FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RajaBa1983
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RajaBa1983 » 22 mar 2020, 12:02

iz FK Sarajevo su jasno poručili kako će igrači, ali i svi ostali uposlenici kluba, nastaviti primati punu platu.

“Imajući u vidu potencijalne ekonomske posljedice uslijed pandemije korona virusa, rukovodstvo FK Sarajevo će ispoštovati sve ugovorom definisane obaveze prema svim uposlenicima kluba. Osigurana egzistencija uposlenika i njihovih porodica je prioritet u situacijama poput trenutne”, odgovor je FK Sarajevo. :salut:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 mar 2020, 12:37

tm01hzne je napisao/la:
21 mar 2020, 22:56
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
21 mar 2020, 17:05
GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL!!!!
OREMUS :bow:
:D :D :ljepota:

slika
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2020, 13:19

slika

:opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 22 mar 2020, 13:39

Posljednja opcija je najkomplikovanija i igrači praktično ne bi imali vremena za predah. Prema utvrđenim rokovima 24. maj je posljednji datum za nastavak takmičenja. Pripreme bi počele 11. maja. Šest kola bi se igralo vikendom, a pet kola srijedom. U ovom slučaju konstantno bi se igralo u ritmu subota - srijeda - subota.

U Kupu BiH bi došlo do promjene propozicija. Igrala bi se po jedna utakmica u polufinalu i finalu, a finale bi bilo na rasporedu 30. juna poslije završetka ligaškog takmičenja.
Za nas najbolja opcija.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 22 mar 2020, 13:41

Mokes je napisao/la:
22 mar 2020, 13:39
Posljednja opcija je najkomplikovanija i igrači praktično ne bi imali vremena za predah. Prema utvrđenim rokovima 24. maj je posljednji datum za nastavak takmičenja. Pripreme bi počele 11. maja. Šest kola bi se igralo vikendom, a pet kola srijedom. U ovom slučaju konstantno bi se igralo u ritmu subota - srijeda - subota.

U Kupu BiH bi došlo do promjene propozicija. Igrala bi se po jedna utakmica u polufinalu i finalu, a finale bi bilo na rasporedu 30. juna poslije završetka ligaškog takmičenja.
Za nas najbolja opcija.
Nije ni za kog dobra opcija, jer ce svim ekipama pasti forma kkoliko god igraci individualno trenirali.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 mar 2020, 14:05

Bit ce vjerovatno 4 opcija..Ima da izginu svi
Bez zezancije,vrlo moguce da ce se desitii 4 opcija..U nasem slucaju to bi bila najbolja opcija,jer imamo najsiri igracki kadar..Iskreno,nebitno mi je,samo da ovo prodje pa cemo se lako skontati sta cemo
I da,ima i lijepih vijesti,ne znam koliko su tacne,ali bilo bi odlicno :D
Da vas uputim,nema veze sa FK Sarajevom,tj ima,ali nije Fk nego :?:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 22 mar 2020, 14:13

Alaim za Matka, u stilu Kahn - Elber :kafa:

® GONGASHI POWERHOUSE ®

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 22 mar 2020, 15:05

22 mar 2020, 14:05
Bit ce vjerovatno 4 opcija..Ima da izginu svi
Bez zezancije,vrlo moguce da ce se desitii 4 opcija..U nasem slucaju to bi bila najbolja opcija,jer imamo najsiri igracki kadar..Iskreno,nebitno mi je,samo da ovo prodje pa cemo se lako skontati sta cemo
I da,ima i lijepih vijesti,ne znam koliko su tacne,ali bilo bi odlicno :D
Da vas uputim,nema veze sa FK Sarajevom,tj ima,ali nije Fk nego :?:
KK? :D
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 mar 2020, 15:07

