FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jeleskovic onim video snimcima okuplja i reprezentativce pa ce sada i oni imati neke treninge online.. kakav profi..
NEMA NAZAD
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Jel to znaci da nas Rahman ima duple treninge? Trenira i sa reprezentacijom i sa FKS. Ako se prvenstvo ne nastavi za par mjeseci licice na kolasinca
Samo da pozdravim bracu pitare i da ih obavjestim da se ne brinu za Moldavke one su kod mene u izolaciji...
Dobro su, sto i vama žele ...
I ja sam dobro...Malo je reci, odlicno sam...

Dobro su, sto i vama žele ...
I ja sam dobro...Malo je reci, odlicno sam...
Sreca imaju kosu, da ih ne udaras
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zna li neko gdje živi ovaj Gavrić? Gledam čupa nekakvo korijenje, a i po ostalim storyjima isto baraka neka. Čudi me da i on nije na Otoci..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
U Brezi. Prvi mi komšija.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 apr 2020, 21:56Zna li neko gdje živi ovaj Gavrić? Gledam čupa nekakvo korijenje, a i po ostalim storyjima isto baraka neka. Čudi me da i on nije na Otoci..
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ozbiljno?skoroalen je napisao/la: ↑06 apr 2020, 22:11U Brezi. Prvi mi komšija.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 apr 2020, 21:56Zna li neko gdje živi ovaj Gavrić? Gledam čupa nekakvo korijenje, a i po ostalim storyjima isto baraka neka. Čudi me da i on nije na Otoci..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Šalim se ba.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 apr 2020, 22:47Ozbiljno?skoroalen je napisao/la: ↑06 apr 2020, 22:11U Brezi. Prvi mi komšija.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 apr 2020, 21:56Zna li neko gdje živi ovaj Gavrić? Gledam čupa nekakvo korijenje, a i po ostalim storyjima isto baraka neka. Čudi me da i on nije na Otoci..
Jel' ono Hadzija prolupo loncice spominjuci da je Radovan 8 godina bio psiholog i motivator u FKS ... 
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Gori je debil koji ga je intervjuisao i pitao takve stvari. To je istina od koje ne treba bježat. Ko je u ono vrijeme znao šta će Karadžić postat? U to vrijeme najbolji psiholog u gradu Sarajevu, i jedan od najomiljenijih doktora među rajom, iz prve ruke sam čuo te priče.
Isto da se neko srami studiranja na PMFu u Sarajevu gdje mu je predavala Biljana Plavšić. Nekad odlična profesorica, ali...
Backa, srbija ako se ne varamAlfredNobel je napisao/la: ↑06 apr 2020, 21:56Zna li neko gdje živi ovaj Gavrić? Gledam čupa nekakvo korijenje, a i po ostalim storyjima isto baraka neka. Čudi me da i on nije na Otoci..
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
holyman je napisao/la: ↑06 apr 2020, 23:29Backa, srbija ako se ne varamAlfredNobel je napisao/la: ↑06 apr 2020, 21:56Zna li neko gdje živi ovaj Gavrić? Gledam čupa nekakvo korijenje, a i po ostalim storyjima isto baraka neka. Čudi me da i on nije na Otoci..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
On i Geodon su stan u Spasovdanskoj iznajmljivali u lukaviciAlfredNobel je napisao/la: ↑06 apr 2020, 21:56Zna li neko gdje živi ovaj Gavrić? Gledam čupa nekakvo korijenje, a i po ostalim storyjima isto baraka neka. Čudi me da i on nije na Otoci..
- robertkosar
- Kontakt:
Trebao bih znati da je tada predsjednik kluba bio Ljubomir Grupkovic a zamjenio ga Dusko Cvijetic a prije toga je ovaj njega naslijedioskoroalen je napisao/la: ↑06 apr 2020, 23:05Gori je debil koji ga je intervjuisao i pitao takve stvari. To je istina od koje ne treba bježat. Ko je u ono vrijeme znao šta će Karadžić postat? U to vrijeme najbolji psiholog u gradu Sarajevu, i jedan od najomiljenijih doktora među rajom, iz prve ruke sam čuo te priče.
Isto da se neko srami studiranja na PMFu u Sarajevu gdje mu je predavala Biljana Plavšić. Nekad odlična profesorica, ali...
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.