NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Silić i njegovi pomoćnici Amir Hušidić te Sahib Smriko Mirza Kazlagić Josip Martinović, Dragana Stojić... Da znate rahat biti necete...
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ne treba da se staje na ovome,svaka utakmica,bilo koji klub bilo koji navijaci trebaju ovako da urade,pa cak i gore od ovoga,sve treba bojkotovat,i utakmice prve lige i reprezentaciju i sve znaci dok se sudjenje ne dovede u red i lopovluci oko saveza
Zar ste ocekivali da ce drugacije biti? Sudije sa Usk se salju kada treba odraditi prljavi posao, a Irfo ih nagradi pozitivnom ocjenom. Sjebali su nogomet i na kantonu i u federaciji, samo treba bojkotovati sve dok se gamad ne istjera iz saveza. Danas kod nas protiv Goska sudija zazmiri na 2 penala koja su bila ispred njega jedva metar i Irfo ga pohvali iako je kontrolor potvrdio da su penali trebali biti sudjeni. Sramota sta se radi 
Ovi su jucer i aute otimali,dva igraca kraj pomocnog sudije se bore za loptu i lopta izlazi iz aviona se vidi da je od olimpickovog igraca i pomocni dize zastavicu za nas a Silic mater mu je bem sa pola centra svira kontra aut,svaku nasu dugu loptu je svirao ofsajd, al svaku
U jednom se vjerovatno svi slazemo da je sudjenje bilo katastrofalno, mada mi nije potpuno jasan razlog za to jer olimpik je solidna ekipa i mislim da im nije trebala totalna pomoc sudija. Ja bi prvo analiziro nas i nasu igru, mislim da su usli u utakmicu bojazljivo bez naboja previse smo se povukli na svoju polovinu i otvorili mogucnost sudijama za penal, drugo dobijamo dva zuta za povlačenje za dres i automatski se slabimo za narednu utakmicu. Kod nas su igraci 90% sa strane znaci profesionalci i bit trenutno oko 10 mjesta je dokaz da nesto nestima.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Igra nasa losa, jos sudjenje lose...sta drugo ocekivat..olimik je vise zelio pobjedu.drugi gol regularan...da je sara zabio zicer kod 1-0 ....druga prica bi bila...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ja nasoj ekipi zamjerim samo kad krenu gubiti tu malo uspore padne im koncentracija,a za jucerasnju utakmicu,nemojte dzaba da ne kazem srat,i veci igraci od Sare masaju zicere zato malo ohladite,nama jucer jednostavno sudija nije dao da uspostavimo igru,svaki zracni duel ako osvojimo loptu on svira faul,Jazvina onaj laktom puce,znaci za zuti bez razmisljanja on ni faul obicni nije svirao,i cijelo vrijeme je cekao samo da neko od njih padne u 16 da moze svirati penal i tako jos vise unijeti nervozu u nas tim,to im je uspjelo,a da ne pricam za drugo poluvrijeme,onih 5-6 ofsajda po metar dva sto su igraci bili iza,daj ba bjezi,dno dna,i Sara da je dao gol,ili bi bio jos jedan penal ili crveni,jucer je utakmica morala zavrsiti u korist Olimpika ne znam kako da smo igrali
Sače nas savez kaznit igranje utakmice bez publike
Najbolje da ne gledas vise utakmice a pogotovu da ne komentarises priacas bojazljivo usli prva dva minuta smo dobili 2 zuta kartona nagazili ih i vidi sta bi. Ja nemam komentara ako neko opravdava onaj ciganluk sinoc.zmajevac je napisao/la:U jednom se vjerovatno svi slazemo da je sudjenje bilo katastrofalno, mada mi nije potpuno jasan razlog za to jer olimpik je solidna ekipa i mislim da im nije trebala totalna pomoc sudija. Ja bi prvo analiziro nas i nasu igru, mislim da su usli u utakmicu bojazljivo bez naboja previse smo se povukli na svoju polovinu i otvorili mogucnost sudijama za penal, drugo dobijamo dva zuta za povlačenje za dres i automatski se slabimo za narednu utakmicu. Kod nas su igraci 90% sa strane znaci profesionalci i bit trenutno oko 10 mjesta je dokaz da nesto nestima.