22 mar 2020, 10:36
Cuj legende,kae ne bi se ja druzio s njim jer mi je oteo mjesto u prvih 11 :rol: :rol: :rol:
Na stranu sto si nepismen i sto ne mozes uvezati 2 rijeci pravilno,nego si i glup.Nije cura da mu otme mjesto,a i nije mu ga Gavric oteo,vec MARINOVIC koji misli da u ovom trenutku nam je potrebniji Gavric..I ne zovi tako nase igrace seljacino,te fazone i nazive prosipaj na vrhu Bjelasnice sa svojim jaranima i stadom ovaca
Glupan seljacina jajar.. ti je caca koji te napravio

Drugo marinovic nije maknuo Dokanovica iz prvih 11 zato sto je on bolji od gavrica.

A Gavric je ispod prosjecan igrac...

Normalno da je picka ako ga naka stuha izbaci iz prvih 11..

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 mar 2020, 15:57

Pitar6785 je napisao/la:
22 mar 2020, 15:07
22 mar 2020, 10:36
Cuj legende,kae ne bi se ja druzio s njim jer mi je oteo mjesto u prvih 11 :rol: :rol: :rol:
Na stranu sto si nepismen i sto ne mozes uvezati 2 rijeci pravilno,nego si i glup.Nije cura da mu otme mjesto,a i nije mu ga Gavric oteo,vec MARINOVIC koji misli da u ovom trenutku nam je potrebniji Gavric..I ne zovi tako nase igrace seljacino,te fazone i nazive prosipaj na vrhu Bjelasnice sa svojim jaranima i stadom ovaca
Glupan seljacina jajar.. ti je caca koji te napravio

Drugo marinovic nije maknuo Dokanovica iz prvih 11 zato sto je on bolji od gavrica.

A Gavric je ispod prosjecan igrac...

Normalno da je picka ako ga naka stuha izbaci iz prvih 11..
:rol: :rol: :bow:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 22 mar 2020, 16:11

Braco draga o kakvim vi opcijama pricate kad se kod nas za 10-15 dana ocekuje ovaj val sto je trenutno u evropi, molite Boga da ovo sto prije prodje kakav fudbal i qurac totalno nebitno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 mar 2020, 18:30

Inijesta je napisao/la:
22 mar 2020, 16:11
Braco draga o kakvim vi opcijama pricate kad se kod nas za 10-15 dana ocekuje ovaj val sto je trenutno u evropi, molite Boga da ovo sto prije prodje kakav fudbal i qurac totalno nebitno
Tako je. Nama titulu i otpustiti se do Evrope i bjezatt od korone
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 mar 2020, 22:10

Pune tribine i pobjeda
Proslava i nova titulaaaa
NEMA NAZAD

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 23 mar 2020, 00:25

Sve će pošasti ubrzo umrijeti...
I Corona i Željezničar!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 mar 2020, 05:30

:bow: :tokralju: :kralj: :bih:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 23 mar 2020, 10:34

Inijesta je napisao/la:
Slazem se da od fudbala nema nista, ali ne treba pretjerivati i prepadati raju da stize val zaraze. Prije svega, ovo je jedna od rijetkih, ako ne i jedina, situacija kada je drzava reagovala na vrijeme i poduzela skoro sve mjere za zastitu gradjana. Drugo, mi se s ovime vec nosimo evo 7-8 dana, granice su se zatvorile i sto je uslo, uslo je. Trece, imamo srece jer nemamo toliko gustu naseljenost i nismo turisticka zemlja, a ni ekonomski jaka da nasi drzavljani konstantno putuju. Slazem se s tobom da ce se broj zarazenih vjerovatno povecati i da od fudbala nema i ne smije biti nista, ali je kljucno da sada ne panicarimo i da se pridrzavamo svega dosadasnjeg. Jako je bitno shvatiti da mi 1/3 od onoga sto se desava u Italiji ili Spaniji ne bi mogli podnijeti i da bi u tom slucaju nastao haos za zdravstveni sistem.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 mar 2020, 10:45

