se moraju kompletirati u maju i junu pa UEFA razmišlja da se Liga prvaka i Europa liga igraju nedjeljom, dok bi se prvenstva igrala radnim danima po ubrzanom tempu.
Najugroženija je Italija gdje se mora odigrati 12 kola Serije A plus zaostale utakmice, Bundesligi i Premiershipu je ostalo po devet kola. U Premijer ligi BiH je ostalo još 11 kola plus polufinala i finale Kupa.
UEFA-in cilj je da se finale Europa lige održi 24. jjuna u Gdnjacku, a ono Lige prvaka tri dana kasnije u Istanbulu. Gazzetta dello Sport piše kako su već određene alternative.
Plan B za odigravanje finalnih utakmica su londonski Wembleyju i rimski Olimpico. Riječ je o stadionima gdje se trebalo Evropsko prvenstvo.
Najoptimističniji datum za "restart" je 14. april što znači da bi se za završetak sezone imalo 10 slobodnih vikenda i 9 slobodnih srijeda. Ukoliko bi se ponovo s fudbalom počelo 5. maja onda bi se vjerovatno igrao "final four" za osvajača Lige prvaka i Europa lige.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Zavrsit ce se prvenstva, nema sanse da se igra. Fudbaleri diljem svijeta oboljevaju.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ma, ove odluke UEFA-e su cista kupovina vremena da se iznadje neko rijesenje i uglavnom su fokusirana na lige petice...
Pokusava se projektovati neko rijesenje i vezano je iskljucivo zbog finansijske sfere Tv prava, sponzora ,marketinga...
Ono sto je svima jasno da niko pouzdano ne može znati kada ce se sve ovo smiriti...
UEFA trenutno radi na planu B, a to je da se finalizira LŠ i EL, pa je cak razmatra mogucnost nekog turnirskog ubrzanog takmicenja koji bi se održali u S.Arabiji...
Ovo kod nas je vec 95% zavrseno...
Zar neko misli da ce sve stati za 15-20 dana u vrijeme kada su sve virusne bolesti u ekspanziji...
Pokusava se projektovati neko rijesenje i vezano je iskljucivo zbog finansijske sfere Tv prava, sponzora ,marketinga...
Ono sto je svima jasno da niko pouzdano ne može znati kada ce se sve ovo smiriti...
UEFA trenutno radi na planu B, a to je da se finalizira LŠ i EL, pa je cak razmatra mogucnost nekog turnirskog ubrzanog takmicenja koji bi se održali u S.Arabiji...
Ovo kod nas je vec 95% zavrseno...
Zar neko misli da ce sve stati za 15-20 dana u vrijeme kada su sve virusne bolesti u ekspanziji...
U ovim trenucima, fudbal je najmanje bitan.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Eto ko radi od kuce i ima viska vremena, nek pocne sa ovim videom, nostalgija ce vam pomoci da nastavite sa ostalim videima hahaha
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"