Jooj vidi Caje

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pintol_TM87 je napisao/la:TIP 1:
Zagreb vs cska over 151
TIP 2:
Krstić preko 12
TIP 3:
cska vs vityaz 1
TIP 4:
kazan vs traktor x2
TIP 5:
Jihlava vs Pisek 1
TIP 6:
Ferres vs Pospisil(-6.5+) h2
TIP 7:
Preko kartona ajax vs dinamo vise od 4
TIP 8:
F lopez vs Bogomolov prvi set preko 9.5
TIP 9:
Inter vs Lile vise od 4 kartona
TIP 10:
MP Siena daje vise od 78 poena
sretno
Bitno da si registriran na WWIN. Ako nisi imaš gore banner klikni na njefa i napravi registraciju, sve ostalo piše u nekoliko postova ovdje.Limuntos je napisao/la:ma sta je to, svi to nesto igrali u wwin![]()
kako to, Boga vam
![]()
Willy je napisao/la:Ajax – Dinamo **MP** 1 1.70
Bayern – Napoli 1 1.30![]()
Zagreb (+20.5) – CSKA 2 1.85
Milano – Efes 1 1.55
Montepaschi – Galatasaray 1 1.20
Kvota: 7.60
Zagreb – CSKA (-20.5) 2 1.85
Siena – Galatasaray (+9.5) 1 1.85
Maccabi – Real 1 1.55
Milano – Efes (+4.5) 1 1.85
F. Lopez – Bogomolov 1 1.45
Villarreal – Man. City 2 1.60
Ajax – Dinamo 1 1.55![]()
Lazio – Zurich 1 1.45
Rubin – Tottenham oba daju gol 1.70
Kvota: 86.99
e ovako...jos par pitanja, ak nije problemWWIN je napisao/la:Bitno da si registriran na WWIN. Ako nisi imaš gore banner klikni na njefa i napravi registraciju, sve ostalo piše u nekoliko postova ovdje.Limuntos je napisao/la:ma sta je to, svi to nesto igrali u wwin![]()
kako to, Boga vam
![]()
WWIN
pripazi malo na taj par buffalo jer se sastaju dva vrhunska golmana tako da veoma lahko moze da dodje under...i ja sam mislio tu igrati over ali kada sam vidjeo ko brani onda sam zaobisao par...Livnobet je napisao/la:Pintole pratim te s Universitario al je cu igrati dnb 1 po 1,80 (meni dost) (obje je izgubio u gostima 3:1 igrane do sada, a koliko ja poznajem situaciju, imaju bolji tim pa poraz od 1-2 gola ne bi bio nedostižan za prvi tim u uzvratnoj utakmici... ove dvije sta je izgubio sa 3:1, nadoknadio s 2:0 protiv Palmeriasa i 8:3 protiv Aurore)
Ja bi jos za veceras preporucio:
Seattle - Salt Lake over 2,5.
Seattle bolja momčad u regularnom dijelu, imali 10 bodova više nego Real. Prvu izgubili 3:0, znaci da im treba pobjeda od minimalno 3 gola za produzetke (u MLS ne vrijedi pravilo gola u gostima). Dakle, trebali bi napasti od pocetka, cime ostavljaju prostora za eventualne protunapade. Za Salt Lake su upitni stoperi Olave i Borchers sto bi trebalo olakšati Seatlle posao. U zadnje tri međusobne su bili over 2,5.
Buffalo - Philadelphia over 5,5
Philadelphia jedna od efikasnijih momčadi NHL-a (protiv Winipega palo je 17 golova u utakmici). Buffalo nije bas toliko efikasan, ali mnogo su ulagali u momčad i bilo bi vrijeme da se pođu isplačivati. U 20 zadnjih međusobnih između ova dva tima 15 puta je bio over.
Oba (odnosno sva tri para) su singlovi, tako da prođu li dva dobro je
nista od te ljubavi nemaEmir ZENICA je napisao/la:Evo ja cu ti odogovoriti![]()
Nemas nista na racunu sve dok ne uplatis na racun.
Dakle,odes u kladionicu kazes lijepoj plavusi lajv kladjenje 10 KM,username i 4 znak passworda.Dodjes kuci odigras najzanimljiviji tiket postavis ga ovdje i dobijes 10 Eura ,i onda 1 dan uzivas u tim parama
Znam, posebno Bryzgalov... Ali me je navuklo to 15 od 20, **** po zakonu velikih brojeva mora jednom doci i under, al nadam se da nece danas, ali ako produ ova ostala dva, necu biti previse tuzan ako ne prode ovajpintol_TM87 je napisao/la: pripazi malo na taj par buffalo jer se sastaju dva vrhunska golmana tako da veoma lahko moze da dodje under...i ja sam mislio tu igrati over ali kada sam vidjeo ko brani onda sam zaobisao par...
a seatle bi trebao doći 3+
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.