Napapijri je napisao/la:
23 mar 2020, 10:34
Inijesta je napisao/la:
Slazem se da od fudbala nema nista, ali ne treba pretjerivati i prepadati raju da stize val zaraze. Prije svega, ovo je jedna od rijetkih, ako ne i jedina, situacija kada je drzava reagovala na vrijeme i poduzela skoro sve mjere za zastitu gradjana. Drugo, mi se s ovime vec nosimo evo 7-8 dana, granice su se zatvorile i sto je uslo, uslo je. Trece, imamo srece jer nemamo toliko gustu naseljenost i nismo turisticka zemlja, a ni ekonomski jaka da nasi drzavljani konstantno putuju. Slazem se s tobom da ce se broj zarazenih vjerovatno povecati i da od fudbala nema i ne smije biti nista, ali je kljucno da sada ne panicarimo i da se pridrzavamo svega dosadasnjeg. Jako je bitno shvatiti da mi 1/3 od onoga sto se desava u Italiji ili Spaniji ne bi mogli podnijeti i da bi u tom slucaju nastao haos za zdravstveni sistem.
Jest država reagovala al su ljudi neodgovorni. Onaj kloc u Konjicu napravio proslavu na kojoj je bilo 400 ljudi, nek svaki samo ukućanima svojim donese, to je cca 1600 ljudi, a onda još gore ide, ko je s kim komunicirao itd. Širit će se ono itekako.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 23 mar 2020, 11:14

skoroalen je napisao/la:
23 mar 2020, 10:45
Napapijri je napisao/la:
23 mar 2020, 10:34
Inijesta je napisao/la:
Jest država reagovala al su ljudi neodgovorni. Onaj kloc u Konjicu napravio proslavu na kojoj je bilo 400 ljudi, nek svaki samo ukućanima svojim donese, to je cca 1600 ljudi, a onda još gore ide, ko je s kim komunicirao itd. Širit će se ono itekako.
Slazem se, daleko od toga da nece, ici ce vjerovatno na 2.000 zarazenih. Daj Boze da ostane sve na Konjicu i problema nece biti. Navodno je vecina vec testirana i mnogi nemaju virus, tako da je sada kljuc da ovi sto imaju ili sumnjaju da imaju, ostanu kuci u izolaciji narednih 14 dana. Samo da ovo sve izadje na dobro, onda cemo slaviti titulu i prestanak izolacije :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 mar 2020, 12:11

Ko je bolan testiran :D imas podatke, prije 3 dana testirano 300 ljudi u cijeloj BiH. Od toga 5 puta su testirali novalica i familiju jer je bio dole pa se prepao. Ljudi sa tezim simptomima zovu klinici ovi odbijaju da testiraju. Ljudi koji su radili sa strancima sa simptomima se jave oni im kazu kucna izolacija.
Kakvi mi i brojke, ne gledajte to uopste, nase brojke su nula. Sjedite kuci, ne izlazite ako izlazite ne dirajte površine i zastitite ruke.
Kakve granice zatvorene jucer i prekjučer ljudi ulazili u Bosnu najnormalnijw samo ih pregledaju imaju li simptome. Imas avione koji svakodnevno dolaze, imas i danas.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 23 mar 2020, 12:17

Od danas su granice zatvorene koliko sam ja upoznat, ali opet nije na odmet provjeriti. Nisam mislio na test kao takav u smislu bolnickog testiranja, nego na simptomatski test zbog kojeg, hvala Bogu, ne treba ici u bolnicu. Ne vjerujem ni ja ovima sto nas vode, cak sam najveci kriticar istih idiota koji nas je.bu 25 godina, ali sam pozitivno iznenadjen na pravovremenu reakciju. Opet naglasavam da je veca sreca u tome sto smo su.pak Evrope i nismo turisticka zemlja.

P.S. Evo u Njemackoj kazu da od srijede slijedi blagi pad epidemije.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vutra i 15 gostiju.