Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

nime_tm87
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la nime_tm87 » 02 nov 2011, 20:54

vodi Benfica i Mufc ...
Jooj vidi Caje :evil:

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 02 nov 2011, 22:00

pintol_TM87 je napisao/la:TIP 1:
Zagreb vs cska over 151
TIP 2:
Krstić preko 12

TIP 3:
cska vs vityaz 1

TIP 4:
kazan vs traktor x2

TIP 5:
Jihlava vs Pisek 1

TIP 6:
Ferres vs Pospisil(-6.5+) h2

TIP 7:
Preko kartona ajax vs dinamo vise od 4

TIP 8:
F lopez vs Bogomolov prvi set preko 9.5

TIP 9:
Inter vs Lile vise od 4 kartona

TIP 10:
MP Siena daje vise od 78 poena

sretno
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 02 nov 2011, 22:55

Sve sam nade u ovaj listić uložio..

slika

šta reći, koju posluku porati?

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 02 nov 2011, 22:57

slika

benfica i inter...65 KM
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 02 nov 2011, 23:01

slika

naivno...

kavaz_
Kontakt:

Post Postao/la kavaz_ » 02 nov 2011, 23:06

sve iz LP je proslo :roll:

slika

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 02 nov 2011, 23:07

Listic odigro u nedjelju, i zaboravio na njega... kad udjoh, imam viska eura :D :D
slika
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 02 nov 2011, 23:09

ma sta je to, svi to nesto igrali u wwin :mrgreen: :mrgreen: kako to, Boga vam :lol: :mrgreen:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 02 nov 2011, 23:24

00:50 Universitario - Vasco
Univerzitario je zanemario prvenstvo i potpuno se posvetio Kopi. U prvenstvu se nalaze na devetom mjestu sa dva boda manje od mjesta koje donosi plasman u Kopu sljedece godine. Uspjesno su izbacili Deportivo Anzoategui i Godoj Kruz i sada im se isprjecio Vasko.
Kao sto je bilo u slucaju sa Aurorom, Vasko ce na ovaj mec da povede rezerve i omladince. Iz prvog tima jedino ce nastupiti: Diego Souza, Fagner i Prass. Naravno sve zbog razloga kako bi tim bio spreman za mec sa Santosom za vikend, koji je veoma bitan u borbi za titulu.

01:00 Sporting Kansas City - Colorado Rapids
Kanzas je dobro odigrao regularni dio sezone, zavrsili su na prvom mjestu istocne grupe sa 51 bodom, dva vise od drugoplasiranog Hjuston Dinama. U tom ligaskom dijlu bili su jedna od najboljih domacinskih ekipa, 9-6-2, 29:16.
Kolorado se u play-off plasirao kao druga najbolja ekipa iz tabele bez grupa (ne racunajuci sest ekipa koje su se direktno plasirale dalje). Kolorado je odigrao u gostima solidno u regularnom delu sezone. Imaju skor 6-4-7 uz gol razliku 19:25.
U prvom mecu Kanzas je vrlo lako slavio rezultatom 2:0. U ovom mecu Kolorado ce biti bez: Marshall (28/0) koji je suspendovan, a povrijedjeni su: Casey (14/6), Smith (21/3), Wallace (10/0), Kimura (36/1), Moor (34/4), Folan (28/6). Nastup Mastroeni (30/1) je pod znakom pitanja. Po meni Kanzas bi bio favorit i da igraju ovi igraci, tako da bi kec na ovom mecu trebao biti sigurica.

Nogomet - Colombia - Primera División Junior - Kukuta
Zbog losih rezultata na domacem terenu opustjele su tribine Metropolitana, Junior za razliku od gostovanja kuci igra vrlo lose, trenutno su u seriji od tri remija. Tesko je objasniti zbog cega jer se radi o dobroj ekipi i vrlo iskusnoj, gotovo istoj kao prosle sampionske godine. Trener Jose Hernandez nece moci racunati samo na kartoniranog prezimenjaka Vladimira a mjenjati ce ga jos jedan Hernandez koji je i kapetan Giovanny. Na klupu ce Carlos Bacca njihov najbolji strijelac, umjesto njega od prve minute zbog odlicne predstave u proslom kolu biti ce Paez. Cucuta u teskoj financijskoj situaciji, iako su primili jednu platu problemi su mnog dublji. To je bilo samo privremeno rjesenje od grada a sponzori jos dugo vremena nece isplacivati svoje obveze. Mlada momcad je suspendirana dok osnovne potrebe za trening pa cak i putovanja financijski pomazu stariji igraci kao Hayder Palacio jedan od cetvorice bivsih igraca Juniora, tu su jos Iriarte, Bolano i Garcia. Unatoc teskoj situaciji Cucuta utakmice gubi vecinom sa minimalnom razlikom ali je cvrsto prikovana za dno ljestvice. Junior postize neke cudne rezultate, ponekad izgleda da se bave necasnim radnjama. Prihod od ulaznica su znacajan izvor prihoda bile barem do sada, ne znam tko ce ih doci pogledati iduci put ako veceras ne pobjede. Po mom misljenju Junior ce napokon slaviti i ponovo preuzeti prvo mjesto na tabeli.

