FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda počela pripreme, Janković najavio borbu za sami vrh
FK Sloboda pripreme
Počeo rad na Tušnju/ FK Sloboda
S.P.
Prije 3 minute
Igor Janković je odlučio da ostane na klupi Slobode i nakon ispadanja iz WWin lige, te ima velike ambicije
Nastavak vijesti ispod promo sadržaja
Fudbalski klub Sloboda Tuzla danas je zvanično započeo pripreme za novu sezonu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, koja počinje 23. i 24. augusta.
Na početku priprema medijima se obratio šef stručnog štaba Igor Janković, koji je izrazio zadovoljstvo što ostaje dio Slobodine priče, ističući da su emocija prema klubu, gradu i navijačima bili ključni za njegov ostanak.
– Imali smo jasnu ambiciju za nastavak saradnje, a podrška navijača mi je dodatno dala motiv da ostanem. Sloboda ima najveće ambicije u predstojećoj sezoni i u skladu s tim gradimo tim. Znamo da nas očekuje teška borba jer će svaka ekipa protiv nas igrati s dodatnim motivom – izjavio je Janković.
Igor Janković
Igor Janković najavio borbu za vrh/ FK Sloboda
Dodao je kako klub planira odigrati 5 do 6 pripremnih utakmica, većina kojih je već dogovorena, a informacije o terminima bit će objavljene uskoro. Danas su klub dodatno pojačali Huseinbašić i Huseinović, a u narednom periodu očekuje se dolazak još jednog ili dva kvalitetna igrača.
– Pravimo balans između iskusnih i mladih igrača, uzimajući u obzir i pravilo o obaveznim bonus igračima. Cilj nam je da Sloboda igra prepoznatljiv, borben i kvalitetan fudbal, i da se što prije vratimo u društvo najboljih – zaključio je Janković.
FK Sloboda pripreme
Počeo rad na Tušnju/ FK Sloboda
S.P.
Prije 3 minute
Igor Janković je odlučio da ostane na klupi Slobode i nakon ispadanja iz WWin lige, te ima velike ambicije
Fudbalski klub Sloboda Tuzla danas je zvanično započeo pripreme za novu sezonu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, koja počinje 23. i 24. augusta.
Na početku priprema medijima se obratio šef stručnog štaba Igor Janković, koji je izrazio zadovoljstvo što ostaje dio Slobodine priče, ističući da su emocija prema klubu, gradu i navijačima bili ključni za njegov ostanak.
– Imali smo jasnu ambiciju za nastavak saradnje, a podrška navijača mi je dodatno dala motiv da ostanem. Sloboda ima najveće ambicije u predstojećoj sezoni i u skladu s tim gradimo tim. Znamo da nas očekuje teška borba jer će svaka ekipa protiv nas igrati s dodatnim motivom – izjavio je Janković.
Igor Janković
Igor Janković najavio borbu za vrh/ FK Sloboda
Dodao je kako klub planira odigrati 5 do 6 pripremnih utakmica, većina kojih je već dogovorena, a informacije o terminima bit će objavljene uskoro. Danas su klub dodatno pojačali Huseinbašić i Huseinović, a u narednom periodu očekuje se dolazak još jednog ili dva kvalitetna igrača.
– Pravimo balans između iskusnih i mladih igrača, uzimajući u obzir i pravilo o obaveznim bonus igračima. Cilj nam je da Sloboda igra prepoznatljiv, borben i kvalitetan fudbal, i da se što prije vratimo u društvo najboljih – zaključio je Janković.
🔴⚫️
moSa bodaSlo
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Idemo crveni samo jako
Hajmo ovi koji poznaju igrace, ko je ostao od prosle sezone.....imaju fotografije na FB.....vidim da je golman ostao i Said...ko jos?
🔴⚫️
Ako dobro vidim na slikama, tu su Berbic i Mesinovic.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Slatinash_7
- Kontakt:
– Na dan 26. maja ove godine, poreski dug FK Sloboda iznosio je 9.600.000 KM. Sloboda je postala prvi sportski kolektiv u BiH koji je, na osnovu novog zakonskog rješenja, potpisao sporazum o reprogramu poreskog duga sa Poreskom upravom FBiH – kazao je Bijesović.
Prema tom sporazumu, Sloboda je oslobođena plaćanja čak 7 miliona maraka pod uslovom da se preostali dio duga redovno izmiruje u narednih deset godina.
Stani, znači 2.5 miliona ćemo duga platiti ostalo će nam otpisati? zasto 2.5 miliona da se vraća 10 godina, to treba ekspresno vratiti u 2 godine da ne bude, nista platili ratu evo vam sad opet dug...
Prema tom sporazumu, Sloboda je oslobođena plaćanja čak 7 miliona maraka pod uslovom da se preostali dio duga redovno izmiruje u narednih deset godina.
Stani, znači 2.5 miliona ćemo duga platiti ostalo će nam otpisati? zasto 2.5 miliona da se vraća 10 godina, to treba ekspresno vratiti u 2 godine da ne bude, nista platili ratu evo vam sad opet dug...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Oni bivši spasitelji nisu marke duga vratili. Ako je 2,5 miliona dug, znači po 250 000 KM svake godine, valjda neće biti opterećenje.
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Mali Beganovic i Harun Hadzib.