Jedino ako dovedu specijalce da nam zabrane ulaz,ili nebitno ima ograda od sume lijepi se vidi preko nje,naci cemo nacin,i opet im se najebat mame ako nas budu sudije ****mrvica45 je napisao/la:Sače nas savez kaznit igranje utakmice bez publike
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Zasto bi nam zabranili gledanje.ni jedan navijac nije uletio u teren..noze samo suspendovat istocnu trebinu...ali ne zabranit gledanje urakmice, jer prekrsaj za to nije napravljen...sjetimo se sta su navikaci sirokog bacali na teren pa ako se nevaram 3000 km dobili kaznu i ta trebima bila suspendovama 2 utakmice....
Može mafija sve uradit pa čak i odlučit pred praznim tribinama da igramo
-
dejannobelovac
- Kontakt:
Mislim da vas ocekuje novcana kazna plus nekoliko utakmica pred praznim tribinama.
Nisam se javljao jedno vrijeme da ne bude da samo kritikujem. Ali nakon subote i sada kada je hladna glava moram nešto prokomentarisat.
Kao prvo Hadžija definitivno nije trener koji može voditi našu ekipu. To ne govorim radi utakmice u subotu jer da smo imali Capela i još 3-4 igrača iz Premier lige ono nismo mogli dobit. Govorim o prethodnim utakmicama, čovjek se gubi, mijenja formacije, igrače stavlja na ne prirodne pozocoje. Kraće rečeno ne zna ni gdje je pošo ni gdje došo.
On u suštini nije loš momak, ali ni je za ovog kluba i ove lige.
A sad ono puno bitnije "subota". Grad, klub i svi mi ostali se moramo odlučiti konačno šta hoćemo. Jer ovo ovako više ne vrijedi.
Po meni imamo 3 opcije.
1. Naći nekog ulagača/sponzora i izvući se iz ovog blata i otić u PL.
2. Ispasti iz ove lige. Džaba ne trošiti pare igrat se po selima za raju i to je to.
3. Ili po meni ona zadnja opcija, postati krkani kao u nekim gradovima. A to podrazumijeva prvo da u upravu ubaciš nekog baju/krkana, nekog ko je sposoban da sudijama yebe sve prije utakmice. Od nas publike napravit lešinare gore već u subotu da mu svaku utakmicu napraviš nešto slično. Da kada bude delegiran u Gradačac sam sebi yebe mater jer zna šta ga čeka.
Jer ova liga tako funkcioniše.
Kao prvo Hadžija definitivno nije trener koji može voditi našu ekipu. To ne govorim radi utakmice u subotu jer da smo imali Capela i još 3-4 igrača iz Premier lige ono nismo mogli dobit. Govorim o prethodnim utakmicama, čovjek se gubi, mijenja formacije, igrače stavlja na ne prirodne pozocoje. Kraće rečeno ne zna ni gdje je pošo ni gdje došo.
On u suštini nije loš momak, ali ni je za ovog kluba i ove lige.
A sad ono puno bitnije "subota". Grad, klub i svi mi ostali se moramo odlučiti konačno šta hoćemo. Jer ovo ovako više ne vrijedi.
Po meni imamo 3 opcije.
1. Naći nekog ulagača/sponzora i izvući se iz ovog blata i otić u PL.
2. Ispasti iz ove lige. Džaba ne trošiti pare igrat se po selima za raju i to je to.
3. Ili po meni ona zadnja opcija, postati krkani kao u nekim gradovima. A to podrazumijeva prvo da u upravu ubaciš nekog baju/krkana, nekog ko je sposoban da sudijama yebe sve prije utakmice. Od nas publike napravit lešinare gore već u subotu da mu svaku utakmicu napraviš nešto slično. Da kada bude delegiran u Gradačac sam sebi yebe mater jer zna šta ga čeka.
Jer ova liga tako funkcioniše.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Combe u ovom se slazem stobom..trener treba da ode..nije on za nas...ovo su trebali ljudi iz uprave da rijese na poluvremenu.kao lujo sto ima obicaj.... Koji samar boks pod rebra pistoj na celo pa ti sudi... Znaci trebo je neko iz uprave otic dole i **** im mater...... Jer ovi su poslani sa vako sude.....i sigurno nece bit kaznjeni....