SRETNO ko isprati
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 03 nov 2011, 09:16, ukupno mijenjano 2 puta.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 nov 2011, 23:41

Momci svi tekstovi koji nemaju veze sa predlozima idu na onu drugu temu. ;)
Hvala na razumevanju. :)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

WWIN
Kontakt:

Post Postao/la WWIN » 02 nov 2011, 23:49

Limuntos je napisao/la:ma sta je to, svi to nesto igrali u wwin :mrgreen: :mrgreen: kako to, Boga vam :lol: :mrgreen:
Bitno da si registriran na WWIN. Ako nisi imaš gore banner klikni na njefa i napravi registraciju, sve ostalo piše u nekoliko postova ovdje.

WWIN

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 02 nov 2011, 23:51

Willy je napisao/la:Ajax – Dinamo **MP** 1 1.70 :D
Bayern – Napoli 1 1.30 :D
Zagreb (+20.5) – CSKA 2 1.85 :D
Milano – Efes 1 1.55
Montepaschi – Galatasaray 1 1.20 :D

Kvota: 7.60

Zagreb – CSKA (-20.5) 2 1.85 :D
Siena – Galatasaray (+9.5) 1 1.85 :D
Maccabi – Real 1 1.55
Milano – Efes (+4.5) 1 1.85
F. Lopez – Bogomolov 1 1.45 :evil:
Villarreal – Man. City 2 1.60 :D
Ajax – Dinamo 1 1.55 :D
Lazio – Zurich 1 1.45
Rubin – Tottenham oba daju gol 1.70

Kvota: 86.99

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 02 nov 2011, 23:52

WWIN je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:ma sta je to, svi to nesto igrali u wwin :mrgreen: :mrgreen: kako to, Boga vam :lol: :mrgreen:
Bitno da si registriran na WWIN. Ako nisi imaš gore banner klikni na njefa i napravi registraciju, sve ostalo piše u nekoliko postova ovdje.

WWIN
e ovako...jos par pitanja, ak nije problem :D

1. jeli ovo dzaba, tj kad odigram listic, oce li mi ista odbijati od plate :D
2. jeli se svaki dan igra
3. ako dobijem to 10 eura, kako cete mi isplatit :D

hvala

Livnobet
Kontakt:

Post Postao/la Livnobet » 02 nov 2011, 23:56

Pintole pratim te s Universitario al je cu igrati dnb 1 po 1,80 (meni dost) (obje je izgubio u gostima 3:1 igrane do sada, a koliko ja poznajem situaciju, imaju bolji tim pa poraz od 1-2 gola ne bi bio nedostižan za prvi tim u uzvratnoj utakmici... ove dvije sta je izgubio sa 3:1, nadoknadio s 2:0 protiv Palmeriasa i 8:3 protiv Aurore)

Ja bi jos za veceras preporucio:

Seattle - Salt Lake over 2,5.
Seattle bolja momčad u regularnom dijelu, imali 10 bodova više nego Real. Prvu izgubili 3:0, znaci da im treba pobjeda od minimalno 3 gola za produzetke (u MLS ne vrijedi pravilo gola u gostima). Dakle, trebali bi napasti od pocetka, cime ostavljaju prostora za eventualne protunapade. Za Salt Lake su upitni stoperi Olave i Borchers sto bi trebalo olakšati Seatlle posao. U zadnje tri međusobne su bili over 2,5.