Mehanovic i jos jedno top ime, ova bi ekipa iz ovog trenera i dobre pripreme trebala bit daleko ispred ostalih
Volim tebe, više od sebe
Mi svako malo neki reprogram za isplatu potpisemo i neko sve syebe jer ne isplacuje rate. Valjda sad krenu ozbiljnije u vezi dugovanja...Slatinash_7 je napisao/la: ↑14 jul 2025, 14:34– Na dan 26. maja ove godine, poreski dug FK Sloboda iznosio je 9.600.000 KM. Sloboda je postala prvi sportski kolektiv u BiH koji je, na osnovu novog zakonskog rješenja, potpisao sporazum o reprogramu poreskog duga sa Poreskom upravom FBiH – kazao je Bijesović.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Beganovic, Numanovicantisisoja1919 je napisao/la: ↑14 jul 2025, 14:41Mali Beganovic i Harun Hadzib.
Mehanovic i jos jedno top ime, ova bi ekipa iz ovog trenera i dobre pripreme trebala bit daleko ispred ostalih
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Evo ovdje se bolje vidi ko je ostao, pa pisite......novinarima mrsko izgleda pisati....
🔴⚫️
- Slatinash_7
- Kontakt:
Baš mi je nevjerovatno mnogo da nam ovoliko duga otpišu..ako je ovo istina ja se ne bih zajebavao, grad svake godine po milionče i 500 k da se namakne od sponzora i da se to riješi za 2 godine pa makar ispali iz ove šaban federalne lige, jer ako je istina ovo gore što piše na fb a što je izjavio predsjednik skupštine onda ovu priliku ne smijemo propustiti...DamirT je napisao/la: ↑14 jul 2025, 14:55Mi svako malo neki reprogram za isplatu potpisemo i neko sve syebe jer ne isplacuje rate. Valjda sad krenu ozbiljnije u vezi dugovanja...Slatinash_7 je napisao/la: ↑14 jul 2025, 14:34– Na dan 26. maja ove godine, poreski dug FK Sloboda iznosio je 9.600.000 KM. Sloboda je postala prvi sportski kolektiv u BiH koji je, na osnovu novog zakonskog rješenja, potpisao sporazum o reprogramu poreskog duga sa Poreskom upravom FBiH – kazao je Bijesović.
Slatina Bog i batina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj klub treba ugasiti i dati nekom da napravi svoj klub FK Sloboda 1919 i bude vlasnik.
Cuj 9 miliona i 600 hiljada. Neko je nabio jos 5 miliona duga i nikom nista. A 3 godine je bilo glavnica 2.5 i 2 kamate.
I ljudi jadni se opet nadaju i raduju ovim nekim lijepim desavanjima i pojacanjima ali treba biti realan i priznati da ce ovaj klub da se uvijek drzi na granici gasenja jer izgleda svima tako odgovara. Sada ide dobra sezona, pa onda 2026-27 raspad sistema i sve tako.
Cuj 9 miliona i 600 hiljada. Neko je nabio jos 5 miliona duga i nikom nista. A 3 godine je bilo glavnica 2.5 i 2 kamate.

I ljudi jadni se opet nadaju i raduju ovim nekim lijepim desavanjima i pojacanjima ali treba biti realan i priznati da ce ovaj klub da se uvijek drzi na granici gasenja jer izgleda svima tako odgovara. Sada ide dobra sezona, pa onda 2026-27 raspad sistema i sve tako.
Tako je, treba ugasiti i poceti ponovo sa novim vlasnikom Nosonjom i njegovom ekipom.....e svaka ti cast. Stao si na crtu sa njima.....to su i oni htjeli......bravo za tebe.tuzlak1987 je napisao/la: ↑14 jul 2025, 15:12Ovaj klub treba ugasiti i dati nekom da napravi svoj klub FK Sloboda 1919 i bude vlasnik.
Cuj 9 miliona i 600 hiljada. Neko je nabio jos 5 miliona duga i nikom nista. A 3 godine je bilo glavnica 2.5 i 2 kamate.![]()
![]()
🔴⚫️
Ko ce biti vlasnik kad nema zakona za to? Cak ni Sarajevo nema vlasnike, nego su morali staviti da su udruzenje gradjana, ako se dobro sjecam. Jedino ako pod vlasnike mislis kokuze bez marke u dzepu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑14 jul 2025, 15:12Ovaj klub treba ugasiti i dati nekom da napravi svoj klub FK Sloboda 1919 i bude vlasnik.
Cuj 9 miliona i 600 hiljada. Neko je nabio jos 5 miliona duga i nikom nista. A 3 godine je bilo glavnica 2.5 i 2 kamate.![]()
![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Imam neki osjecaj da će ovaj put biti bolje nego prošli kad je Azmir bio tu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Ja nisam nigdje uspio vidjeti Numanovica. Al super eto ako je i on tu, jer cemo bit najbolje pokriveni na krilnim pozicijama. Vjerovatno i najkvalitetnije u ligiklasik je napisao/la: ↑14 jul 2025, 15:01Beganovic, Numanovicantisisoja1919 je napisao/la: ↑14 jul 2025, 14:41Mali Beganovic i Harun Hadzib.
Volim tebe, više od sebe
Meni se sviđa selekcija, ko da su mene pitali, ali... Gošk ima prednost zasad, sačuvali su kostur ekipe...
Lijepo je vidjeti naprimjer da neam Hadzanovića.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Al bas, "neko" 5mil duga nabi + sjeba prethodni reprogram i nikom nista
Ma tih 2.5mil su smijesne pare u danasnjem fudbalu cak i za nasu miki maus ligu.

Ma tih 2.5mil su smijesne pare u danasnjem fudbalu cak i za nasu miki maus ligu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.