Koji um yebote zivotAldinn1 je napisao/la:Stvarno čitam vas ne koliko dana i ne mogu da se načudim kako ste oholi i pokvarani da je to za povračanja. Škoro vam nekad bio ikona dizali ga u nebesa, sad kad nije došao kakav Škoro i onako ne moće hodati i slične priče, a da je došao lizali bi stolice na Koševu. Kojašević Messi tamo - vamo ode čovjek da zaradi nešto neće ovdje igrati za kupon. Uprava nije podijelala plate ima jedno pola godine, to mi je rekao mali Šehović koji je upučen u stanje s financijama jer je i on dio toga.
Ovdje neki pišu da prodaju igrače da bi se rasteretili primianja kako bi mogli kao dovesti neke igrače.
Da mi je samo znati kakva su to primanja momci nisu imali za viršli, a stanarine im nisu uplačivane po nekoliko mjeseci, bez vode, bez struje.
Zašto su otjerali Pehlića, Maksumića, Kojaševića i ostale pa logično jer znaju da nemaju marke i da ne bi išli u još veča dugovanja, fino im daš čiste papire i oni ti oproste dug i mirna Bosna.
Samo mi nije jasno koliko moraš biti čorav pa da napišeš da neko kao prodaje ove igrače da bi Sarajevo moglo kupiti 3 nova igrača.
Čuj za 300.00KM prodati Kojaševića, Čomora i Torlaka i dovesti 3 nova igrača.
Da nije tužno bilo bi jako smiješno.
Pišete ovdje kako vam neko troluje po vašoj temi, a vi to radite već evo 10 dana bez prestanka valjate gluposti i još ste pored toga slijepi.

Care a,da naucis prvo pisat kako treba ?