Buffalo - Philadelphia over 5,5
Philadelphia jedna od efikasnijih momčadi NHL-a (protiv Winipega palo je 17 golova u utakmici :o ). Buffalo nije bas toliko efikasan, ali mnogo su ulagali u momčad i bilo bi vrijeme da se pođu isplačivati. U 20 zadnjih međusobnih između ova dva tima 15 puta je bio over.

Oba (odnosno sva tri para) su singlovi, tako da prođu li dva dobro je :D

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 nov 2011, 23:59

Evo ja cu ti odogovoriti :D

Nemas nista na racunu sve dok ne uplatis na racun.
Dakle,odes u kladionicu kazes lijepoj plavusi lajv kladjenje 10 KM,username i 4 znak passworda.Dodjes kuci odigras najzanimljiviji tiket postavis ga ovdje i dobijes 10 Eura ,i onda 1 dan uzivas u tim parama :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 03 nov 2011, 00:00

Livnobet je napisao/la:Pintole pratim te s Universitario al je cu igrati dnb 1 po 1,80 (meni dost) (obje je izgubio u gostima 3:1 igrane do sada, a koliko ja poznajem situaciju, imaju bolji tim pa poraz od 1-2 gola ne bi bio nedostižan za prvi tim u uzvratnoj utakmici... ove dvije sta je izgubio sa 3:1, nadoknadio s 2:0 protiv Palmeriasa i 8:3 protiv Aurore)

Ja bi jos za veceras preporucio:

Seattle - Salt Lake over 2,5.
Seattle bolja momčad u regularnom dijelu, imali 10 bodova više nego Real. Prvu izgubili 3:0, znaci da im treba pobjeda od minimalno 3 gola za produzetke (u MLS ne vrijedi pravilo gola u gostima). Dakle, trebali bi napasti od pocetka, cime ostavljaju prostora za eventualne protunapade. Za Salt Lake su upitni stoperi Olave i Borchers sto bi trebalo olakšati Seatlle posao. U zadnje tri međusobne su bili over 2,5.

Buffalo - Philadelphia over 5,5
Philadelphia jedna od efikasnijih momčadi NHL-a (protiv Winipega palo je 17 golova u utakmici :o ). Buffalo nije bas toliko efikasan, ali mnogo su ulagali u momčad i bilo bi vrijeme da se pođu isplačivati. U 20 zadnjih međusobnih između ova dva tima 15 puta je bio over.

Oba (odnosno sva tri para) su singlovi, tako da prođu li dva dobro je :D
pripazi malo na taj par buffalo jer se sastaju dva vrhunska golmana tako da veoma lahko moze da dodje under...i ja sam mislio tu igrati over ali kada sam vidjeo ko brani onda sam zaobisao par...
a seatle bi trebao doći 3+

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 03 nov 2011, 00:01

Emir ZENICA je napisao/la:Evo ja cu ti odogovoriti :D

Nemas nista na racunu sve dok ne uplatis na racun.
Dakle,odes u kladionicu kazes lijepoj plavusi lajv kladjenje 10 KM,username i 4 znak passworda.Dodjes kuci odigras najzanimljiviji tiket postavis ga ovdje i dobijes 10 Eura ,i onda 1 dan uzivas u tim parama :lol:
nista od te ljubavi nema :mrgreen: :mrgreen: :lol: cuj 10 KM da platim, pa nije mi caca Donald Trump ebote :D :mrgreen: :mrgreen:

Livnobet
Kontakt:

Post Postao/la Livnobet » 03 nov 2011, 00:06

pintol_TM87 je napisao/la: pripazi malo na taj par buffalo jer se sastaju dva vrhunska golmana tako da veoma lahko moze da dodje under...i ja sam mislio tu igrati over ali kada sam vidjeo ko brani onda sam zaobisao par...
a seatle bi trebao doći 3+
Znam, posebno Bryzgalov... Ali me je navuklo to 15 od 20, **** po zakonu velikih brojeva mora jednom doci i under, al nadam se da nece danas, ali ako produ ova ostala dva, necu biti previse tuzan ako ne prode ovaj :mrgreen:

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 03 nov 2011, 00:11

Padovi od jučer, nije se imalo sredstava za danas. :D

slika

username: liedson

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 nov 2011, 00:48

Opet vi isto,na ovoj temi idu samo kako naslov kaze Predlozi i sugestije.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=160
Ovde kukajte spominjite najmilije,placite,smejte se koliko hocete. ;)

Limuntos aka Ćema pauzira 7 dana.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.