Kako je to naivno @crvenobijeli.
Oni su dosli s namjerom da vas povale i to su i uradili. Da je neko usao na poluvremenu u svlacionicu i samo ih krivo pogledao jedva bi docekali i prekinuli utakmicu, te se tako rijesili svih belaja koji su kasnije uslijedili. Uz sve, jos bi vece kazne bile nego one koje vas ocekuju (a vjeruj da ce biti ogromne kazne, ukljucujuci i suspenziju stadiona. Mozda cete par utakmica u Srebreniku igrati).
Ima li neko snimak utakmice, posto je ekspresno skinuta sa youtube-a (za razliku od ostalih, regularnih utakmica)? Volio bih vidjeti detalj kada je igrac Zvijezde oboren u kaznenom prostoru, odnosno situaciju koja je prouzrokovala sav onaj bijes igraca i publike prije prekida.
I samo da pozdravim spisku i da ga pitam kako mu je drug Trandza? Nosas li dres onaj jos uvijek i smijes li se sad na Olimpikove malverzacije? Sve mozes oprati, ali obraz ne mozes, buraz
Oni su dosli s namjerom da vas povale i to su i uradili. Da je neko usao na poluvremenu u svlacionicu i samo ih krivo pogledao jedva bi docekali i prekinuli utakmicu, te se tako rijesili svih belaja koji su kasnije uslijedili. Uz sve, jos bi vece kazne bile nego one koje vas ocekuju (a vjeruj da ce biti ogromne kazne, ukljucujuci i suspenziju stadiona. Mozda cete par utakmica u Srebreniku igrati).
Ima li neko snimak utakmice, posto je ekspresno skinuta sa youtube-a (za razliku od ostalih, regularnih utakmica)? Volio bih vidjeti detalj kada je igrac Zvijezde oboren u kaznenom prostoru, odnosno situaciju koja je prouzrokovala sav onaj bijes igraca i publike prije prekida.
I samo da pozdravim spisku i da ga pitam kako mu je drug Trandza? Nosas li dres onaj jos uvijek i smijes li se sad na Olimpikove malverzacije? Sve mozes oprati, ali obraz ne mozes, buraz
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dok god vam se ovakvi kao Spiska vrte oko kluba vi necete milimetra naprijed. Pa frajer je provocirao Olimpikovim dresom protiv nas i jasno slao poruku podrske kriminalu koji se desavao. Trpali ste Bosnu iz Visokog dok su se momci sjedeci suprotstavljali onome sto vam se prekjuce desilo. Isto smo ovo prolazili prosle godine samo vi nemate tu snagu i utjecajne ljude da se najebete ljudima u nsfbih majke. Samo ce vas iskaznjavat bezveze. Ovaj Silic je bio delegiran da nas masakrira u Jajcu ali vazda ima jaci od jaceg. Sudio je ko Lubos Mikel i svi oni znaju posteno suditi. Sta zelim da vam kazem. Okanite se ovakvih pilicara nego se potrudite da angazujete postene ljude koji ce raditi transparentno i cuvati ugled Zvijezde koji je srozan uveliko. Sa ovim Olimpikom se ne moze trenutno niko u ligi bost i oni ce zavrsiti sa 10-15 bodova ispred drugog ali mozete graditi tim i klub za naredni period jer imate potencijal pogotovo jer ste vazda imali dobre mlade igrace. Znaci zelim vam svu srecu svijeta ali vi je morate mijenjati i ona ne ide preko noci 
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Jarane ko smije prekinut utakmicu u gabeli.... Ja ti garantujem da je dobio koju pod rebra da bi drugacije sudio... A kontaktirali su nas prije utakmice da im se "dugovi" isplate... Za koje ova uprava nezna... Zbog toga je to sudjenje..a imam snimak na tel.kako se sanel hvata za muda i pokazuje momku sto ga proziva....Zoom088 je napisao/la:Kako je to naivno @crvenobijeli.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Dajte cigi degeneka,svakako je nosao olimpickijev dres po Gradaccu isti su vas i povalili

#musvdg
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Nije nas olimpik povalio.. Nas ne povalio sudija i taj ko ih ne poslo u gradacac....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.